• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yeni üye oldum

aliyeeda

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2017
31
5
1
54
Merhaba.ben yeni üye oldum.Kızlar arasında şunu fark ettim çok hırçın mesajlar yazıyorlar.Tabi onlar hırçınlaşınca bende hırçınca cevaplar vermek zorundayım.Yönetimin bu tür hanımefendileri uyarmasını istiyorum.Bu yüzden konum silindi.banlandım.

Merhabalar temizlikçi. gundelikçi .olarak iş arıyorum...yasamkent cayyolu ...ihtiyacı olan lar ulaşabilir ....gitigim EVLER E ADLI SICIL BELGEMI AKTIF TARIHLI GOSTERIYORUM.... aile yanı olması tercihim ...43 yaşındayım tecrubeliyim...

Son düzenleyen: Moderatör:
Konun silinmez yerinde duruyordur... Ayrıca sen banlanmışşam muhakkak sana cevap verenlerde ( polemiğe girenler ) banlamıştır. Ayrıca uyarı da alıyorlar... Yeni olduğun için bilmiyorsundur...

Merhabalar temizlikçi. gundelikçi .olarak iş arıyorum...yasamkent cayyolu ...ihtiyacı olan lar ulaşabilir ....gitigim EVLER E ADLI SICIL BELGEMI AKTIF TARIHLI GOSTERIYORUM.... aile yanı olması tercihim ...43 yaşındayım tecrubeliyim...
Hala iş arıyorsanız gorusebiliriz

Back
X