Yeni Üye Olup Hiç Bir Topiğe Sığamayan, Bir Hoşgeldin Duyamayanlar ! Hoşgeldiniz

ayhh sankim uzaylılardan bahsediyolarr:KK60:

Yeni yetmenin bir günü:
Aralarına sessizce girip masum masum boyun bükerler:KK59:
Sordukları sorular karşılıksız kalır:KK30:
Fazla ileri giderlerse hadi ordan muamelesi görürler:KK67:
ne yapacaklarını bilmez bir halde ordan oraya dolaşırlar:26:
Hazin bir yalnızlık içindedirler:KK43:

sonunda kaç yıldır muhabbet eden birbirlerini tanıyan ve güvenen insanların arasına yabancı olarak girmek biraz zor olabiliyor :KK42:

sonunda kaç yıldır muhabbet eden birbirlerini tanıyan ve güvenen insanların arasına yabancı olarak girmek biraz zor olabiliyor :KK42:

kalıplaşmış dostluklar oluyo tabi. Günlük hayatımızda da öyledir. Yüzden anlıyorum canım. şaka yaptım sadece. Sizi anladığım için burdayım:KK37:

işte bu iyi oldu. ay ne zormuş kaynaşanlara adapte olmaya çalışmak . hayırlı olsun topiğimiz diyelim
hoş geldin karpel
:KK60::KK60::KK60: Elle mi yapıyon bebeyi.
he ya sorma iki nokta hmmm neydı 50 mi 40 mı boo en iyisi bı bakım :ne yazcaktım arasına :
biraz zor oluyorum ama zamanla alışıyor insan aralarına giriyorsun :21:
çok zor hayatım cok masiyen yok seni bön bön bak şirinlik yap falan
kalıplaşmış dostluklar oluyo tabi. Günlük hayatımızda da öyledir. Yüzden anlıyorum canım. şaka yaptım sadece. Sizi anladığım için burdayım:KK37:

evet iyiki yanımızdasın
bide çömsen konu acmak nasıl zor yalan dünyadaki nurhayatın bunu eleştirmesini isterdım
gerçi sen eleştirmeye çalışmıssın konun var gördüm ama nafile
bir yüklenmeler suçlamalar üzerine gelmeler herkes avukat bacıııım

Son düzenleme:
hoş geldin karpel

he ya sorma iki nokta hmmm neydı 50 mi 40 mı boo en iyisi bı bakım :ne yazcaktım arasına :

evet iyiki yanımızdasın
bide çömsen konu acmak nasıl zor yalan dünyadaki nurhayatın bunu eleştirmesini isterdım

başlarda öyleydi ama ben aralarına biraz biraz girdim sağolsunlar :KK16:

başlarda öyleydi ama ben aralarına biraz biraz girdim sağolsunlar :KK16:

ben cok yere yazdım tık yok!!
sadece 1 tapikte tanınıyorum oda eskiden beni tanıyorlardı aralarına kolay aldılar o kadar!
yoksa zor
bide aşrı özgüven patlaması yaşanıyo burda anlamadım birşeylermi ısbatlanmaya çalışıyorlar çözemedim

ben cok yere yazdım tık yok!!
sadece 1 tapikte tanınıyorum oda eskiden beni tanıyorlardı aralarına kolay aldılar o kadar!
yoksa zor
bide aşrı özgüven patlaması yaşanıyo burda anlamadım birşeylermi ısbatlanmaya çalışıyorlar çözemedim

dadlu cadının dediği gibi dostluklar kalıplaşmış kolay kolay yabancıları aralarına almak istemiyorlar :KK23:

hoş geldin karpel

evet iyiki yanımızdasın

masiyenmi :KK60: bu lafı benden başka anlayan olmaz emin ol:KK34:

