Yeni Üye Olup Hiç Bir Topiğe Sığamayan, Bir Hoşgeldin Duyamayanlar ! Hoşgeldiniz

ablam cumartesi gidelim diyo. eşimpazar gidin diyo. pazar kalıp pazartesi döncez. hava güzel olursa pazar gezelim diyoz ama çocuklarla ne kadar geçekleştirebiliriz bunu bilmiyom

sıkıntın gectımı tatlım bak nasıl herkes senle arkadaş :)

ablam cumartesi gidelim diyo. eşimpazar gidin diyo. pazar kalıp pazartesi döncez. hava güzel olursa pazar gezelim diyoz ama çocuklarla ne kadar geçekleştirebiliriz bunu bilmiyom

çalısıyorum ama pazar boşum beklerım kocişi bağa yollarım kahveye beklerim evim asri mezarlıgın orda kime sorsan gösterir gelme fikrin olursa özelden ulaşabilirsin
hatunları topla gel
aracım vardı ama dun kaza yaptım yoksa gezdırırdımde

çalısıyorum ama pazar boşum beklerım kocişi bağa yollarım kahveye beklerim evim asri mezarlıgın orda kime sorsan gösterir gelme fikrin olursa özelden ulaşabilirsin
hatunları topla gel
aracım vardı ama dun kaza yaptım yoksa gezdırırdımde

teşekkür ederim canım gelmiş kadar oldum. :KK19: çoluk çocuk bitli böcük bi yere sığmayız biz. bi kuzenim var nişandan sonra ona geçececez. kayseri yakın daha bunun düğünü var düzgünü var. kimbilir belki o zamna görüşürüz:KK34:

teşekkür ederim canım gelmiş kadar oldum. :KK19: çoluk çocuk bitli böcük bi yere sığmayız biz. bi kuzenim var nişandan sonra ona geçececez. kayseri yakın daha bunun düğünü var düzgünü var. kimbilir belki o zamna görüşürüz:KK34:

beklerım her zaman
ilk etapta davet edişim seni ürkütmesin samimiyetimden zamanlada tanırsın inş.

bana müsade kızlar tanıştığımıza memnun oldum. dışarı çıkmam lazım. byeee:79:

arkadaşlar benimde biraz uzanmam lazım belim sırtım ağrıdı göbeğim bedenimden ağır fazla taşıyamıyorum.görüşmek üzere yakın zamanda yine buralarda olurum.. allaha emanet olun...

gene gelin kızlar gelince yazıları begeninde hemen toplaşalım

selam arkadaşlar bende bu sitede yeniyim konu sahibine katıllıyorum. insan kandini yalnız hissediyor size bir sorum olacak topik açmak istiyorum fakat bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim

selam arkadaşlar bende bu sitede yeniyim konu sahibine katıllıyorum. insan kandini yalnız hissediyor size bir sorum olacak topik açmak istiyorum fakat bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim

slm hoşgeldin
öncelikle konuyu hangi başlıgın altına acacagına karar vermelisin sonra o bölüme girip en altta solda yeni konu aç ordan girip yazmalısın

X