Ayyy yerim ben onlarıHic endise etme canim gayet normal. Bende sat a gore 5+6 iken gitmistim dr 4 haftalik demisti, bugun gittim 8+0 ım ana ultrasona gore 7+2 ciktik.bebeklerimiz buyudukce aradaki farki kapatacaklarmisdaha cok kucukler annesi
Canim benim 5ay uzun bir sure degil Allahin izniyle en hayirli zamanda olacaktir insallah, benimde 8.ayda olduselam kızlar ben adet oldum maalesefyeni bat 10 şubat ocaktada olmadı.pazartesi doktora gitçem baksın bakalım bi sorunmu var neden olmuyo 5 ay oldu.ama en azından uzn zamandır düzensiz olan reglim 2aydır düzene girdi iyi tarafından bakmak gerkirse.
Allah o mucize sesi duymayi da nasip etsin insallah. Muthis bir duyguymus inanamiyorsun duyduklarinaAyyy yerim ben onlarısağol canım ya kalp atışlarını duyana kadar rahat edemicem anladım. Allah nasip etsin de duyalım inşallah
Bende en son 6. hamile de kaldim herhalde 6 sondu,herkesler kacti topicdenKızlaaarr neler oldu yaa bildirimler gelmez oldu uzun süredir konuyu bulana kadar da canım cıktı ne cok sey kacırmısııım, ama unutmadım siziii :)) en son bıraktıgımda galiba 3 hamile vardı topikte, su an durum ne?
Çok çoook sevindim kuzum Allah bağışlasin sağlıkla kucağına al inşallah canım :)Öncelikle bu sayfadaki butun arladaslara cok tsk ederim kafama takilan en ufak sorularima bile cevap verdiniz bu site cok guzrl arkadaasliklar var herzaman herkes icin dua ettim Allahim evlat acisi ile kimseyi sinama herkese hayirli saglikli evlatlar nasip et diye ben inaniyor kizlar yilmak usanmak yok olmadimi daha cok hirsla calismalara devam Cunku bebek hissi anne olma duygusu cok farkli ve guzelmis bugun ben de bu duyguyu tattim
sabah kasik agrisi ile uyandim ve cok azicik pembemsi kanaman geldi bunu sizler ile paylasmitim fakat daha once de gebelik testi yapip ikinci cizgi cok hafif belliydi dayanamadim ve doktara gittim herseyi anlattim ultrosun da bebek belli degildi ama doktoru bu cok normal kucukoldugu icin olabilir kan testi yapalim dedi ve 2 haftalik bebegimiz oldugunuögrendik .
Allahim herkese bu duyguyu yasatsin . Hamile olan annelerimizin de sag saglin elimize almaya nasip eylesin (amin )
oo ben bayaa geride kalmısım, bildirim gelmedigi icin kaybettim sizi ondan vallaa yoksaa kacmadım, benimki 15 ocak yazıyo zaten orda biraz daha vaktim var yaani :))Bende en son 6. hamile de kaldim herhalde 6 sondu,herkesler kacti topicden
Evet kizlar bat listesi ile ilgilensek nasil olur,en son kim guncelliyodu?bat listesi güncellenmiyo ne zamandır
Aralik ayi bitince teker teker dagildi herkes :-(merhaba kızlar ben de buralardayım
hadi ocağı da şenlendirelim, bebeğine kavuşmadan kaçmasın bakalım kimsecikler
uğurlu topic bu pişman olursunuz bak
Aralik ayi bitince teker teker dagildi herkes :-(
Canım bi dahaki kontrolün ne zaman?Aralik ayi bitince teker teker dagildi herkes :-(
Hadi hayırlısı nasallahcnm topiğin hayırlı olsun ben ekimde hamile kaldım yinede yazayım dedim dün bebişimi ve kalp atışlarını gördüm çok şükür darısı sizlere olsun inşallah çok muhteşem bi duygu mucize bu başka bişe değil
Aminn canım inşallah eminim muhteşem bi duygudur o minik kalbin sesini duymak. Allah bize de nasip eder inşallah hayırlısıyla ben daha sadece keseyi görebildimAllah o mucize sesi duymayi da nasip etsin insallah. Muthis bir duyguymus inanamiyorsun duyduklarina
Allahın izniyle görürsün duyarsın sende bir sonraki kontrolünde, inanılmaz rahatlıyor insanAminn canım inşallah eminim muhteşem bi duygudur o minik kalbin sesini duymak. Allah bize de nasip eder inşallah hayırlısıyla ben daha sadece keseyi görebildim
3 hafta sonra çağırdı ama belki 1aya tamamlayabilirimCanım bi dahaki kontrolün ne zaman?
burası hamileler topiği oldu, bende arada kaynıyorum işteAralik ayi bitince teker teker dagildi herkes :-(
ama bizler bu topiğin uğuru ile hamile kalanlarız, inşallah sizlere de en kısa zamanda uğurlu gelmesi için de hala burdayızburası hamileler topiği oldu, bende arada kaynıyorum işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?