Yeni ürünler ve kalanlarla yeniden hep birlikte kızlar

canım elimde kalanların bedenlerini yazıyorum 2.kot 36-38 beden aynı kilolardaymışız zaten olur sana
3. sweet 36 beden
5.elbise h&m marka sıfır ürün 36-38 e olur kumaşı esnektir...

Yok canm ben evlenip çocuk yapmadan önce 36-38 din canm şimdi 42 bunlarida evde giuerim diye istedim zaten kapaliyim çünkü su birinci elbise falan esnek gibi duruyo

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım pantolon 40 bedenmiş sanırım ..diğer eklediklerim 40-42 ye oluyor babet 38 numara düşünürsen

Eklentiler

• $42.jpg
    15,8 KB · Görüntüleme: 69
  • $Fotoðraf0359.jpg
    57,6 KB · Görüntüleme: 64
  • $yaeasa2.jpg
    15,1 KB · Görüntüleme: 69
canım pantolon 40 bedenmiş sanırım ..diğer eklediklerim 40-42 ye oluyor babet 38 numara düşünürsen

Canim ilk ekledigim mavi kaç beden bide o mavi etek onlar kaç bide babet kullanilmismi benim tarzim değilde anneme alirim yeniyse

Canim ilk ekledigim mavi kaç beden bide o mavi etek onlar kaç bide babet kullanilmismi benim tarzim değilde anneme alirim yeniyse

ilk eklediğim mavi 36 beden etekde 36 beden canım ..son eklediklerim ancak uyar bedenine babet kullanılmış ama rahattır çok giyilmiş bişey değil bende burdan aldım ayağıma uymadı.

Benden 18 tl'ye aldığın ürünü 30 tl'ye satıyorsun

Birde bu ürün için bana pahalı demiştin arkadaşım indirim istemiştin .. Şaşırdım ..

ewet ilk 30 a koydum sonra indirim yaptım sonra anladım ki uyguna koymuşsun baya hiç giymedim zaten daha..biliyosun pazarlık sünnettir alırken herkes pazarlığa girer...bende de öyle oldu 25 e düştüm hatta bi arkadaşla 20 ye anlaştık..yani senden aldığım fiyata geldi...zaten kargo parasıyla bana 25 e gelmiş oldu.......ama orjinal adidas şort konusunda yıkadım tüm amblem silindi parçalandı o konuda hayal kırıklığına uğradım..buraya yazmanızdaki amacı da anlayamadım herkes istediği fiyata koymakta özgürdür zaten mutlaka pazarlık payı oluyo ve 30 koydum ama 20 de anlaştık..sadece adidas üste para vermişim..şortta problem yaşadım ..ve bikini altı zaten 42 bedene ancak olurdu aldıklarımdan..ii günler.

Son düzenleme:

Yazarken kasıt güdmedim. Giyilmiş birşeydi sen şortu sindiremedin sevmedin zaten ne diyeyim. Amblem komple silinse bile giyilebilecek bir şorttu zaten giyilmişi sattım. Benim içinde adidas 20 ederdi ama hadi sanada yanında birşeyler aldın diye 18 demiştim cnm hayırlı satışlar. Sana olmadımı? İyiydi o ..

zaten koyduğun fiyat 18 idi yanında bişeyler aldım diye zaten indirim yapmamıştın.yoo ben şortu gayet sewerek ve beğenerek almıştım şortu..ama alırken 1-2 kez ancak giyildi demiştin ikisi içinde sıfırdan farksız denmişti..dediğim gibi zaten kargoyla banada 25 e geldi .bana gelen fiyattan satışa sundum..bikini altı ise ewet olmadığını ürünler geldiğinde söylemişti..tşkler sana da ii satışlar.

5 dk engeli var
konuya tekrar baktım orjinal olmadığını belirtmemşsin
ben diğerleri orjnal olunca buda öyledir diye düşündüm
sadece üstü istiyorum canım. 20den verirsen.

mesaj attım sana canım

tamam canım üstü gönderirim..bak bi de eşofman altı bunlar var canım istediğin gibi dar değil adidas altın kalıbı gibi duruşu falan

Eklentiler

• $bor.jpg
    11,1 KB · Görüntüleme: 48
  • $bor1.jpg
    9 KB · Görüntüleme: 79
  • $bor2.jpg
    8,5 KB · Görüntüleme: 49
malesef canım kargoyla banada 25 e geldi çünkü.

peki canım kalsın o zaman. başkasndan 18e aldğını 25e satmak bana pek mantıklı gelmiyor çünkü.sonuçta banada kargoyla 30e gelecek
baştada 30 demiştin ayrıca
hayırlı satışlar

peki canım kalsın o zaman. başkasndan 18e aldğını 25e satmak bana pek mantıklı gelmiyor çünkü.sonuçta banada kargoyla 30e gelecek
baştada 30 demiştin ayrıca
hayırlı satışlar

pazarlık payını düşünerek 30 koydum sonra 25 e düştüm zaten ..neyi ne kadara koyduğum kimseyi ilgilendirmez almicaksanda almazsın..bi 38 dedin bi 20 diyosun yeterince baştada indirim yapmıştım zaten..sen bilirsin kimseye zorla ürün satmıyorum ii günler.

tamam canım üstü gönderirim..bak bi de eşofman altı bunlar var canım istediğin gibi dar değil adidas altın kalıbı gibi duruşu falan

bayanlar ürünlerle takas dşünebilirim ihtiyacım olan şeylerle yalnız bazı ürünlerin takas fiyatı farklıdır.buraya çok çok düşürerek koyduğum için satışta geçerlidir fiyatlar takasta bazılarının fiyatı değişebiliyor.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…