- 30 Ağustos 2014
- 620
- 259
- 133
- 31
ama bu gün versem çok geç gelir canım ya eczaneden bulabilirmiyim_?Baktım canm benimki surelab. Nette uygun fiyata var g.g da
Bana 2 günde ulaştı. Eczane ile arasında baya bir fark var ama tabi sen bilirsin yinede :)ama bu gün versem çok geç gelir canım ya eczaneden bulabilirmiyim_?
Kızlar belki hatırlarsınız bilmiyorum haftasonu eşimle kontrolden geçeceğimizden bahsetmiştim.
Kötü haberlerle döndüm malesef...Bu noktaya geleceğimizi hiç bilemezdim...
Kabus görüyorum da ne zaman uyanacağım diye bekliyorum.
Bir kaç gün öncesine kadar nette bebek kıyafetlerine bakıp eğlenen biz, artık aşılama ve tüp bebek araştırıyoruz...
Eşimde morfoloji ve hız problemi ortaya çıktı..Şuan hamile kalmam imkansız, hamile kalsam bile morfoloji yüzünden sağlıklı gebelik oluşmayacağından devam edemeyecek...
3 aylık bir tedaviye başladık, 3 ay sonundaki sonuçlarımıza göre doğal yoldan ihtimal var mı yoksa aşılama mı tüp bebek mi önümüzdeki aşamaya karar verilecek...
Nefes alamıyorum, yutkunamıyorum...En acısı da sevdiceğimin, canımın canının gözlerindeki hüznü, acıyı görmek..
Bilsem niye niye diye zıplar mıydım kaç aydır, adetlerimde üzülür oturur ağlar mıydım, asla ama asla gık demezdim.
Beni üzdüğünü düşünüyor ben ise onu..Gözlerindeki acının hüznün nedeninde katkım çok büyük çok...
Yeni yıl yeni acılarla ve hayatımızda yeni bir dönemle başladı bizim için..
Ama her şey güzel olacak, Allah sevdiği kullarını en çok sınarmış, bizim imtihanımız bu dünyada, bize düşen isyan değil sabır artık...3 ay sonra olumlu sonuçlar alacağız tedaviden inanıyorum...
Dualarınızı eksik etmeyin kızlar..
Buarada listeyi sormuşsunuz ben takip ediyordum sözde ama darmadağınım ben...İsteyen devam ettirebilir, beni affedin lütfen..
İnşallah canım inşallahAllahın izniyle görürsün duyarsın sende bir sonraki kontrolünde, inanılmaz rahatlıyor insan
Canım endişe etme ben de gebeliğimi öğrendiğimde 2 haftalıkmış meğer bana gittiğim doktor dış gebeliğe benziyor fln dedi hatta çok korktum. Çünkü son adet tarihime göre daha büyük olması gerekiyordu. Bende doktorumu değiştirdim geçen hafta keseyi gördük çok şükür.bugün 5. Haftaya girdik ultrason aletinin ölçümüne göre hesapladı bu doktor. Geç döllenme olmuş.Senin de normal görünmemesi kimsenin moralini bozmasına izin verme ben çok zor günler geçirdim çünkü. İşte erken öğrenince de bu yüzden kötü oluyor boşa stres yapıyosun. Biraz büyüsün görünür inşallah daha çok küçükKizlar bebisimu 2 haftalik cok minikken cuma gunu ogrendim doktorum ultrosonda bakti goremedi gebe oldugunulan testinde anladi cok kucuk kese bile gorunmuyor 2 haftalik hamile oldugunu ogrenen varmi cok korkuyorumbu haftada bebek yumutasini kirip anne rahmine yerleserek hamilelik basliyormus yarin doktora gidicem kizlar ins keseyi goruruz kizlar bide akintim oluyor normal mi?
