• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni uyandığımdaki yüzümün halini nasıl muhafaza edebilirim ?

bende sabah uyandığımda diyorum ki ay bu sabah cildim nekadar güzel ve dudaklarımda daha dolgun görünüyor fakat yarım saat sonra baktığımda yeniuyandığım andaki pürüzlük yok cildimde...yani bunu bende farkettim silvia ve herkezte aynı sorun olmasına çok şaşırdım...bukadar beklemiyordum yani :)
ben yüzümü tamamen papatyalardan yapılmış bir yüz yıkama jeliyle yıkıyorum okadar doğal bşy ki cildi derinlemesine temizliyor ve daha sonra tonik kullanma taraftarı olmadığım için temizlenmiş ve açılan gözenekleri sıkılaştırmak için sadece burun kenarları ve burun üstüme buz kalıbını gezdiriyorum tabi sen bunu tüm yüzüne gezdirebilirsin arkasından da cildim kuruduktan sonra nemlendirici sürüyorum ve cildime gerçekten farkedilir bir parlaklık ve canlılık veriyor sabah sabah..hatta birkeresinde babam sabah sabah cildin nasıl böyle parlıyor mekyajmı yaptın kalkar kalkmaz demişti...ay hoşuma gitmişti tabi :)
yani o tamamen doğal yüz yıkama jelini tavsiye ederim..benim cildim çok hassas ben herşeyi kullanamıyorum yani bana bile yan etkisi olmadıysa kimseye olmaz heralde ama yine de ciltten cilde farkedebilir tabi...

kızlar bende de aynı durum var gerçekten yüzüm çok canlı dipdiri oluyo tabi uykumu almışsam ve gözlerim şişmemişse..dudaklarım daha dolgun kaşlarım bile kaldırılmış gibi duruyo gerçekten ben de çok beğeniyom bu halini ama böyle kalmasını sağlayacak bişi olduğunu sanmıyom hiç

ayy bende öyle uykulu uykulu izlemeye bayiliyorum ne kadar güzelim izlemeye doyamiyorum kendime...yaa keske hep öyle kalsak,birde evden cikana kadar yine kendimi iyi hissediyom evden ciknca gunese berbatm sanki ne yapacaz yaa

demekki kendinizi o halde görmek sizi mutlu ediyorsa dudaklarınızı dolunlaştırıp kaşlarınızı kaldırtacaksınız başka çaresi yok gibi

bende sabah uyandığımda diyorum ki ay bu sabah cildim nekadar güzel ve dudaklarımda daha dolgun görünüyor fakat yarım saat sonra baktığımda yeniuyandığım andaki pürüzlük yok cildimde...yani bunu bende farkettim silvia ve herkezte aynı sorun olmasına çok şaşırdım...bukadar beklemiyordum yani :)
ben yüzümü tamamen papatyalardan yapılmış bir yüz yıkama jeliyle yıkıyorum okadar doğal bşy ki cildi derinlemesine temizliyor ve daha sonra tonik kullanma taraftarı olmadığım için temizlenmiş ve açılan gözenekleri sıkılaştırmak için sadece burun kenarları ve burun üstüme buz kalıbını gezdiriyorum tabi sen bunu tüm yüzüne gezdirebilirsin arkasından da cildim kuruduktan sonra nemlendirici sürüyorum ve cildime gerçekten farkedilir bir parlaklık ve canlılık veriyor sabah sabah..hatta birkeresinde babam sabah sabah cildin nasıl böyle parlıyor mekyajmı yaptın kalkar kalkmaz demişti...ay hoşuma gitmişti tabi :)
yani o tamamen doğal yüz yıkama jelini tavsiye ederim..benim cildim çok hassas ben herşeyi kullanamıyorum yani bana bile yan etkisi olmadıysa kimseye olmaz heralde ama yine de ciltten cilde farkedebilir tabi...
canım o yüz yıkama jelinin adı ne?

