• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni uyandığımdaki yüzümün halini nasıl muhafaza edebilirim ?

GunhesH

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2006
3.433
10
0
Ankara
genelde insanlar yeni uyandıkları zaman her zamanki hallerinden daha kötü gözükürler de zaman geçip uykuları açılınca daha iyi görünürler ya...bende de tam aksi durum var...

cildimin ve yüzümün en güzel hali yeni uyanmış halim oluyor birçok insanın aksine.....

yeni uyandığımda aynaya baktığım zaman yüzümü çok beğeniyorum..dudaklarım bile daha dolgun ve gergin oluyor...ama herşey yüzümü yıkayıp kurulayana kadar..
ve uyandığımın üstünden zaman geçtikçe o yüzümdeki güzellik o gerginlik o beyazlık kayboluveriyor...
uyandığımın üstünden yarım saat geçsin deforme oluyor resmen....ve uyanık kaldığım sürece yani bütün gün deforme olmuş hissi sürüyor..
ve doğal olarak aynada yüzümü beğenmiyorum

keşke hep yeni uyandığımki halim gibi kalsa yüzüm...yüzümün sürekli öyle kalmasını muhafaza etmek için bütün gün uyumak ve uyanmak mı zorundayım ? bunun bir yolu yok mu ?

bir de merak ediyorum bu durum sadece bende mi var? yoksa sizde de oluyor mu ? eğer varsa nasıl bir çözüm buldunuz ?

canm yeni uyandığın hali korumak imkansız gibi geliyo bana ama ben bi jel kullanıyorum çok memnunum gergin ve o beyazlık hep duruyo.bnm cildim çok kuru yüzümü yıkadıktan sonra krem sürmeden asla duramazdım ama bu jeli kullandıktan sonra toniğinide kullanıyrm hiç krem kullanmama gerek kalmıyor.istersen ismini verebilirim.her cilt tipine uygun olanı var sanırım avon

canm yeni uyandığın hali korumak imkansız gibi geliyo bana ama ben bi jel kullanıyorum çok memnunum gergin ve o beyazlık hep duruyo.bnm cildim çok kuru yüzümü yıkadıktan sonra krem sürmeden asla duramazdım ama bu jeli kullandıktan sonra toniğinide kullanıyrm hiç krem kullanmama gerek kalmıyor.istersen ismini verebilirim.her cilt tipine uygun olanı var sanırım avon

sağol canım :)
o kullandığın ürünün tam olarak adı nedir ?

avon solutions completely clean köpük temizleyici birde toniği var canm bn memnunum ama herkeste farklı etki gösterebilir tabi.silviacımbişi sorucam istanbulun hangi semtindensin

Ay bende sadece bendemi oluyo acaba diyordum, silvia bende yuzumu yikayana kadar cok guzel buluyorum yuzumu,puruzsuz ve beyaz fakat uykum acilinca yuzum eski haline donuyor.. Bende yuzumun oyle kalmasini istiyorum, bakalim bi cozum bulabilicekmiyiz..

:1shok: kızlarrr aynı durum bende de varrrr fisfisfis ayyyyy inşallah çözüm bulabiliriz bu konuya. Uykuda gözeneklerimiz kapanıp yuzmuz şişiyo sanırım. bebek tenı gıbı oluyoo keşke oyle kalsa hep :uhm:

:1shok: kızlarrr aynı durum bende de varrrr fisfisfis ayyyyy inşallah çözüm bulabiliriz bu konuya. Uykuda gözeneklerimiz kapanıp yuzmuz şişiyo sanırım. bebek tenı gıbı oluyoo keşke oyle kalsa hep :uhm:

galiba uyku esnasında vucut ısısı normale göre biraz düşer ya....sanırım ısı düşünce damarlar büzüşüyor ve yüz gerginleşiyor..
uyanınca vucut ısısı normale dönüyor ve yüzdeki damarlar eski gevşek halini alıyor galiba....