Canım bu arada akıntı bende de oluyor doktor progestan başlattı ama endişe edecek bi durum yok dedi senin akıntın nasıl rengi fln sorması ayıpKizlar bebisimu 2 haftalik cok minikken cuma gunu ogrendim doktorum ultrosonda bakti goremedi gebe oldugunulan testinde anladi cok kucuk kese bile gorunmuyor 2 haftalik hamile oldugunu ogrenen varmi cok korkuyorumbu haftada bebek yumutasini kirip anne rahmine yerleserek hamilelik basliyormus yarin doktora gidicem kizlar ins keseyi goruruz kizlar bide akintim oluyor normal mi?
Canim cok tsk ederim soruma cvp verdigin icin aynen erken ogrendik bizde hem sevindik hem de korkuyorum doktor dis gebelik olmasi kucuk ihtimal ededi ama bebegin tutunmasi onemli iate cok sevindim kuzum keseyi gormussun darisi başımaCanım bu arada akıntı bende de oluyor doktor progestan başlattı ama endişe edecek bi durum yok dedi senin akıntın nasıl rengi fln sorması ayıp
Sağol canım inşallah bebeklerimizi de görürüz kalp atışlarını da duyarız hareketlerini de hissederiz inşallahhCanim cok tsk ederim soruma cvp verdigin icin aynen erken ogrendik bizde hem sevindik hem de korkuyorum doktor dis gebelik olmasi kucuk ihtimal ededi ama bebegin tutunmasi onemli iate cok sevindim kuzum keseyi gormussun darisi başımaakintim da beyaz renkte tum hamile arkdaslara sordum normal dedi yarin da doktoruma sorcam
Haklisin canim dikkat etmeliyiz dedigin gibiSağol canım inşallah bebeklerimizi de görürüz kalp atışlarını da duyarız hareketlerini de hissederiz inşallahhdikkat et kendine ilk aylar çok önemli benim için de aynı şey geçerli tabi
aksilige bak ya kötü olmuş canım ama bunda da vardır bir hayırGünaydın
Dün yumurtam çatladı ama akşam çalışma yapamadık. Çünkü elektrikler yoktu arıza varmış :) Şansımıza...
Bugün akşama geç kalmayız inşallah. Siz ne dersini?
Günaydın
Dün yumurtam çatladı ama akşam çalışma yapamadık. Çünkü elektrikler yoktu arıza varmış :) Şansımıza...
Bugün akşama geç kalmayız inşallah. Siz ne dersini?
benimde bu gün karnımın alt kısımları çok ağrıyor neden acaba üsüştmüş olabilirmiyim
31 aralıktı en son canımSenin günlerin nasıldı? Yumurtlama tarihin , yeni bat tarihin?
31 aralıktı en son canım
Hadi bakalım inşallah mutlu haberlerle çıkarsın hastanedenHaklisin canim dikkat etmeliyiz dedigin gibiyarin kontrol var bebis 3 hafatlik olmustur belki ama cok erken cagirdi cuma gittim sali gel bazi testler yapilacak dedi dedi hadi bakalim hayirlisi
yok tatlım çatlama iğnemi yarın vurulacağım doktorum öyle dedi 14. günüm yaBelki yumurtlama zamanındır diycektim. Oda ağrı yapıyor çünkü. Ama çatlatma iğnesi vurulmuştun diymi?
yok tatlım çatlama iğnemi yarın vurulacağım doktorum öyle dedi 14. günüm ya
canım az önce lavoboda şeffaf renkte yapışkan bir akıntı oldu yumurtlama günüm olabilir mi acaba ovulasyon testim de evde yanımda olas yapardım iğnemi bu gün vurulurdum ya ne yapmalıyım sence?Hadi hayırlısı canım. İnşallah emeklerimiz boşa çıkmaz.
Son çalışmanız ne zaman olmuştucanım az önce lavoboda şeffaf renkte yapışkan bir akıntı oldu yumurtlama günüm olabilir mi acaba ovulasyon testim de evde yanımda olas yapardım iğnemi bu gün vurulurdum ya ne yapmalıyım sence?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?