- 22 Ağustos 2011
- 92
- 2
- 41
Maşallah benimde 2 yıl olcak :)
bende muhasebeciyim meslektaşız ne hoş :)
ne güzel.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maşallah benimde 2 yıl olcak :)
bende muhasebeciyim meslektaşız ne hoş :)
SLM kadriyecim hoşgeldin :) kendi profilinde yazdığım cevaplar kısmı var avatarının altında oradan yazdıgın mesajlara ulaşabılırsın şekerim :)))) nasılsın yaş kac okul iş neler yapıyorsunbende yeni geldim dün üye oldum banada hoş geldin deyin:) ama benim bir sorunum var bi girdiğim yere bidaha giremiyorum çok mu beceriksizim acep. hadi bana bi yardım edin
Günaydın herkese.
Ben yeni üye değilim ama şimdiye kadar da çok aktif kullanmadım forumu.
Sadece okuyorum,çok sıkı takipçisiyim diyebilirim.
İşlerimin yoğunluğundan herzaman girip yazamıyorum ama her boş vakitte
girip okuyorum.O yüzden pek kimseyle arkadaş olamadım.
günaydın kızlar nasılsınızArkadaşlar şöyle yapalım mı?
Ya belli bir saatte burada olalım ya da herkes hangi
saatlerde gelebileceğini yazsın.Hani böyle yazıp yazıp
çıkmayalım.Belirli bir saatte gelip sohbet edebiliriz diye düşünüyorum.
çok iyi eetmişsin hoşgeldin topikcan
gebelik sorununmu var?
saol canım benim :) gebelik sorunun var denir mi bilmem ama 6 aydır olmuyo :/ bi düşük yaptım kürtaj oldum belli bi süre korunduk (5 ay ) son 6 aydır korunmuyoruz olmuyo yani sorun yoktur inşallah ilk bebeğim birde bir olmustu ama düştü =/
merhaba bende hala arkadaş bulamadım normaldede yok zaten buralar yabancı yerler kimse bana komşuluk yapmıyor bu sitedede bir arkadas bulamadım benim sorunlu olanherhalde ( zaten kimsede beni iplemedi(
slm benimde arkadaş yok istersen arkadaş olabiliriz tanışabiliriz
hoşgeldın rabiaherkese slm bende yeni üyeyim aranıza bende geldim
merhaba bende hala arkadaş bulamadım normaldede yok zaten buralar yabancı yerler kimse bana komşuluk yapmıyor bu sitedede bir arkadas bulamadım benim sorunlu olanherhalde ( zaten kimsede beni iplemedi(
yeni gördüm msj ını neden olmasın tanışalım elbette bugün çok canım sıkılıyor zaten evde temizlik işi yok tv de kafama göre biley yok nette yapacak bişey yok yanlız başıma ölecem benn..
h.b orlic aslında bende de sorun var ben hemen arkadaşlık kuramıyorum insanlarla sanırım..
tabiki ben evde boş işler müdürlüğünü yapdığımdan akşama kadar zamanım oluyor..
neden girişken birimi değilsin
illa konusmak değilki bi çok konuda topik var bi takıldınmı aksam oluyor :)