Canım dış gebelik olsa değerin hergün iki katına çıkmaz ve şuan ağrıdan kıvranıyo olurdun..dış gebelik çok şiddetli karın ağrısı yapar bi ferah tut kendini
Arkadaşlar Allah razı olsun sizden böyle destek aldıkça rahatlıyorum inşallah dediğiniz gibi çıkar da görürüz keseyi bebeğimi dualarınızı eksik etmeyin. Allah anne olmak isteyen herkese sıkıntısız problemsiz nasip etsin inşallahDoktorlar hep böyle korkutuyor ya ablamada öyle demişlerdi maşallah şimdi 2 yaşında yegnim var hiç aslı çıkmıyor korkma canım
İnşallah dış gebelik fln değildir pazartesi tekrar çağırdı
ne sıkıntılı bir süreçmiş bu hamilelik. Bu zamana kadar aylarca olsun olsun diye uğraşır stres yapardık işin en kolay tarafıymış meğerse çocuğu yapmak. oldu çok şükür, Allah isteyen herkese tattırsın bu duyguyu. ama asıl iş şimdi başlıyormuşİnşallah canım inşallah. Sen de bebeğinin kalbini duy bi an önce Allah hepimize yardım etsin
Amin Allah sana da nasip etsin sağlıkla kucağına al inşAllahdarısı başıma o haldeteşekkürler canım
oooh inşallah öyle olur benim de..çok teşekkürler
Allah bağışlasın oğlunuzu
Bi daha ne zaman gideceksin kontrole canım. Ben kese bile göremedim 7 ocakta gidicemhzrn6 canım sakin olmaya çalış, inşallah bebeğin seninledir kötü düşünme.
2 hafta önce hamileliğimi öğrendiğimde gittiğim dr 2 hafta sonra gel kalp atışlarına bakalım demişti. bugün başka bi dr a gittim o da 2 hafta sonra gel kalp atışlarına bakalım dedianlayacağınız bugün kalp atışını duyamadım, çok küçükmüş daha offfff
bana da 2 hafta sonra gel dedi, 10 ocak gibi giderim bende. sağlık ocağından da arıyorlar kalp atışını duydunuz mu diye, onlar da kalp atışı duyulmadan gebelik var kabul etmiyolar ve kayıt açmıyolarBi daha ne zaman gideceksin kontrole canım. Ben kese bile göremedim 7 ocakta gidicem
İlla sağlık ocağına haber vermemiz lazımmı ? Bide aile hekimimizin olduğu yere mi bildiriyoruzbana da 2 hafta sonra gel dedi, 10 ocak gibi giderim bende. sağlık ocağından da arıyorlar kalp atışını duydunuz mu diye, onlar da kalp atışı duyulmadan gebelik var kabul etmiyolar ve kayıt açmıyolar
Canım benim de 5. hafta bende de kese görünmedi senin beta değerin kaç pekiBi daha ne zaman gideceksin kontrole canım. Ben kese bile göremedim 7 ocakta gidicem
En son 22 sinde 1445 ti canım. 17 bat günümdü 18inde 245 çıktı. Salı günü doktora gittim artışı beğendi tekrar tahlil istemedi. Alttan baksak görürüz ama gerek yok dedi.Canım benim de 5. hafta bende de kese görünmedi senin beta değerin kaç peki
Anladım canım inşallah bi problem olmadan kavuşuruz hepimiz yaaEn son 22 sinde 1445 ti canım. 17 bat günümdü 18inde 245 çıktı. Salı günü doktora gittim artışı beğendi tekrar tahlil istemedi. Alttan baksak görürüz ama gerek yok dedi.
canım sen buralardamısın nasılsın iyimisinYa bu agrı unarım. Adet agrısı degıldırrrr:))) kasıklarım agrıyo bes gun var bat a ben goguslerımı mıncıklamaktan bı hal oldum dolgunluj varmı acıyomı dıye:) test yapsammı yarın cıkar mı ki bı de ıgeneye baslıycam hamıle kalır kalmaz ne madar erken ogrensem o kadar ıyı olcak ama cesaret edemıyorum
Evet cnm haber vermemiz gerekiyo, asilari falan onlar takip ediyo. Sagolsun bizim aile hekimi de hemsireleride cok ilgililer surekli arar hatta evlere bebegi kontrole bile giderlerİlla sağlık ocağına haber vermemiz lazımmı ? Bide aile hekimimizin olduğu yere mi bildiriyoruz
Ins hamilesindir cnm, benmde adet belirtilerim vardi hamile oldugumu ogrendmkizlar bugn bat gunum ama adetimm henuz gelmedi ama gogus acimasi afet oncesi acirdi karin agrim cok hafif goguslerrimde bisey yok bole gebeliik cikan var mi
Anladım canım inşallah bi problem olmadan kavuşuruz hepimiz yaa
[/QUOTE]canım şimdi beta hcg değeri 4 hafta diyor ya o değerler aşağı yukarıymış değişebiliyormuş bakılan makineye göre şimdi ben hesaplıyorum benim son adet başlangıcım 23 kasım 29 unda adetim bitti ve eşimle aralığın 3-4 ü gibi ilişki oldu hadi yumurtlama 5-6 sında olsun şuanda hesaplıyorum benim bebeğim 3 haftalık falan ama tahlil4,5haftalık değerdi
sanıyorum seninde bat 20 aralık diye yazıyor yani son adetin başlangıcı 20 kasım 25 kasımda bitse ilişki derken 29-30 gibi yani matematiksel anlamda sende 4. haftandasın gibi düşün sakin ol dış gebelikte de artışlar anormal seviyede oluyormuş mesela ben tahlilimi haftada bir kez tekrarlayacağım 3 hafta daha bekleyip öyle gideceğim dr a yoksa sürekli kafamı kurcalar taktımmı takarım rahat olacağım çünkü hep rahat annelerin her işi rahat oluyor hatta çocuklar bile o kadar huzurlu oluyolar ki stres yapma
>#$#Evet cnm haber vermemiz gerekiyo, asilari falan onlar takip ediyo. Sagolsun bizim aile hekimi de hemsireleride cok ilgililer surekli arar hatta evlere bebegi kontrole bile giderler
Normal canm, bnm heray daha adete 2hafta varken hafif hafif agrim olurduKIZLAR adet olucakmışım gibi kasıklarım ağrıyo yumurtlama günlrinde normalmi bu ağrı daha önce hiç böyle olmamıştı bat 14 ocak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?