• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yeni üye+cinsellik=kesin erkek

bensibelim2

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2008
3.378
1.597
123
42
merhaba,
bir süredir görüyorum mesela yeni bir üyenin konusu cinsellik üzerineyse hemen ona erkek deniyor ya da bizimle dalga geçmeye gelmiş gibi görülüyor hani bir çok kişi nette kendi sorununa çözüm ararken buluyor forumu ki girip üye oluyorlar ya da şöyle diyeyim bu cinsellik konusu sadece erkeklerin tekelindemidir kadınlar da cinsellik konuşamazmı?

Konuşabilir de neden dert ettin bu kadar? Herkes kendi özgür fikrini dile getiriyor doğru veya yanlış.
Evet hemen erkek üye diye damgayı yapıştırmak bence de yanlış ama hiç bunu kendime dert edinmemiştim.

dert değil de belki yardımcı olabileceğimiz hayatını değiştirebileceğimiz birini kaçırıyoruz bu tutumla ondan sormak istedim.

Şunu yaşadık hamile kalır mıyım, bunu yaşadık hamile kalır mıyım diye sorular soracaklarsa bence konuşmasınlar.
Her haltı yemeye akılları eriyor da bir penisin vajinaya girmeden hamile kalınamayacağını bilmiyorsa özellikle konuşmasın. Araştırsın, okusun.

dert değil de belki yardımcı olabileceğimiz hayatını değiştirebileceğimiz birini kaçırıyoruz bu tutumla ondan sormak istedim.
Hatun Uni bitirmis surtunduk hamilemiyim diyor
Bakiyom kariyeri var nerde diktiririm diyor buna nasil yardim edilirki

merhaba,
bir süredir görüyorum mesela yeni bir üyenin konusu cinsellik üzerineyse hemen ona erkek deniyor ya da bizimle dalga geçmeye gelmiş gibi görülüyor hani bir çok kişi nette kendi sorununa çözüm ararken buluyor forumu ki girip üye oluyorlar ya da şöyle diyeyim bu cinsellik konusu sadece erkeklerin tekelindemidir kadınlar da cinsellik konuşamazmı?
halkin sesi sibel :KK53: ilk kez bi konun tepkiler yuzunden kapatilmadi(dünkü) :) ama bu konudan supheliyim :KK53:

Şunu yaşadık hamile kalır mıyım, bunu yaşadık hamile kalır mıyım diye sorular soracaklarsa konuşmasınlar.
Her haltı yemeye akılları eriyor da bir penisin vajinaya girmeden hamile kalınamayacağını bilmiyorsa özellikle konuşmasın. Araştırsın, okusun.
Kiz ben bu kadar acik yazmaya bile utandiydim ya...

Cogukez dogru cikiyor ama :KK66: Hem konu ney ve nasil anlattigindan insanlar basliyor erkek demeye yada girgir yapmaga, sonuctada hakli cikiyorlar...:KK14:

Bunu niye kendine dert edindim bilemedim :KK14: cünselliği erkeklere sınırlandırdığı yok kimsenin ama yeni üyelerin soluklanmadan cinsel başlık açmasını bende samimi bulmuyorum.zaten konu içerikleri de genelde bunu doğruluyor. Herkes inandığı gibi davranır sen dürüst bul ona göre cevap ver inanmayan inanmasın:KK59:

burdakilerin düşünceleri tecrubeyle sabit o yüzden bence:KK14:
evet konu açan üyenin bir sorunu olabilir :KK14:
ama napsınlar üyelerde kime güveneceğini şaşırdı:KK14:

bi de o acilan konular normal konu degil ki, skandallarla dolu oluyo genelde.. yazim tarzi da ele veriyo ayrica.. bi de konuyu ortaya atiyo konu sahibi, bidaha ne yorum ne bisey.. cok belli ediyo kendini.

Açılan cinsellik konularının türüne göre değişir. Absürt fantaziler içeren, kadınların kullanmayacağı kelimelerle dolu bir konu için bildirim yapıyorum, çoğu zaman da üyelik iptal alıyor.

Vajinismus, hamilelik vs ile ilgili konulara da yardımcı olmaya çalışıyoruz. Ama burada anal ilişkide yatağa ..... gibi bir konu da açıldı. Neresine doğru cevap verelim ki bunun?

Back