Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba.ben yeni üye oldum.Kızlar arasında şunu fark ettim çok hırçın mesajlar yazıyorlar.Tabi onlar hırçınlaşınca bende hırçınca cevaplar vermek zorundayım.Yönetimin bu tür hanımefendileri uyarmasını istiyorum.Bu yüzden konum silindi.banlandım.
Merhabalar temizlikçi. gundelikçi .olarak iş arıyorum...yasamkent cayyolu ...ihtiyacı olan lar ulaşabilir ....gitigim EVLER E ADLI SICIL BELGEMI AKTIF TARIHLI GOSTERIYORUM.... aile yanı olması tercihim ...43 yaşındayım tecrubeliyim...
Konun silinmez yerinde duruyordur... Ayrıca sen banlanmışşam muhakkak sana cevap verenlerde ( polemiğe girenler ) banlamıştır. Ayrıca uyarı da alıyorlar... Yeni olduğun için bilmiyorsundur...
Merhabalar temizlikçi. gundelikçi .olarak iş arıyorum...yasamkent cayyolu ...ihtiyacı olan lar ulaşabilir ....gitigim EVLER E ADLI SICIL BELGEMI AKTIF TARIHLI GOSTERIYORUM.... aile yanı olması tercihim ...43 yaşındayım tecrubeliyim...