- 19 Mayıs 2014
- 307
- 301
- 78
seni çok iyi anlıyorum, eşimdede hız sorunu var ilk öğrendiğimizde çok üzülmüştük beraber ağlamıştıkKızlar belki hatırlarsınız bilmiyorum haftasonu eşimle kontrolden geçeceğimizden bahsetmiştim.
Kötü haberlerle döndüm malesef...Bu noktaya geleceğimizi hiç bilemezdim...
Kabus görüyorum da ne zaman uyanacağım diye bekliyorum.
Bir kaç gün öncesine kadar nette bebek kıyafetlerine bakıp eğlenen biz, artık aşılama ve tüp bebek araştırıyoruz...
Eşimde morfoloji ve hız problemi ortaya çıktı..Şuan hamile kalmam imkansız, hamile kalsam bile morfoloji yüzünden sağlıklı gebelik oluşmayacağından devam edemeyecek...
3 aylık bir tedaviye başladık, 3 ay sonundaki sonuçlarımıza göre doğal yoldan ihtimal var mı yoksa aşılama mı tüp bebek mi önümüzdeki aşamaya karar verilecek...
Nefes alamıyorum, yutkunamıyorum...En acısı da sevdiceğimin, canımın canının gözlerindeki hüznü, acıyı görmek..
Bilsem niye niye diye zıplar mıydım kaç aydır, adetlerimde üzülür oturur ağlar mıydım, asla ama asla gık demezdim.
Beni üzdüğünü düşünüyor ben ise onu..Gözlerindeki acının hüznün nedeninde katkım çok büyük çok...
Yeni yıl yeni acılarla ve hayatımızda yeni bir dönemle başladı bizim için..
Ama her şey güzel olacak, Allah sevdiği kullarını en çok sınarmış, bizim imtihanımız bu dünyada, bize düşen isyan değil sabır artık...3 ay sonra olumlu sonuçlar alacağız tedaviden inanıyorum...
Dualarınızı eksik etmeyin kızlar..
Buarada listeyi sormuşsunuz ben takip ediyordum sözde ama darmadağınım ben...İsteyen devam ettirebilir, beni affedin lütfen..
Kızlar belki hatırlarsınız bilmiyorum haftasonu eşimle kontrolden geçeceğimizden bahsetmiştim.
Bir kaç gün öncesine kadar nette bebek kıyafetlerine bakıp eğlenen biz, artık aşılama ve tüp bebek araştırıyoruz...
Eşimde morfoloji ve hız problemi ortaya çıktı..Şuan hamile kalmam imkansız, hamile kalsam bile morfoloji yüzünden sağlıklı gebelik oluşmayacağından devam edemeyecek...
3 aylık bir tedaviye başladık, 3 ay sonundaki sonuçlarımıza göre doğal yoldan ihtimal var mı yoksa aşılama mı tüp bebek mi önümüzdeki aşamaya karar verilecek...
Nefes alamıyorum, yutkunamıyorum...En acısı da sevdiceğimin, canımın canının gözlerindeki hüznü, acıyı görmek..
Bilsem niye niye diye zıplar mıydım kaç aydır, adetlerimde üzülür oturur ağlar mıydım, asla ama asla gık demezdim.
Beni üzdüğünü düşünüyor ben ise onu..Gözlerindeki acının hüznün nedeninde katkım çok büyük çok...
Ama her şey güzel olacak, Allah sevdiği kullarını en çok sınarmış, bizim imtihanımız bu dünyada, bize düşen isyan değil sabır artık...3 ay sonra olumlu sonuçlar alacağız tedaviden inanıyorum...
