Yeni Üye Olup Hiç Bir Topiğe Sığamayan, Bir Hoşgeldin Duyamayanlar ! Hoşgeldiniz

yeni gördüm msj ını neden olmasın tanışalım elbette bugün çok canım sıkılıyor zaten evde temizlik işi yok tv de kafama göre biley yok nette yapacak bişey yok yanlız başıma ölecem benn..

merhaba bende giremiyodum bayadır bahar temizliği yapıyodumda ama işim bitti artık buralardayım niye öyle dedin evli felan değilmisin

ben varım cnm ama bende yenigirdim topiyinize
hoşgeldin nick in cok güzelmış sufi gibi
ben geldim ama kimse yok galiba....
kuzu nasılsın
fırtınadan heryer berbat olmus temızlıkle ugrastım bende aksam malum calısınca :S
dahada yenı yapmıstım bahar temızlıgımı oysakı mahvolmus heryer
iyi çok iyi....hadi tanışalım kaynaşalım eee tanıt bakalım kendini
:) kendınden bahset hadi bize
bende birazcık öyleyim nedense

yo gayette iyisin rabiya konusuyoruz nasılsa acılırız zamanla :)

orliccim bebekleri hala göremiyomusun. ay hem toysun hem kalpsiz hemde bebekleri göremiyosun çok üzülüyorum sana şekerim çokkkkkk

orliccim bebekleri hala göremiyomusun. ay hem toysun hem kalpsiz hemde bebekleri göremiyosun çok üzülüyorum sana şekerim çokkkkkk
yok ya sorma ilgili meciilerede başvurdum ama cvp yok valla
haklısın hem toy hem kalpsiz hemde bebeksiz " ahhh mahkus kader "
"Automatically retrieve titles from external links " işaretini kaldırıyorum ama diger cevabımda gene işaretlenmiş gelıyor yok ben hala manuuel elle yapıyorum o bebeleri anaaaam

Son düzenleme:

işte bu iyi oldu. ay ne zormuş kaynaşanlara adapte olmaya çalışmak . hayırlı olsun topiğimiz diyelim

Elle mi yapıyon bebeyi.

biraz zor oluyorum ama zamanla alışıyor insan aralarına giriyorsun

ayhh sankim uzaylılardan bahsediyolarr

Yeni yetmenin bir günü:
Aralarına sessizce girip masum masum boyun bükerler
Sordukları sorular karşılıksız kalır
Fazla ileri giderlerse hadi ordan muamelesi görürler
ne yapacaklarını bilmez bir halde ordan oraya dolaşırlar:26:
Hazin bir yalnızlık içindedirler

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…