Yeni üyelerin Sohbet Topiği neden olmasın :) Gelin kızlar tanışalım kaynaşalım :)

canım 23 yaşındayım ögrenciyim agrıda:KK43: son sınıftayım :KK1:
malatyalıyım bekarım evde kaldım falan :) sende bahsedermisin

canım 23 yaşındayım ögrenciyim agrıda:KK43: son sınıftayım :KK1:
malatyalıyım bekarım evde kaldım falan :) sende bahsedermisin

ay kızçem niye evde kalasın yahu :26:
bende özlem 20 yaşında sayılırımm konyalım okumuyorum çalışmıyoruımm :82:
öyle işte :) agrı çok uzak bir yer ya hangi bölüm okuyorsun ki :26:

kuzuşum evet uzak soğuk . okul bitsede gitsem .. fen ve teknoloji öğretmenliği okuyorum canım :) kpss ile cebelleşiyorum atansam da kurtulsam bu okul işlerinden :KK34:

kuzuşum evet uzak soğuk . okul bitsede gitsem .. fen ve teknoloji öğretmenliği okuyorum canım :) kpss ile cebelleşiyorum atansam da kurtulsam bu okul işlerinden :KK34:

son senenmiş az daha sık canını bakalım ama artık ögretmenlerin ataması yalan oldu be kızçem cogu kişi boşuna okuyor resmen inşallah atanırsın
bekar mısın daha finalleriniz bitmedimi ünv. ögrencilerinin geneli memleketlerine döndüde çünkü

canım son iki sınavım kaldı . ales den kapı gıbı 90 puanım var onunla bişeyler yapacaz artık insallah hayırlısıyla :) kuzum gidemiyorum memlekete de .dönemicem buradayım ders calısmam lazım annemi de özledim zaten üüüühhh
:KK14: :KK14: :KK14:

Bende yeniyim ve haklisin yabanci kaliniyo cogu durumda :KK43:
Öncedende bi ara kullaniyodum ozaman bende arkadasliklar edinmistim ama simdi ise hicbirini bulamiyorum..
Özellikle yeni bi konu actiginda ve öneriye ihtiyacin oldugunda kimsenin okuyup yorum yapmamasi biraz üzüyo cünkü burdaki arkadasliklari daha önce yasadim ve degerliler..

Kisacasii yeniyim ve bende kaynasmak istiyorummm :))

canım son iki sınavım kaldı . ales den kapı gıbı 90 puanım var onunla bişeyler yapacaz artık insallah hayırlısıyla :) kuzum gidemiyorum memlekete de .dönemicem buradayım ders calısmam lazım annemi de özledim zaten üüüühhh
:KK14: :KK14: :KK14:

oy kızçem ya üzülmee allah kavuştursun anne özlemi nasıldır bilirim elbet döneceksin bak çok az kalmış çok da güzel puanın varmış inşallah biryerlere gelirsin
Normal hayatın nasıl gidiyor dersler haricinde evde kaldım demiştin niye öyle düşünüyorsun anlat bakem bir :KK53:

Hiçç canım merak ettim finaller falan dediğin için kızlar ben de 19 yasındayım hukuk okuyorum burun estetiği oldum çalışmak istiyorum biraz para biriktirmem lazım inş ben de iş bulurum :KK70: kısaca tanıttım kendimi

Bende yeniyim ve haklisin yabanci kaliniyo cogu durumda :KK43:
Öncedende bi ara kullaniyodum ozaman bende arkadasliklar edinmistim ama simdi ise hicbirini bulamiyorum..
Özellikle yeni bi konu actiginda ve öneriye ihtiyacin oldugunda kimsenin okuyup yorum yapmamasi biraz üzüyo cünkü burdaki arkadasliklari daha önce yasadim ve degerliler..

Kisacasii yeniyim ve bende kaynasmak istiyorummm :))

hoşgeldinnn kızçemm sefalar getirdinnn :KK16: :KK16:
evet gerçekten de öyle oluyor ama artık budasın bak ben seni yalnız bırakmammmmmmm beyaa :)): :KK66:
nasılsın bakıyımm anlat bir :))

Hiçç canım merak ettim finaller falan dediğin için kızlar ben de 19 yasındayım hukuk okuyorum burun estetiği oldum çalışmak istiyorum biraz para biriktirmem lazım inş ben de iş bulurum :KK70: kısaca tanıttım kendimi

Senin hukuk okuduğumu bilmiyordum. Burun fotoğraflarınla ilgilendim bugüne kadar:) Ben de hukukta yüksek lisans yapıyorum. Hangi üniversitede okuyorsun?

Kızlar aranızda kpssye girip lise mezunu olarak atanan var mı istanbul da benm ygs lys falan iyiydi iyi bi puan alırım heralde atanabilr miyim bi yere çok zor mu

X