şimdi bak orliccim . eğğer kkdayenibirkonuaçmakgibibirhatayadüşmekgibibirniyetinvarsaöncedahaöncekonuaçıprezilrüsva olalarıtektekinceleyipkendinionlarınyerinekoyaraktanbiriçmuhasebeyapacak (nefes arası)vebirkonuikikereaçılmışmıdiyeteeeeektek konuları gezecek editörlerimoderatörleri (nefes alma arası) bilmumkkemekçilerinizordurumadüşürmemekiçinelindengeleniyapacaksın ablacım. anladın mı

ayhhhhhhhhhhhhhhhh. nasıl yoruldum nurhayatı taklit edeyim derken. iyiki o rolü bana vermemiş gülse . hayatta setten başka yerde konuşmazdım:KK52:

masiyenmi :KK60: bu lafı benden başka anlayan olmaz emin ol:KK34:

şimdi bak orliccim . eğğer kkdayenibirkonuaçmakgibibirhatayadüşmekgibibirniyetinvarsaöncedahaöncekonuaçıprezilrüsva olalarıtektekinceleyipkendinionlarınyerinekoyaraktanbiriçmuhasebeyapacak (nefes arası)vebirkonuikikereaçılmışmıdiyeteeeeektek konuları gezecek editörlerimoderatörleri (nefes alma arası) bilmumkkemekçilerinizordurumadüşürmemekiçinelindengeleniyapacaksın ablacım. anladın mı

ayhhhhhhhhhhhhhhhh. nasıl yoruldum nurhayatı taklit edeyim derken. iyiki o rolü bana vermemiş gülse . hayatta setten başka yerde konuşmazdım:KK52:

uuhahahah kayseride cok kullanırız biz "masinmek,masinememek iste bütün mesele bu :KK60:"
ahaha nurhayatım süpersin ahaha koptum yaaa
ağlaması mimikler dehşet :KK60:
ben bi konu açtımda azımın payını veridiler tıkandım kaldım yuh dedim yani

uuhahahah kayseride cok kullanırız biz "masinmek,masinememek iste bütün mesele bu :KK60:"
ahaha nurhayatım süpersin ahaha koptum yaaa
ağlaması mimikler dehşet :KK60:
ben bi konu açtımda azımın payını veridiler tıkandım kaldım yuh dedim yani

ama iyi sabretmişsin valla:KK60:

ama iyi sabretmişsin valla:KK60:

he ya sorma baktınmı bılmıyorumda ne kötü gelinliğim kaldı ne paracıllıgım bowwwwwww noluyoz dedim
hele biri var kızıştırıyo ortalıgı neyse gıybet etmeyim salla
ders oldu buda bana :)
su bebeklerınde Allah canını alsın ben elle yaptıgım için :KK60:

he ya sorma baktınmı bılmıyorumda ne kötü gelinliğim kaldı ne paracıllıgım bowwwwwww noluyoz dedim
hele biri var kızıştırıyo ortalıgı neyse gıybet etmeyim salla
ders oldu buda bana :)
su bebeklerınde Allah canını alsın ben elle yaptıgım için :KK60:

:KK60::KK60::KK60::60 bende elle yapıyom bazılarını. ezberlemişim giidyo öle .

ben çıkıyom canım. sanada iyi tatilller

Ayyy yazışını çokk sevdimmm yaa kıyamam hoşgeldinnn:KK16:

Boşver bana da demediler..Bazen cevap almamak almaktan iyi onu da tattım ama diyeyim:KK14:

$images.jpg

Cumanız, İslamın güneşi kadar aydın, bir müminin tebessümü kadar tatlı Muhammedül Emini (sav) hatırlatan Gül kadar güzel olsun..

$images (2).jpg 20 Nisan 571 İyi ki Doğdun Güllerin Efendisi.. Bugün Peygamberimiz (sav) 'in Doğum günü..!! Salavat ve Selamların En güzeli O'na olsun..

Aaaah bende o topiğe sığmayan bir hoşgeldin duymayanlardanım.
Ama insan hoşgeldin felan duymasa da alışıyor bu siteye.

X