Yeni uye olanlara yardimci olabilir misiniz ?

Melissg

Kayıtlı Üye
29 Nisan 2014
64
1
1
İzmir
Daha dun uye oldum ve yardiminiza ihtiyacim var

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Daha dun uye oldum ve yardiminiza ihtiyacim var

Hosgeldın canım .. Özelden yazamıyorum o yuzden konun dısında olaucak k.bakma ..
Sen kabin memurumusun ? Evet se bana meslegın hakkında bılgı verırmısın sevıyomusun işini zorlukları neler ?

Daha 15 mesaj hakkı ıstıyor . Özelden dönemiyorum İlgin için teşekkürler .. Yatı ucusları ne zaman kac gun oluyor hangı fırmadasın . Zorlukları nelerr

Ben thy de calisiyorum. Yati ucuslarini tercih etmiyorum cok fazla. Simdiye kadar en fazla 4 4 , 8 saat uctum. Yurtdisina. Su an bekarim. Evli olunca zor olabilir. Ama saatlerimiz belli olmuyor. Belli olmuyor derken ucus saatlerimiz onceden belirleniyor ancak gecenin bir koru de olabiliyor sabahin erken saatleri de. Ve ucustan geldikten sonra 24 saat dolmadan baska bir ucusa cikmiyoruz. Maasimiz iyi o kadar :) gerisi bir hayli zor. Ama zevkli yanlari d var tabi. Bir suru yeni yer goruyoruz :)

Cok iyi ya .. Peki nasıl alındın işe neler gerekli

Cok iyi ya .. Peki nasıl alındın işe neler gerekli

Cv kuvvetli olmali ve dillere iyi duzeyde hakim olmalisin. Ingilizce bilmen bile yetersiz olabilir :) ek diller ogrenmelisin. Ve ne yazikki fizigin duzgun olmali ve bakimli olmalisin canim :)

Sadece ingilizcem var ve su ara ilerletıyorum dershane yardımıyla.. Sen kaç dil biliyorsun

Sadece ingilizcem var ve su ara ilerletıyorum dershane yardımıyla.. Sen kaç dil biliyorsun

Ben ingilizce haric 3 dil biliyorum. Fransizca almanca rusca ve cok az ispanyolca. Ingilizceye agirlik vermeni tavsiye ederim ardindan baska dillere gecersin. Yas kac peki ?

Sen epey dil biliyormussun ne güzel .. 22 yasındaym ben .. Ve hostes olmak en büyük hayalim

23 benimde :) umarim hayallerine ulasirsin canim :) herhangi bir sorun varsa her zaman cevaplarim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…