Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
öyle olmalı benim düşünce daha bulup yerine takamıyorum.
beni araniza kabul ederseniz sevinirim tabi:))
tabi topikteki arkadslarimida tanimak isterim...
yaslariniz kac mesela,cocuklariniz varmi? türkiyedenmi katiliyorsunuz?
ben bayadır takılıyorumda üye değildim araştırmak için süper bi site demitabiki dizde daha bu gün tanısmaya başladık. bu netten mi bilmiyorum bu cevaplarım bikac kez geliyor çözemedim. çömezlik ne kötü ya. benim geliş sebebimde hamileliğim başlarında bebeğim için araşdırmalar yaparken yolum düşdü buraya 6 aydır sanırım burda kaldım öyle.. papatya nlifer derken yeni farkettim nulifer olmuşum... :)
yaslariniz kac mesela,cocuklariniz varmi? türkiyedenmi katiliyorsunuz?
tabiki dizde daha bu gün tanısmaya başladık. bu netten mi bilmiyorum bu cevaplarım bikac kez geliyor çözemedim. çömezlik ne kötü ya. benim geliş sebebimde hamileliğim başlarında bebeğim için araşdırmalar yaparken yolum düşdü buraya 6 aydır sanırım burda kaldım öyle.. papatya nlifer derken yeni farkettim nulifer olmuşum... :)
memnun oldum nilüfercim:)),ben hala mesajdan sonra aktualize edmiyorum yazilari basliktan cik,abonelige gir biraz zahmetli hemen yazdiklarinizi nasil görebilirim?
memnun oldum nilüfercim:)),ben hala mesajdan sonra aktualize edmiyorum yazilari basliktan cik,abonelige gir biraz zahmetli hemen yazdiklarinizi nasil görebilirim?
ben bayadır takılıyorumda üye değildim araştırmak için süper bi site demi
biricik 2. cocugunu bekliyor
benım cocugum henüz yok türkiyemi deddiğine göre sen yurtdışındansn :))
27 yasındayım evlıyım kayserıdeyım
Ne güzel biricik umarim Rabbim sihhatle bebisine kavusmayi nasip eder...,evet ben yurt disindan yaziyorum ve vatanimdan insanlarla sohbet etmeyide cok seviyorum...
Benim henüz cocugum yok 3 senelik evliyim,daha önce bir bos gebelik yasadim ama seneye rabbim nasip ederse cocuk düsünüyorum:)))buda özetle ben...
nilüfer değil adı kalpler varya onlara nilifer üye falan deniyo
f5 ile sayfanı yenıle
inşallah gönlüne göre olur. yurtdışında yaşamak zor sanırım insanların ve kültürlerin farklılığı seni etkiliyormu..
canim nereden yenileyecegimi bilsem yapicam dedigini?
Ayak uyduruyosum ama malesef hep yabacisin yani ne oraya ait ne buraya iki arada bir derede...
tatlım sayfan acıkken F5 tuşuna bas sayfan yenılenır
bende türkiyede olmama rağmen istanbulda yaşıyorum ama elimde imkan olsa memleketime gider orda yaşarsım..istanbul da yaşamak istemiyorum.mecbur kalıyorum..