Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Daha dun uye oldum ve yardiminiza ihtiyacim var
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Daha dun uye oldum ve yardiminiza ihtiyacim var
bende dün üye oldum selam![]()
Ben thy de calisiyorum. Yati ucuslarini tercih etmiyorum cok fazla. Simdiye kadar en fazla 4 4 , 8 saat uctum. Yurtdisina. Su an bekarim. Evli olunca zor olabilir. Ama saatlerimiz belli olmuyor. Belli olmuyor derken ucus saatlerimiz onceden belirleniyor ancak gecenin bir koru de olabiliyor sabahin erken saatleri de. Ve ucustan geldikten sonra 24 saat dolmadan baska bir ucusa cikmiyoruz. Maasimiz iyi o kadar :) gerisi bir hayli zor. Ama zevkli yanlari d var tabi. Bir suru yeni yer goruyoruz :)
Cok iyi ya .. Peki nasıl alındın işe neler gerekli
Mrb arkadaslar bende yeni uye oldum
Cv kuvvetli olmali ve dillere iyi duzeyde hakim olmalisin. Ingilizce bilmen bile yetersiz olabilir :) ek diller ogrenmelisin. Ve ne yazikki fizigin duzgun olmali ve bakimli olmalisin canim :)
Sadece ingilizcem var ve su ara ilerletıyorum dershane yardımıyla.. Sen kaç dil biliyorsun
Ben ingilizce haric 3 dil biliyorum. Fransizca almanca rusca ve cok az ispanyolca. Ingilizceye agirlik vermeni tavsiye ederim ardindan baska dillere gecersin. Yas kac peki ?