Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızım toptan teşekkür et yeter ayol, kaç sayfa yazı yazıldı, herkese ayrı ayrı cevap vermeye kalkarsan vay haline kaydirigubbakcemile3
biz her geleni bağrımıza basarız canım sen yeter ki yaz tanıt kendini
saol ya nezaketimi anlamayıp beni salak yerine koydun ya.teşekkürler.etmiyorum teşekkür filan
hmde adanalıymışın
biz hiç seni görmezden gelrmiyik cnm
sen önce bi bizim eller adana topiğine gel baaklıım bi
üye olalı bir yılı geçti.. ilk 2 ay sadece izledim sonra dahil oldum.. ben dahil olduğumda yine popüler üyelerle onların etrafında dönen sohbetler vardı.. hangi foruma giderseniz gidin bu böyledir..
ben burada alacağımı aldım,çok kıymetli bulduğum kimselere "yanaşmadan ya da tabir yerindeyse alınma olmasın ama onları pohpohlamadan dostluklar kurdum..uzaktan izlediğim çok beğendiğim kimseler bana ulaştılar üstelik geyikler yapmadan,sadece düşüncelerime itibar ederek,değer vererek..
size iki yol sunuyorum..
ilk yol popüler üyelere yanaşıp,onlarla takılmaya çalışmanız ve akabinde yaklaşık 1 ayda bir numaralı üyelerden olmanız ..
ikinici yol kendiniz olmanız.. bu yol uzun bir süreci kapsar.. siz olduğunuz için daha sınırlı üye tarafından sevilip sayılmanız..
tercih sizin..
ama şunu belirteyim ne yaparsanız yapın alınganlık yapmayın..ben konularınıza baktım.. açtığınız konular bebek maması,mama sandalyesi vs... bu konular herkesin gündeminde olan konular değil,bu sebeple alınganlığa gerek yok bence..
ayrıca hoşgeldiniz..
dilerim güzel ve "gerçek" dostluklar kazanırsınız..
tavsiyelerin çok güzel.teşekkür ederim.bakim biraz taklıcam sarmazsa çıkarım
saol ya nezaketimi anlamayıp beni salak yerine koydun ya.teşekkürler.etmiyorum teşekkür filan
aman da man benim heşmerimi kırmışlar mı adana topicine yaz da gör bakalım nası sahip çıkma varmış zerenim ben yaklaşık 6ay okuyan dinleyen takıp eden neredeyse tüm arşivi tarayan bir paylaşımcı oldum daha 2aydır filan ellerım tuşlarda dur alış azıcık
üye olalı bir yılı geçti.. ilk 2 ay sadece izledim sonra dahil oldum.. ben dahil olduğumda yine popüler üyelerle onların etrafında dönen sohbetler vardı.. hangi foruma giderseniz gidin bu böyledir..
ben burada alacağımı aldım,çok kıymetli bulduğum kimselere "yanaşmadan ya da tabir yerindeyse alınma olmasın ama onları pohpohlamadan dostluklar kurdum..uzaktan izlediğim çok beğendiğim kimseler bana ulaştılar üstelik geyikler yapmadan,sadece düşüncelerime itibar ederek,değer vererek..
size iki yol sunuyorum..
ilk yol popüler üyelere yanaşıp,onlarla takılmaya çalışmanız ve akabinde yaklaşık 1 ayda bir numaralı üyelerden olmanız ..
ikinici yol kendiniz olmanız.. bu yol uzun bir süreci kapsar.. siz olduğunuz için daha sınırlı üye tarafından sevilip sayılmanız..
tercih sizin..
ama şunu belirteyim ne yaparsanız yapın alınganlık yapmayın..ben konularınıza baktım.. açtığınız konular bebek maması,mama sandalyesi vs... bu konular herkesin gündeminde olan konular değil,bu sebeple alınganlığa gerek yok bence..
ayrıca hoşgeldiniz..
dilerim güzel ve "gerçek" dostluklar kazanırsınız..
arkadaşlar bazılarına cevap vermiyorumlaelaelaelaelae bir sinek mi vızıldadı nenaniknanik:roflol:
bizi tehdit mi ediyon bakimkötükedihüso hazır gurbaa yokkene yolimm seni:jeyyar: