Yeni üyelerin Sohbet Topiği neden olmasın :) Gelin kızlar tanışalım kaynaşalım :)

Ben ayazagaya hiç gitmedim okul kimliğimi bile vermediler hala 2.yılımdayım çok sorumsuz okul yaa getirip güvenlikçiye bırakmışlar ordan da kayboldu :KK70: taksimde hukuk bölümü tek olrak

hee anladım kızçem aman ya dert ettiğin şeye bak mis gibi mesleğini eline almışın daha ne olsun :105:
ya ben nöremm :KK70: :KK70: ne okuyorum ne çalışıyorumm bir işe yaradığım yok :KK53:

aman kuzum hersey kısmet dime üleee[/QUOTE]

öylede işte yan gelip yatarsam aslında kısmetim uçup gider böylee :KK53: :KK53:

mrb kızlar ben geldım 1 hafta aradan sonra.yegenım oldu benıiiiimmm :) izmirdeydim 1 hafta nasılsınız bakalım bende yenilerdendim

hoşgeldin asyacan bayadır yoktunn valla merak ettik seni demek yegenin oldu hı :))

Valla ilk kutlicagimiz özel gün acikcasi, fazla olmadi birlikteligimiz yarim sene kadar.. Bi konu actim bunun üzerine yani düsündügüm seylerle ilgili,

Kizlar aslinda bi okuyup fikir verseniz cok sevinirim, iliskiler duygular ve hayatin icinden kisminda kizlar düsüncelerinizi paylasirmisiniz basligiyla,,

Fikir ve önerilerinize gercekten ihtiyacim varr aslindaa :105:

valla kızçem ben heç anlamam bu konulardan anlasam benimkine yapardım :KK1: :KK53:

Sagolun kızlar çok güzel bişeymiş hala olmak :) 14 şubatta hediye mevzusuna gelince en guzeli hiçbişey almamak herkes aldıgı ıcın hedıye alınıyor daha özel size özel bir günde hediye almak daha hoş olmazmı? şahsi fikrim bu benim buzamana kadarda ne hediye aldım o tarıhte nede kabul ettım hediyeyi.. okadar mutlu olduki eşim o günün benim için önemli olmadıgnı ögrendıgınde oda sacma buluyormus ama kırılırm dıyede alıcakmıs hediye :)

Ben de yuksek lisans yapmak istiyorum transkript notuyla mı alakalı
Neden sevmiyosun kaç yasındasın
slm canım yuksek lısans artık çok zor degıl dıye bılıyorum okulların yonetmelıgınde yazıyo okuluna gore degısyo ales puanın onemlı zannımca mulakatı bıle kaldırmıslar

:KK3::KK3::KK3::KK3: slmm kk nın gusel ınsanlarıı nasılsını bakımm :KK3::KK3::KK3: melegım netım mafıs net var ama baglanmıyo du tatlım:KK16::KK16:

oy elifimm gelmişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş :KK16: :KK16: olsun kızçem ya önemli değil ama artık çıkmak yok :KK31:

ben verdigimi düsünüyodumm vermemismiyimm,

ozaman tekrardan merhabalarr :))
sana dememiştim ki zaten kızçem onlar kendilerini biliyorlar :KK34:

Merhabalarr bende bugün üye oldum. :)

merhaba kızçem hogeldin sefalar getirsin nasılsın :KK16:

Ben de yuksek lisans yapmak istiyorum transkript notuyla mı alakalı
Neden sevmiyosun kaç yasındasın

Diploma notu için 4'lük sistemde sınır 2.5'tu sanırım. Ales ve dil puanı daha önemli.
Ben daha çok sayısal dersleri seviyorum. Hukuk fakültesi tamamen ezber. Mezun olduktan sonrası da sadece deneyim. Okulda uygulamaya yönelik hiçbir şey öğretmiyorlar iyice soyut kalıyor. 26 yaşındayım.

Sagolun kızlar çok güzel bişeymiş hala olmak :) 14 şubatta hediye mevzusuna gelince en guzeli hiçbişey almamak herkes aldıgı ıcın hedıye alınıyor daha özel size özel bir günde hediye almak daha hoş olmazmı? şahsi fikrim bu benim buzamana kadarda ne hediye aldım o tarıhte nede kabul ettım hediyeyi.. okadar mutlu olduki eşim o günün benim için önemli olmadıgnı ögrendıgınde oda sacma buluyormus ama kırılırm dıyede alıcakmıs hediye :)

Öylemi dersinn, off bilemiyorumki ben daha hic kutlamadim cünkü.. nedense bütün sevgililerimde tam subat ayina yaklasinca aldatmislardi benii. Gecenlerde agzindan kacirmisti seni biyere götürmek istiyorum aslinda o gün falan diye o yüzden girdim hediye konusuna simdi bisey alirda ben almamis olursam cok ayip ederim diye düsündüm.. Bugüne kadar benim icin ufak surprizler yapip mutlu etti beni bende sira bende düsüncesine kapilip o gün yaparim diye karar vermistim..

çok dogru söylüyorsun kuzum biz geçen sene kutlamştık ama ilk olduğu için ama anladık ki bunlar için pek de o güne ihtiyac yok insanın içinden gelmesi gerek :KK17:

slm canım yuksek lısans artık çok zor degıl dıye bılıyorum okulların yonetmelıgınde yazıyo okuluna gore degısyo ales puanın onemlı zannımca mulakatı bıle kaldırmıslar

Evet Ales çok önemli. Bazı okullar dil puanı istemiyor bile. Mesela Marmara'da dil puanı aranmıyor. Ben oraya da başvurmuştum ama mülakat rezaletti. Mülakatsız yüksek lisans bilmiyorum ben ya nerede var acaba?

X