Yeni Umutlarla gelsin ARALIK;))

selam kızlar ben adet oldum maalesef yeni bat 10 şubat ocaktada olmadı.pazartesi doktora gitçem baksın bakalım bi sorunmu var neden olmuyo 5 ay oldu.ama en azından uzn zamandır düzensiz olan reglim 2aydır düzene girdi iyi tarafından bakmak gerkirse.

Hic endise etme canim gayet normal. Bende sat a gore 5+6 iken gitmistim dr 4 haftalik demisti, bugun gittim 8+0 ım ana ultrasona gore 7+2 ciktik.bebeklerimiz buyudukce aradaki farki kapatacaklarmis daha cok kucukler annesi
Ayyy yerim ben onları sağol canım ya kalp atışlarını duyana kadar rahat edemicem anladım. Allah nasip etsin de duyalım inşallah

Kızlaaarr neler oldu yaa bildirimler gelmez oldu uzun süredir konuyu bulana kadar da canım cıktı ne cok sey kacırmısııım, ama unutmadım siziii :)) en son bıraktıgımda galiba 3 hamile vardı topikte, su an durum ne?

Canim benim 5ay uzun bir sure degil Allahin izniyle en hayirli zamanda olacaktir insallah, benimde 8.ayda oldu

Ayyy yerim ben onları sağol canım ya kalp atışlarını duyana kadar rahat edemicem anladım. Allah nasip etsin de duyalım inşallah
Allah o mucize sesi duymayi da nasip etsin insallah. Muthis bir duyguymus inanamiyorsun duyduklarina

Bende en son 6. hamile de kaldim herhalde 6 sondu,herkesler kacti topicden

Çok çoook sevindim kuzum Allah bağışlasin sağlıkla kucağına al inşallah canım :)

Bende en son 6. hamile de kaldim herhalde 6 sondu,herkesler kacti topicden
oo ben bayaa geride kalmısım, bildirim gelmedigi icin kaybettim sizi ondan vallaa yoksaa kacmadım, benimki 15 ocak yazıyo zaten orda biraz daha vaktim var yaani :))

merhaba kızlar ben de buralardayım
hadi ocağı da şenlendirelim, bebeğine kavuşmadan kaçmasın bakalım kimsecikler
uğurlu topic bu pişman olursunuz bak

Allah o mucize sesi duymayi da nasip etsin insallah. Muthis bir duyguymus inanamiyorsun duyduklarina
Aminn canım inşallah eminim muhteşem bi duygudur o minik kalbin sesini duymak. Allah bize de nasip eder inşallah hayırlısıyla ben daha sadece keseyi görebildim

Aminn canım inşallah eminim muhteşem bi duygudur o minik kalbin sesini duymak. Allah bize de nasip eder inşallah hayırlısıyla ben daha sadece keseyi görebildim
Allahın izniyle görürsün duyarsın sende bir sonraki kontrolünde, inanılmaz rahatlıyor insan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…