bazen yüzde buz gezdirince de birazcık olsun o güzellik hissi geri geliyor ama geçici çözüm...hem üstelik yanımızda sürekli buz taşımamız imkansız...
galiba yüzdeki kan damarlarının büzülmesi veya gevşemesiyle ilgili bir durum gibi gözüküyor..
yüzdeki damarları sürekli büzüşük ve toparlanmış vaziyette tutmak lazım..yüzdeki damarlar ısının etkisiyle gevşeyince cilt de gevşiyor sanırım
(bu bir varsayım tabi...sadece mantık yürütmeye çalışıyorum ki ona göre çözüm bulalım)

benimle aynı durumda olan ne kadar çok kişi varmış meğer :)
iyiki açmışım bu konuyu...açarken çok düşünmüştüm..sadece kendimi bu durumda sanıyordum ve acaba garipsenirmiyim diye de çekinerek açmıştım açıkcası..
umarım ortak bir çare buluruz hepimiz düşüne taşına....

AAaa enteresansiniz valla..Cogu kimse yeni uyanmis halini begenmez de kendine gelmek için buz falan surer hatta yuzune...Bende uyanik halimi tercih edenlerdendim...

hiç dert etmeyin çözümü ben buldumjeyyar
çok basit yüzünüzü yıkamayın olur biterlaelaelaelaelae

:Roflol::Roflol: inan temizliğime çok düşkün biri olmama rağmen
yıkamamayı da denedim...yok o da olmadı :Roflol:

bu işin sanırım ısıyla..sıcakla soğukla ilgisi var gibime geldi..daha önceki bi mesajımda da belirttiğim gibi..uykuda vucut ısısı düşüyor..düşünce de damarlar büzüşüyor dolayısıyla cilt gergin oluyor...(benim varsayımım)

uyanınca da vucut normal ısısına geri yükseldiği için damarlar genleşiyor ve yüz kendini geri bırakıyor sanırım...yanımızda yüzümüzü sürekli soğuk tutacak bişeyler lazım.....artık açık parfüm şişesine soğuk su mu doldurup yanımızda taşımalı bilmem..

offf bende uyandığımda kendimi bebek gibi görürüyorum ve hepimizin karşılaştığı sonuçla kendimi kötü hissediyorum :( keşke hep öyle kalabilsek

ianmıyorum aynı şey bende de var bende hep öyle kalmasını istiyorum ama
yüzünü yıkadıktan sonra nemlendirici veya krem yerine makyaj temizleme sütü sürersen cildine önce cildin yağlı yağlı oluyor ve çok solgun görünüyor sonra kuruyunca cildin parlak ve daha diri görünüyor

bende aynı sorundan müzdaribim yaa.napcaz kızlar nişanlım bile uayndığımda yüzümün daha güzel göründüğünü söyledi.çok şey denedim ama olmuyo.uyandığımda gözlerimin altındaki koyuluklarda kayboluo ama bir süre sonra bakıyorumki yine kahverengi olmuş ve gözlerim içine çökmüş

Kizlar o sorun bi ben de yok sanirim:)Yataktan kalkinca yüzüm tabak gibi oluyor,sisiyor resmen,gözler de o bicim oluyor.. Buz gibi suyla yikiyorum yüzümü,ne varsa sürüyorum anca kendime geliyorum:) Bi de sabahlari somurtkan oldugum icin hepsi bütünlesip rezalet bir cirkinlik cikiyor ortaya:) Cok nadir sabahlari kendime güzel gelirim,gözlerim cok uyumaktan hafif cekik olur ve yüzüm sismez.. Iste o gün bütün gün kendimi güzel hissederim.. Ben de ayri bi vakayim iste:)

bende aynı sorundan müzdaribim yaa.napcaz kızlar nişanlım bile uayndığımda yüzümün daha güzel göründüğünü söyledi.çok şey denedim ama olmuyo.uyandığımda gözlerimin altındaki koyuluklarda kayboluo ama bir süre sonra bakıyorumki yine kahverengi olmuş ve gözlerim içine çökmüş

benim de aynı şekil..yeni uyanınca gözaltı morluklarım gitti sanıp seviniyorum
vakit geçince tekrar oluyor

Back
X