• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni uyandığımdaki yüzümün halini nasıl muhafaza edebilirim ?

yaa kızlarrrrr, bana kızıcaksınız belki ama ben de çok şikayetçiyim, sabah böcek gibi oluyom yüzüm gözüm patlak patlak oluyo, şişik şişik, ve geçmiyo öğle saatlerine kadar yaa sabah sabah kışın günü bile buz gibi suyla yıkarım insinler diye, bi tek dudaklarımın şişmesi hoşuma gidiyo o kadar, minnacık burnum bile domuz burnu gibi oluyo, ama sonradaann ta taaammm, eski halime dönüyorum, yaww beni sevgilim sabah uyandığım alde görürse ne eder acaba?
haaaaaaaaa çözüm olarak da AKŞAMLARI YATMADAN ÖNCE ÇEKİRDEK YİYİİN,BİLDİĞİMİZ TUZLU KIBRIS ÇEKİRDEĞİ, ÇÜNKÜ ÖDEM YAPAR, EN AZINDAN BENDE ÖYLE OLUYO...

Evet canlarım... BULDUM....benimle aynı dertten muzdarip olanlara iyi bi haberim var...
deneme yanılma sonucu buldum....ve artık yüzümdeki yeni uyandığımdaki pürüzsüzlük günboyu sürüyor..birkaç kere denedim ve aynı sonucu gördüm :teytey::teytey: :sm_cool::sm_cool:

size ihtiyacınız olan şeyleri kısaca listeleyim

1- body shop strawberry body butter (normal cilt için)
2- Gülsuyu
3- Hacı şakir zeytinyağlı gliserinli sabun

ne mi yapıyorum ? yatmadan önce yüzüme body shop un strawberry body butter kremini (normal ciltler için diyor üzerinde) sürüyorum ve masaj yaparak yediriyorum... (aslında bu bir vucut kremi ama yüzümde çok iyi sonuç verdi) iyice emildiğinden emin olduktan sonra gülsuyu sürüyorum kendi kendine emilmesini bekliyorum ve yatıyorum hepsi bu :)
ayrıca bahsettiğim kremi gün içinde aklıma geldikçe sürdüğüm de oluyor..ama sürmesem de kalıcı bir hissi var...

Sabahları da yüzümü hacı şakirin gliserinli zeytinyağlı sabunuyla yıkayıp kuruluyorum...ve dilersem yine kremi sürüyor ve gülsuyunu sürüyorum sonuçlardan çok memnunum
Bütün gün boyunca yeni kalkmışcasına gergin parlak ve ışıltılı bir ciltle geziyorum..porselen gibi....

Son düzenleme:
saol canım ama adı üzerinde body butter "vücut yağı" yani...:sm_confused: benim gibi yağlı ve sivilcelenmeye yatkın cildi olanlar için bu yağı sürmek biraz cesaret ister gibi görünüyo

b_bodyshopstrawbutter.jpg
Haci%20Sakir_Gliserinli_Zeytin_Yagli_Sabun_Q.jpg
107.jpg

hah evet kullandıklarım bunlar işte....ama gülsuyum farklı...zaten gülsuyunda marka farketmez..
body butteri az sürüyorum zaten canlarım..adının yağ olduğuna bakmayın...krem şeklinde ama çabuk eriyip emilebiliyor...eğer yüzünüzde işe yaramazsa yada hoşlanmazsanız vucudunuza yada elinize kullanırsınız çok da hoş kokusu var..
yada ne bileyim yağlı cilt olan çeşidi varmıdır bilmiyorum varsa ondan alırsınız.. sizin dediğiniz şeyleri ben de düşünmedim değil ama bende birşey yapmadı...

Body butter i ve sabunu eğer cildiniz yağlanmaya yatkınsa size daha uygun olan çeşitlerini alabilirsiniz...mesela body butter in yağlı cilt için olanı varmı bilmiyorum..yüzünüze sabun olarak da başka bir markanın gliserinli olan ama zeytinyağlı olmayan bir sabununu alabilirsiniz..

bu 3 ürün benim için birnevi temizleyici, tonik ve nemlendirici yerini aldı... 3 ü birden olmasa da en azından 2 si nispeten doğal ürün...
ben bu 3 üyle istediğim şeye ulaştım.
makyaj yapmadığım halde cildim ışığı yansıtır oldu ve elimi sürdüğümde porselen hissi veriyor..pürüzsüz bir yüzeye dokunuyo gibi oluyorum :)

Son düzenleme:
sanırım bu durum herkes de var ben diorum acep yüzümü yıkamasam mı:roflol::roflol: şaka bi yaa suları etkisi de var sular kireçli ve yüzde sertlik hissinin oluşmasın neden oluorlar ama yapcak birşey yok gibi sabahları anaya bolbol bakıp günün ilerleyen vakitlerinde aynaları es geçmeliyiz sanırımkafamçokkarıştı

büyün yazıları okudum teşekkür ediyorum...
arkadaşlar şu body butteri nerden alabilirim?
nerelerde satılıyordur?

