yeni üye olanlar..! tanışıp kaynaşalımmm :)

mslprsi

Hayallerim Hayal Oldu
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2012
48
0
merhaba kızlaaar :)
benim gibi yeni üye olan arkadaşlar gelin tanışalımm :)
eski üyeleride beklerimm .. gelin iki lafın belini kıralımmmm :)

merhaba bende yeni üyeyim daha doğrusu bekarken üyeydim.şifremi ve kullanıcı adımı unuttum.dün daha yeni üye oldum.herkes muhabeti ilerletmiş ben fransız kalıyorum.neyseki sizinle tanıştım tekrar merhaba

merhaba herkes tutturmuş bi muhabbet ben kimseye takılamadım.sağolsun bi arkadaş burayı bize açmış.aynen bende dün üye oldum

tesadüflere bakın ya :) bende dün üye oldum.. kaç yıllık site bilmiyorum ay baya sıkı dostluklar ve muhabbetler kurulmuş.umarım bizde o kadar kaynaşabiliriz.

nasılsınız kızlar ? hangi şehirdesiniz bakalım.. azıcık sohbet edelim..

kızlar merhaba sohbetinizi bölmek gibi olmasın ama ziraat bankasından atm kartı olmadan para çekebiliyomuyuz bilen var mı?

kızlar merhaba sohbetinizi bölmek gibi olmasın ama ziraat bankasından atm kartı olmadan para çekebiliyomuyuz bilen var mı?

canım tam bilgim yok ama kart numaranı filan biliyorsan olabilir.. ziraat bankasını arayıp sorabilirsin..24 saat açık müşteri hizmetleri servisleri vardır

bende ev sarmaşığı oldum..ünv yerleşemedim.ek tercihleri bekliyorum.ankaradayımmm

aman okusanda evlenince evde oturuyosun.bende ısparta s.dü okudum.diplomam hala annemlerin evinde.çocuk büyüsün çalışırım diyordum.kızım 3 yaşında.ev rahat geldi bana.bu arada bende ankaralı sayılırım.aslen çankırı ama ankarayada gelip giderim

X