Buarada listeyi sormuşsunuz ben takip ediyordum sözde ama darmadağınım ben...İsteyen devam ettirebilir, beni affedin lütfen..
sprey ne oluyomuşGünaydın kızlarrr doktordan geliyorum 3 tane çok güzel yumoşlarım olmuş sağ tarafımda solda hiç yok dedi doktor OVITRELLE iğne verdi çarşamba günü vurulucam CRINONE sprey verdi 14 gün sonra kan testi yap dedi bu ilaçlar 2 ay etkisi sürer dedi hasta olursan şubatta gelme martta gel dedi perşembe/cum /cumartesi ilişki dedi Rabbim hayırlısı ile nasip etsin inşallah kızlarr
Rahim iç yüzeyinde değişimler yaratarak, hamilelik başlangıcında döllenmiş yumurtanın rahme tutunmasını kolaylaştırır daha sonra vücudun gebeliği sürdürmesine yardımcı olur. BUNLAR YAZIYOR İÇERİĞİNDEsprey ne oluyomuş
bende çatlatma iğnesi yaptırdım, aşılama yaptırdım hiç duymadım bunuRahim iç yüzeyinde değişimler yaratarak, hamilelik başlangıcında döllenmiş yumurtanın rahme tutunmasını kolaylaştırır daha sonra vücudun gebeliği sürdürmesine yardımcı olur. BUNLAR YAZIYOR İÇERİĞİNDE
inşallah canım sende yumurta oluşumu nasıldı peki _?bende çatlatma iğnesi yaptırdım, aşılama yaptırdım hiç duymadım bunu
senin hamile kalmana vesilen olur inşallah
benim yumurtalarda sorun yok güzel gelişiyo, ama spermler o yumurta bulup dölleyemiyo öğretemedik bi türlü yeriniinşallah canım sende yumurta oluşumu nasıldı peki _?
anladım canım hayırlısı Rabbim tez zamanda nasip eder herkeze inşallahhhhbenim yumurtalarda sorun yok güzel gelişiyo, ama spermler o yumurta bulup dölleyemiyo öğretemedik bi türlü yerini
Canim senin yorumunu gorunce kendimde yasadiklarimin aynisi benim de 5 ay olmustu ve son iki ayim duzenli oldu ve 3 ay hamile oldugumu ogrendim bu aydan sonra calismalara devam bence bebis yakin hisediyorumselam kızlar ben adet oldum maalesefyeni bat 10 şubat ocaktada olmadı.pazartesi doktora gitçem baksın bakalım bi sorunmu var neden olmuyo 5 ay oldu.ama en azından uzn zamandır düzensiz olan reglim 2aydır düzene girdi iyi tarafından bakmak gerkirse.
Canimmm kiyamam sana ben butun dualarim seninle ins hersey yolunda giderKızlar belki hatırlarsınız bilmiyorum haftasonu eşimle kontrolden geçeceğimizden bahsetmiştim.
Allah dermanını da versin inşallah canım, inşallah 3ay sonra güzel haberler verirsin bize. dualarımız seninle...Kızlar belki hatırlarsınız bilmiyorum haftasonu eşimle kontrolden geçeceğimizden bahsetmiştim.
korkma, endişe etme kendini de bebeğini de strese sokma. hep iyi şeyler düşün ki iyi olsun. bu arada gözünaydın :)Kizlar bebisimu 2 haftalik cok minikken cuma gunu ogrendim doktorum ultrosonda bakti goremedi gebe oldugunulan testinde anladi cok kucuk kese bile gorunmuyor 2 haftalik hamile oldugunu ogrenen varmi cok korkuyorumbu haftada bebek yumutasini kirip anne rahmine yerleserek hamilelik basliyormus yarin doktora gidicem kizlar ins keseyi goruruz kizlar bide akintim oluyor normal mi?
canım çatlama iğnem çarşamba vurulucam bende ovulasypn testi kullanmalımıyım sence?Günaydın arkadaşlar ,
Hayırlı , güzel haberler alacağımız haftalar diliyorum.
Bu ay ilk defa ovulasyon testi kullanıyorum. Önemli bir bilgi edindim.
Şimdiye kadar takvimlere inanıp o günlerde yumurtladığımı sanıyordum. Oysaki 19. gün çift çizgi gördüm. Nerdeyse hiç göremeyeceğim zannedim hayal kırıklığına uğrayacaktımki :) test yüzüme güldü dün akşam ve değerlendirdik. İnşallah bu ay güzel haberleri alırız.
canım çatlama iğnem çarşamba vurulucam bende ovulasypn testi kullanmalımıyım sence?
Baktım canm benimki surelab. Nette uygun fiyata var g.g dakızlar ovulasyon testinde marka tavsiyeniz var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?