- 8 Kasım 2011
- 588
- 8
allahtan o kunda yüzün gülmüş.
allaha şükür oda az kalsın gülmicekdi kocamın ailesi yüzünden özellikle ablası ama eşim beni korudu onlardan da ucuz yırttık...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
allahtan o kunda yüzün gülmüş.
allaha şükür oda az kalsın gülmicekdi kocamın ailesi yüzünden özellikle ablası ama eşim beni korudu onlardan da ucuz yırttık...
yokkı öyle bi seçenekaşağıda gülümsemeler gösterilemsin var belki o işaretlidir bak bakalım
maşallah hep böyle devam eder inşallah. kaç aylık hamilesin
yedinci ayıma girdim bir kızım olcak allahın izniyle temmmuzu gözlüyorum..
İmzaları Göster
Grafikleri göster (Mesaja eklenmiş Resimler, Gülümsemeler ve Kodları ile eklenmiş Resimler ve Grafikler dahil)
bunların hepsi işaretli ayarlar bölümümdede neden goremıyorum ben[/QUOTE]
ayarlarda değil. mesaj yazdığın yerin altında
duua et benimde olsun
galiba buradada geciciyiz bir hosgeldin diyen yok(((
ceylin hoş geldin senin yazdığını görmedim ki kusura bakma.. aramıza hoş geldin..
YOK orada yokta zaten ayarlardan baktım ordada yok yanıayarlarda değil. mesaj yazdığın yerin altında
neden bu kadar karışırlarsa uyuzlar
deniyim bı teşk .:)Mesajda linkleri otomatik olarak göster
Will turn IANA — Example domains into IANA — Example domains.
Automatically retrieve titles from external links
Gülümsemeler gösterilmesin
If selected, :) will not be replaced with
Eklentiler
Merhaba arkadaslar topiyiniz hayirli ugurlu olsun öncelikle,
bende KK´de yeni üye sayilirim sanirim bir ay filan oldu,ve kendimi hangi topiye girdiysem malesef oraya ait hissedemedim,halbüki buraya üye olurken ne güzel bayanlar birbirini anlarlar destek ve dayanisma icinde paylasimlar olur diye ümit etmistim ama pek öyle olmadi
Simdi konu arkadasimin topiginin basligini okuyunca sevindim belki burada gecici olmayiz diye:))
Hosbulduk arkadaslar sohbet koyulasmisti ondandir bende arada kaynadim sanirim:))
YOK orada yokta zaten ayarlardan baktım ordada yok yanıayarlarda değil. mesaj yazdığın yerin altında
neden bu kadar karışırlarsa uyuzlar
deniyim bı teşk .:)Mesajda linkleri otomatik olarak göster
Will turn IANA — Example domains into IANA — Example domains.
Automatically retrieve titles from external links
Gülümsemeler gösterilmesin
If selected, :) will not be replaced with
Eklentiler
Merhaba arkadaslar topiyiniz hayirli ugurlu olsun öncelikle,
bende KK´de yeni üye sayilirim sanirim bir ay filan oldu,ve kendimi hangi topiye girdiysem malesef oraya ait hissedemedim,halbüki buraya üye olurken ne güzel bayanlar birbirini anlarlar destek ve dayanisma icinde paylasimlar olur diye ümit etmistim ama pek öyle olmadi
Simdi konu arkadasimin topiginin basligini okuyunca sevindim belki burada gecici olmayiz diye:))
Hosbulduk arkadaslar sohbet koyulasmisti ondandir bende arada kaynadim sanirim:))