- 18 Mart 2012
- 226
- 1
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben geldim ama kimse yok galiba....
napisis kızlar [/QU
ne yapalim su an tek basimiza takiliriyoruz((
ben varım cnm ama bende yenigirdim topiyinize
Hosgeldin canim,bende bugün dahil oldum topige ama hem burdaki arkadaslar hemde konu sahibi o kadar cana yakinki hemen benimsediler sagolsunlar...
iyi çok iyi....hadi tanışalım kaynaşalım eee tanıt bakalım kendini
hoşgeldın rabia
ilk başta oyle oluyor kimse sallamıyor üzülme zamanla alışıyorsun
çok zorlananlarda var
tavsiyem balıklama dalma :)
yeni gördüm msj ını neden olmasın tanışalım elbette bugün çok canım sıkılıyor zaten evde temizlik işi yok tv de kafama göre biley yok nette yapacak bişey yok yanlız başıma ölecem benn..
h.b orlic aslında bende de sorun var ben hemen arkadaşlık kuramıyorum insanlarla sanırım..
hoşgeldin nick in cok güzelmış sufi gibiben varım cnm ama bende yenigirdim topiyinize
kuzu nasılsınben geldim ama kimse yok galiba....
:) kendınden bahset hadi bizeiyi çok iyi....hadi tanışalım kaynaşalım eee tanıt bakalım kendini
bende birazcık öyleyim nedense
yok ya sorma ilgili meciilerede başvurdum ama cvp yok vallaorliccim bebekleri hala göremiyomusun. ay hem toysun hem kalpsiz hemde bebekleri göremiyosun çok üzülüyorum sana şekerim çokkkkkk
merhaba arkadaşlar
üye olalı fazla bir zaman olmadı fakat hangi topige gitsem, hangi sohbet grubuna girmeye çalışsam, ne yazsam bir cevap alamadım. belki topik yoğunluğundandır yada sohbetin koyuluğundandır kimseyi suçlamak istemem fakat yalnızlığımı belirtmek isterim.
zamanla belki benimde başıma gelecektir yogun bir topikte uzanan bir eli sıkamayacağımdır bilemiyorum şu an yeni üye iken anlamak zordur belkide :)
kısacası yeni eski farketmez kendini yalnız hisseden konu ne olursa olsun konusmak isteyen herkesi beklerim
yok ya sorma ilgili meciilerede başvurdum ama cvp yok valla
haklısın hem toy hem kalpsiz hemde bebeksiz " ahhh mahkus kader "
"automatically retrieve titles from external links " işaretini kaldırıyorum ama diger cevabımda gene işaretlenmiş gelıyor yok ben hala manuuel elle yapıyorum o bebeleri anaaaam
işte bu iyi oldu. Ay ne zormuş kaynaşanlara adapte olmaya çalışmak . Hayırlı olsun topiğimiz diyelim
biraz zor oluyorum ama zamanla alışıyor insan aralarına giriyorsun
hee zordur tabeeeee. Profuk biz proffffff
parasızlığın gözü kör olsun ben pro olamadım