• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yeni üye+cinsellik=kesin erkek

yazdıklarından soyledıklerınden bıle bellı oluyor cogu zaman erkek oldugu..

o kelimeler zevk suyu,prostat suyu,kadınlığımı elledi.
hangi kız böyle konuşur. ha birde zarını görenler var. bakıp. nasıl oluyorsa artık.
dipnot. bu konu kapatılırmı kapatılmazmı. tereddütteyim.
imza kararsız kasım oky:)

Diğer konularda konu dışı olduğu için fikirlerimizi rahatça tartışamıyoruz. Tartışma çıkmadığı sürece böyle konular kapanmamalı bence. Doğru bir yere parmak basmış ve son günlerde sıkça bu tarz konular açılıyor.

Elalemin derdi bizimi gerdi olmus bu konu... Daha öncede yazdigim gibi, her yeni üye+cinsellik konusunda erkek denmiyor, kimileri öyle bi yaziyor ki ya erkek yada dalga gecmek isteyen herangi biri, eeee bizde enayimiyiz vuruyoruz girgira... Siz hepsine gercekmis gibi yaklasip yardimci olun, sorun neyki...:ssz:

Şunu yaşadık hamile kalır mıyım, bunu yaşadık hamile kalır mıyım diye sorular soracaklarsa bence konuşmasınlar.
Her haltı yemeye akılları eriyor da bir penisin vajinaya girmeden hamile kalınamayacağını bilmiyorsa özellikle konuşmasın. Araştırsın, okusun.

Bakin bu konuda sizde bilgisizsiniz, o sekilde de hamile kalinabiliyor.vajinusmus olan bir bayan pekala hamile kalabilir.

merhaba,
bir süredir görüyorum mesela yeni bir üyenin konusu cinsellik üzerineyse hemen ona erkek deniyor ya da bizimle dalga geçmeye gelmiş gibi görülüyor hani bir çok kişi nette kendi sorununa çözüm ararken buluyor forumu ki girip üye oluyorlar ya da şöyle diyeyim bu cinsellik konusu sadece erkeklerin tekelindemidir kadınlar da cinsellik konuşamazmı?
Çoğuda erkek çıkıyor ama yani site üyeleri haklı çıkıyor.

Bakin bu konuda sizde bilgisizsiniz, o sekilde de hamile kalinabiliyor.vajinusmus olan bir bayan pekala hamile kalabilir.
Siz de yanlış biliyorsunuz, vajinismuslularda penis az da olsa içeri girer ve erkek boşalırsa hamile kalınır. Dış ortamda ve havayla temas halinde spermler ölür, hamile kalmak mümkün değildir.

Ben de bu konudan rahatsızım.
Yeni gelen üyelerin her açtığı konuda herkeste bir şüphecilik başlıyor.İnanmıyorsan yazma geç.Karşındaki kişi kişisel ya da genel olarak sana bir zarar vermiyorsa konuya girip dalga geçmenin amacı nedir yani ? Bu tip yorumlarda beni çok rahatsız ediyor mesela.Sadece cinsel konular için demiyorum bunu.İnternet ortamındayız doğaldır herkes biraz temkinli ama bunu doğru düzgün ifade edemiyoruz bence.Karşımızdaki insanın derdi belki de gerçek ama yapılan yorumlar bir o kadar gerçeklikten uzak.Çok uçuk geldiyse konu ve üyenin davranışları herkes şikayet butonuna ya da yöneticilere ulaşıp halletsin bu konuyu.Direk görüyorum mesela ''ilk konu,yeni üye,fake''.Hoş değil bunlar.Kimse de kusura bakmasın.İnanmıyorsan yazma,senin orada kimseyi yalancılıkla itham etmeye hakkın yok.9 u yalansa 1 i doğrudur belki o doğrunun hesabını kim verecek ? Düzgün bir şekilde soranlara değil bu yazdıklarım olabilir belki yazılanlar cidden tatmin edici değildir ama fake bir konunun sayfalarca sürmesinin sebebi sadece fake oluşu da değil,arada dalga geçen kaç tane insan var...

