girişenlikden değilde ben bazen kelimelerimi secemiyorum nasıl desem acık sözlü davrandığım oluyor..o yüzden dikkat etmeye çalışırken bakıyorum ki dikkati abarmışım.
okuyomusun calışıyomusun evlımısın ? yaş? hadi bahset kendınden
hıh eziikler. biz yıllarımız verdik bu kulübe yıllarımızı. tutup yeni yetmelerlemi konuşacakmışız
şaka bi yana hayırlı olsun konumuz. uzun aylar boyunca zirvede olacak bir başlık görüyorum.güzel sohbetler
evliyim. bebek beklediğim için çalışmıyorum bayadır.bir oğlum var oda babannesinin yanında okula gidiyor onu hafta sonları ve ara tatillerinde görüyorum.bir kızım olcak temmuzda evde akşama kadar yanlızları oynamaya başladım.ailem de uzakdalar eşimin aileside görüşmüyorum zatende..
valla kalplerini kıskandım nazar değerse karışmam... tşk ederim bu arada :))
hahaha süpermişhıh eziikler. biz yıllarımız verdik bu kulübe yıllarımızı. tutup yeni yetmelerlemi konuşacakmışız
şaka bi yana hayırlı olsun konumuz. uzun aylar boyunca zirvede olacak bir başlık görüyorum.güzel sohbetler
aaa ne guzel 2 bebek gelıyor ama hasret zor yaaevliyim. bebek beklediğim için çalışmıyorum bayadır.bir oğlum var oda babannesinin yanında okula gidiyor onu hafta sonları ve ara tatillerinde görüyorum.bir kızım olcak temmuzda evde akşama kadar yanlızları oynamaya başladım.ailem de uzakdalar eşimin aileside görüşmüyorum zatende..
valla kalplerini kıskandım nazar değerse karışmam... tşk ederim bu arada :))
bu benim 2. evliliğim mahkeme oğlumu babasına verdiği için onlarla yaşıyor babasıyla yani. bende alamıyorum artık çünkü oğlum mahkemede psikiyatrilerle konusurken ben babannemle kalıcam babamıda annemide isdemiyorum arada onları göreyim yeterli dedi bende hüsran alamadım çocuğu aklını çelmeye çalısıyorum gelsin diye...bana çekmiş uyuz
bu benim 2. evliliğim mahkeme oğlumu babasına verdiği için onlarla yaşıyor babasıyla yani. bende alamıyorum artık çünkü oğlum mahkemede psikiyatrilerle konusurken ben babannemle kalıcam babamıda annemide isdemiyorum arada onları göreyim yeterli dedi bende hüsran alamadım çocuğu aklını çelmeye çalısıyorum gelsin diye...bana çekmiş uyuz
koptum ya bana cekmiş uyuz dıyo
cocuk cok etkılendıyse babarnede doldurmustur mahkemeden önce
Allah sabrını versin üzülme görüyorsun arada demi
anladım. allah yardımcın olsun. zor evlat hasreti.
anladım. allah yardımcın olsun. zor evlat hasreti.
ya kardeş konuyla alakasız ama bu kadar kalpli birini bulmusken sorayım ben bu bebekler falan varyasunlar misal ben bunları cevap yazarken göremiyorum kendım önceki uyeden bakıp yazıyorum
şimdi eski üyelere sorsam demez yakalamışken sorayım dedim :)))
bencede göstermeseler daha zorAllah dan görme konusunda sorun yaşamıyorum babannesinden midir bilmem de orda daha özgür ben biraz disiplinli davranıyorum arkadaşlarına burnumu sokarım dışarda fazla oynamasını istemem ders çalıştırırım kitap okuturum işine gelmiyorum aslında çıkarlarına göre hareket ediyor bilmiş uyanık ne olcak...
amin sagolasın bütün yazı bende geçircek kendime çekebilirsem bu yaz ne ala çekemessem denemelere devam yinede...
cevap yazdığın yerin altında simgeler yokmu bu ifadeler görünüyor bendevs... cevap kutusu açılan yerin alt kısmındalar
bencede göstermeseler daha zor
arkadaş ol bu yaz cok guzel bı fırsatın varmıs madem
aslında cok kafa dengi bi kadınsın varya
çek çek
şimdiki eşin bişe demıyor deılmı
demiyor allah razı olsun eşimden o benden de çok istiyor. işde mutluluğun bölünmesin aklının bir yanı hep orada biliyorum diyor yanımızda olsa daha mutlu oluruz diyor bana bu konuda destek veriyor oğlum geldiğinde çok iyi davranıyor hediyeler alıyor hakkını ödeyemem sagolsun..
ya kardeş konuyla alakasız ama bu kadar kalpli birini bulmusken sorayım ben bu bebekler falan varyasunlar misal ben bunları cevap yazarken göremiyorum kendım önceki uyeden bakıp yazıyorum
şimdi eski üyelere sorsam demez yakalamışken sorayım dedim :)))
yok şekerim görünmuyor işte
demiyor allah razı olsun eşimden o benden de çok istiyor. işde mutluluğun bölünmesin aklının bir yanı hep orada biliyorum diyor yanımızda olsa daha mutlu oluruz diyor bana bu konuda destek veriyor oğlum geldiğinde çok iyi davranıyor hediyeler alıyor hakkını ödeyemem sagolsun..