Bende de durum aynı sabahları kendimi çok beğenirim birde kışın yani yazın güneş sıcak cildime hiç iyi gelmiyor.

bendede oluyo daha bi beyaz ve allegria nın dediği gibi kaşlarım bile kalkıyo gibi ama bunun muhafaza edileceğini hiç zannedmiyorum ben :'(

Cildin beyazlığını muhafaza için kahve sigaradan uzak durmak ve yeşil çay içmek gerekiyor. Kaşı düşük arkadaşlar, kaşlarınıla alnınızın bitiştiği yere avuç içlerinizi dayayın hani düşünür gibi. Göz kapaklarınız aşağıdayken avuç içleriyle kaşları yukarı doğru kaldırıp 10 a kadar sayın. Sağlıklı beslenin falan filan işte:=

Bütün KK kadınlarında olduğu gibi bende de aynı sorun var ve çözümlerim bunlar. Şişmiş yüze bir çözüm bulamadım aslında bir fikrim var ama biraz acı veriyor:)

Cildin beyazlığını muhafaza için kahve sigaradan uzak durmak ve yeşil çay içmek gerekiyor. Kaşı düşük arkadaşlar, kaşlarınıla alnınızın bitiştiği yere avuç içlerinizi dayayın hani düşünür gibi. Göz kapaklarınız aşağıdayken avuç içleriyle kaşları yukarı doğru kaldırıp 10 a kadar sayın. Sağlıklı beslenin falan filan işte:=

Bütün KK kadınlarında olduğu gibi bende de aynı sorun var ve çözümlerim bunlar. Şişmiş yüze bir çözüm bulamadım aslında bir fikrim var ama biraz acı veriyor:)

Yüzünüze acı biber sürün demiyeceksin herhalde dimi?naniknanik şaka bir yana valla sırf meraktan soruyorum nedir o acı veren yöntem sen bir de hele bakarız bir çaresine :1rolleyes:

canım o yüz yıkama jelinin adı ne?
canım ben bu markayla şans eseri tanıştım..bu jel yvesrocher diye bir cilt bakım ürünleri markasının ürünü..jelin üzerinde purecalmille yazıyor... www.yvesrocher.com.tr adresinden bu ürüne bakabilirsin...ilk başta kullanmakta tereddüt ettim fakat oradaki cilt bakım uzmanı bunun çok önerdi bende denemek istedim ve inen ilk kullanmımda cildimdeki derinlemesine temizliği farkettim..bu markanın daha önce toniğinide kullandım fakat açıkcası pek faydasını görmedim ama yan etkisinide görmedim...benim cildim hassas olduğundan tonik filan pek fayda etmiyor o yüzden tonik yerine buz ile sımılaştırıyorum gözeneklerimi..ama bu jeli denemeni tavsiye ederim canım...

Yüzünüze acı biber sürün demiyeceksin herhalde dimi?naniknanik şaka bir yana valla sırf meraktan soruyorum nedir o acı veren yöntem sen bir de hele bakarız bir çaresine :1rolleyes:

Yok benim yöntem dah acısız:) Ağlayınca şişer ya yüz göz o bakımdan:)

Yok benim yöntem dah acısız:) Ağlayınca şişer ya yüz göz o bakımdan:)

Allah iyiliğini versin bende bişey sürecez sanmıştım :Roflol: ama harbiden ya ben ağlayınca da beğenirim yüzümü :Roflol: evvet şimdi sıradaki soru ''ağlayınca kendini güzel hissedenler ve bunu sürekli muhafaza etmek isteyenler parnak kaldırsın'' sırnaşık şey:Roflol:

uyanınca yüz ve vücut şişkinlik oluyor hareketsiz bir halde kalmamızın etkisi ile aynı durumu sizler gibi bende yaşıyorum suyu bol içincede o kadar olmasada aynı şeyi yakalayabilirsiniz

yada en kısa yol bütün gün uyumak galiba :)
en azından çalışan arkadaşlarımız bunu belki haftasonu yapabilirler :)

kizlar insallah sorununuza care bulursunuz ne güzel iste yaninizda yatan kisi sizi güzel görüyo sabah sabah ici acilir ya benim gibi horlak gibi kaksaniz ne olcak:Roflol::Roflol:

Back
X