Aslında herkes kendi derdi için konu açmaya üye oluyor neredeyse. Kimininki de cinsellik.gayet normal.bende 2aydir takip ediyorum ve konu açmayı düşünüyorum oyüzden üye oldum. Biraz ısınıym acicam konu

Hanımlar, şöyle bir durum daha var:
Kadın cinselliği bizim kendi aramızda bile adamakıllı bir argüman haline getirilememiş bir konu. Cinselliğimiz ile ilgili mevzuuları çoğumuz yakın arkadaşlarımızla paylaşmaktan bile imtina ediyoruz.(Ben çok özel değilse konuşmaktan çekinmiyorum şahsen ama bu bir realite.) Hal böyle olunca bu platform da hem derdimizi anlatmak, anlatılan sorunla ilgili hemcinslerimizin gösterdiği ilgiyle hem çözüm düşünmek hem de kafamızı dağıtmak fonksiyonunu ifa ediyor.

Bu argüman haline gelememe sorunsalının da ataerkil bir toplum olduğumuz için, geleneklerin baskısıyla erkeklerin ikiyüzlülüğünü (erkeklerin ikiyüzlü olduğuna karşı çıkan var mı? ) perdelemek gibi bir amaca hizmet ettiğini düşünmenin yanlış olmadığı kanısındayım.

Bir takım erkek trolller de gelip aklı sıra burada eğleniyor işte. Üye olurken etek kontrolü de mümkün olmayınca bir kadın cinselliği ile alakalı bir başlık açılınca sapla samanı birbirinden ayırt etmek çok zor.

Haklısın sadece onların tekelinde değil tabi ki fakat erkek olduğu o kadar aşikar oluyor ki,

haklı olarak bizler de şüpheleniyoruz bazen de kesin olarak emin oluyoruz.

erkeklerin öyle düz bir mantığı var ki bunu yazanın bir kadın olmadığını biz kadınların anlaması çok normal olsa gerek.

Kesinlikle katiliyorumm hele bi tane uye varki konuya slm yazsalar sen erkeksin sen fakesin hadi naş naş yaziyo hemen bide bi seviniyoki mubarek sanki atomu parcaladi:confused:

Yerini bulmusken yazayim.

Yeni uyenin cinsellikle ilgili sorunu varsa birkac ay dantel topiklerinde takilip buraya yazacak hali yok.

Yani her yeni uyenin absurt sorunu sahtedir diye bir sey yok.

Sahtelerden daha acayip gercek konular da okuyoruz burda...

Beni sahte uyelerden cok uyeligin sahteligiyle 30-40 sayfa mesgul olanlar rahatsiz ediyor.

Yorumunu yapar, kotu icerik bildirip gecersin...

Sayfalarca alay edip o uyenin istedigini verirsen yeni uyeliklerle gelir tabii...

Cunku onun maksadi eglenmek ve bunu yaparsan amacina ulasir.

Bir seyden hem bu kadar rahatsiz olup hem de o gayeye hizmet etmek anlasilir gibi degil...
Buram buram akil ve mantik kokan bi mesaj daha.. ohh mis gibi

merhaba,
bir süredir görüyorum mesela yeni bir üyenin konusu cinsellik üzerineyse hemen ona erkek deniyor ya da bizimle dalga geçmeye gelmiş gibi görülüyor hani bir çok kişi nette kendi sorununa çözüm ararken buluyor forumu ki girip üye oluyorlar ya da şöyle diyeyim bu cinsellik konusu sadece erkeklerin tekelindemidir kadınlar da cinsellik konuşamazmı?
Soru var soru var.
erkek arkadaşım donumu istedi amacı ne, göbek deliğime boşaldı hamile kalır mıyım gibi sorulara geyik gözyle bakıyorum. Ya ekşiden gelmişlerdir ya erkek üyedir diye düşünüyorum.

ya o don olayına ben fake gözüyle bakmadım pek zira var böyle fetişist kadın çamaşırı meraklısı erkekler gerçek de olabilir.

Back