bende sabah kalkınca kendini beğenenlerdenim sadece ben değil eşimde söylüyo sabahları daha güzel oluyosun diyor yüzüm normalde çok dolgun değil sabah kalkıncada hafif şişlik oluyo hoş duruyo marifet şişmekte yani sabah akşam yatıp yatıp şişsekmi acep güzel olacaz diye sanırım yüzü dolgun olanlar aynı fikirde değildir yapacakda pek bişey yok zeytin yağlı sabun gerçekten yıkadıktan sonra cildimde gergin ve parlak bir his veriyo ama yanısırada gözeneklerimi açıyo onun için kullanmıyorum sabun kullanırkende dikkat diyorum

harbiden yaaaa.hep bunu düşünürdüm ben, acaba bana özgü bişemi diye.çok güzel oluyorum kendimi acayip begeniyor aynanın karsısından geçemiyorum:)başka yere.yüzümü bazen yıkamam o masumluk güzellik kaybolmasın diye vallahiiiii.demekki sizlerdede oluyor.

Benimkide ole diyoo, sabah sabah gunes gibi parliyosun yine diyoo ayy cok mutlu oluyorum o zaman :D:D:

aam butun gun olsun cnm aa ;);)

banada olur bu dudaklarım daha şiş cildim daha pürüssüz yanaklarım allık süürülmüş gibi olur ama yarım saat sonra fıııs özellikle dudaklarım çok güzel oluyo keşke öle kalsa yaa :çok üzgünüm:

Ha haayyyt ben her daim güzelim, bütün gün güzelim ama sabah daha bir masum güzelim :dilcikar:

ay evet herkes gibi ben de bunun sadece bana oldugunu sanıyodum:roflol:
cilt lekerimden eser kalmıyo ya aklım almıyo o kırmızı benekler sabah uyanınca yok ama bi saat sonra tekrar
:bbo:

Evet canlarım... BULDUM....benimle aynı dertten muzdarip olanlara iyi bi haberim var...
deneme yanılma sonucu buldum....ve artık yüzümdeki yeni uyandığımdaki pürüzsüzlük günboyu sürüyor..birkaç kere denedim ve aynı sonucu gördüm :teytey::teytey: :sm_cool::sm_cool:

size ihtiyacınız olan şeyleri kısaca listeleyim

1- body shop strawberry body butter (normal cilt için)
2- Gülsuyu
3- Hacı şakir zeytinyağlı gliserinli sabun

ne mi yapıyorum ? yatmadan önce yüzüme body shop un strawberry body butter kremini (normal ciltler için diyor üzerinde) sürüyorum ve masaj yaparak yediriyorum... (aslında bu bir vucut kremi ama yüzümde çok iyi sonuç verdi) iyice emildiğinden emin olduktan sonra gülsuyu sürüyorum kendi kendine emilmesini bekliyorum ve yatıyorum hepsi bu :)
ayrıca bahsettiğim kremi gün içinde aklıma geldikçe sürdüğüm de oluyor..ama sürmesem de kalıcı bir hissi var...

Sabahları da yüzümü hacı şakirin gliserinli zeytinyağlı sabunuyla yıkayıp kuruluyorum...ve dilersem yine kremi sürüyor ve gülsuyunu sürüyorum sonuçlardan çok memnunum
Bütün gün boyunca yeni kalkmışcasına gergin parlak ve ışıltılı bir ciltle geziyorum..porselen gibi....

amanin evde gülsuyu var
diğerlerini de alıcamkaydirigubbakcemile
kuru ciltler için olanından alırım inş.sivilce cıkmazfisfisfis
sabah kalkınca insanın teni yaglı olur demek keramet yagdadelikafaduldennaniknanik

Bu kadar olur bende sabah uyanınca yüüzmdeki değişikliği fark ediyorum.inanın yüüzmü yıkamak bile istemiyorum.çünkü hemen yok oluyo o beyazlıkk.sivilceden kalma kızarıklıklar gidiyo dudaklar daha dolgun oluyo.bende diyodumki hep heralde gözlerim puslu görüyo:p da o yüzden böle görüyorum ...ne kadar çok kişi varmış aynı durumu yaşayan..çözüm bulunursa süper olur..

Ay ben de sizdenim:D ben de birşey deniyorum işe yarıyor galiba ama yaramazsa kızmayın:roflol: her akşam sabah cildimi temizledikten sonra içine deniz tuzu ve biberiye kattığım gül suyuyla sertçe siliyorum. Böylece kendi kafamda uydurduğum mantıkla cildimde osmoz gerçekleşiyor. Yani şiş suratdelikafadulden Ama cildi çok kurutuyor mutlaka nemlendirici vs kullanın denerseniz.

aynısı aynısı ne sivilce lekesi ne bişey benbeyaz bir yüzüm oluyor kendimi çok beyeniyorum yaa

güzellik uykusu bu olsa gerek =)
benimde yüzüm kalktığımda çok güzel oluyor dudaklar şiş filan yıkayınca yada yıkamayınca farketmez bisüre sonra geçiyor =)
güneşin dediği gibi vücut ısısına bağlı bu bence..sadece kalktığımzda değil kışın soğukta yada yüzümüzü temizleyip buz gibi suyla yıkadıktan sonrada öyle pürüzsüz ve beyaz görünüyor yüz ama yine geçiyor yapcak bişey yok sanırım =)

Back
X