Yeni Üye Olup Hiç Bir Topiğe Sığamayan, Bir Hoşgeldin Duyamayanlar ! Hoşgeldiniz

İmzaları Göster

Grafikleri göster (Mesaja eklenmiş Resimler, Gülümsemeler ve Kodları ile eklenmiş Resimler ve Grafikler dahil)

bunların hepsi işaretli ayarlar bölümümdede neden goremıyorum ben

İmzaları Göster

Grafikleri göster (Mesaja eklenmiş Resimler, Gülümsemeler ve Kodları ile eklenmiş Resimler ve Grafikler dahil)

bunların hepsi işaretli ayarlar bölümümdede neden goremıyorum ben[/QUOTE]

ayarlarda değil. mesaj yazdığın yerin altında

neden bu kadar karışırlarsa uyuzlar[/QUOTE]

aslında haklıyken hakkız oldular. şimdi acık söylemek gerekirse bende eşimle evlenmemek için çok uğraşdım ama adam düşmedi yakamdan ki ben napayım çün ben eşimin ilk evliliğiyim benden öncesi yok bekar adam aile haklı ister istemez kendince ama sevdik birbirimizi napalım kadere inanırız yazılmışız birbirimize işte. o yüzden istemediler ama secdikleri yol yanlıştı sebep ne olursa olsun benim namusuma konusma hakkı vermez kimseye eşim beni iyi bilir bir 4 5 sene flört ettik o benim namusumu benden önce dünüşür. bilir yanlış yaşamadığımı ailesine rest çekti geldi şimdi mutluyuz...

Merhaba arkadaslar topiyiniz hayirli ugurlu olsun öncelikle,
bende KK´de yeni üye sayilirim sanirim bir ay filan oldu,ve kendimi hangi topiye girdiysem malesef oraya ait hissedemedim,halbüki buraya üye olurken ne güzel bayanlar birbirini anlarlar destek ve dayanisma icinde paylasimlar olur diye ümit etmistim ama pek öyle olmadi:KK43:
Simdi konu arkadasimin topiginin basligini okuyunca sevindim belki burada gecici olmayiz diye:))

öyle olmalı benim çenem düşünce daha bulup yerine takamıyorum :KK70::KK52:

YOK orada yokta zaten ayarlardan baktım ordada yok yanı
neden bu kadar karışırlarsa uyuzlar

aslında haklıyken hakkız oldular. şimdi acık söylemek gerekirse bende eşimle evlenmemek için çok uğraşdım ama adam düşmedi yakamdan ki ben napayım çün ben eşimin ilk evliliğiyim benden öncesi yok bekar adam aile haklı ister istemez kendince ama sevdik birbirimizi napalım kadere inanırız yazılmışız birbirimize işte. o yüzden istemediler ama secdikleri yol yanlıştı sebep ne olursa olsun benim namusuma konusma hakkı vermez kimseye eşim beni iyi bilir bir 4 5 sene flört ettik o benim namusumu benden önce dünüşür. bilir yanlış yaşamadığımı ailesine rest çekti geldi şimdi mutluyuz...[/QUOTE]
işte aslında kader dediğin gibi ama anlamazlar olsun ıyıkıde bırakmamıs sızı
Mesajda linkleri otomatik olarak göster
Will turn IANA — Example domains into IANA — Example domains.
Automatically retrieve titles from external links
Gülümsemeler gösterilmesin
If selected, :) will not be replaced with
Eklentiler
deniyim bı teşk .:)
bende KK´de yeni üye sayilirim sanirim bir ay filan oldu,ve kendimi hangi topiye girdiysem malesef oraya ait hissedemedim,halbüki buraya üye olurken ne güzel bayanlar birbirini anlarlar destek ve dayanisma icinde paylasimlar olur diye ümit etmistim ama pek öyle olmadi:KK43:
Simdi konu arkadasimin topiginin basligini okuyunca sevindim belki burada gecici olmayiz diye:))

hosgeldın ne ıyı ettın bu topik senin olabilir mesela :)

YOK orada yokta zaten ayarlardan baktım ordada yok yanı
neden bu kadar karışırlarsa uyuzlar

aslında haklıyken hakkız oldular. şimdi acık söylemek gerekirse bende eşimle evlenmemek için çok uğraşdım ama adam düşmedi yakamdan ki ben napayım çün ben eşimin ilk evliliğiyim benden öncesi yok bekar adam aile haklı ister istemez kendince ama sevdik birbirimizi napalım kadere inanırız yazılmışız birbirimize işte. o yüzden istemediler ama secdikleri yol yanlıştı sebep ne olursa olsun benim namusuma konusma hakkı vermez kimseye eşim beni iyi bilir bir 4 5 sene flört ettik o benim namusumu benden önce dünüşür. bilir yanlış yaşamadığımı ailesine rest çekti geldi şimdi mutluyuz...[/QUOTE]
işte aslında kader dediğin gibi ama anlamazlar olsun ıyıkıde bırakmamıs sızı
Mesajda linkleri otomatik olarak göster
Will turn IANA — Example domains into IANA — Example domains.
Automatically retrieve titles from external links
Gülümsemeler gösterilmesin
If selected, :) will not be replaced with
Eklentiler
deniyim bı teşk .:)

hosgeldın ne ıyı ettın bu topik senin olabilir mesela :)

X