kizlar bu ayda husran aglamktn icim cikti adet olmadm ama grip oldgm icn acile gttk doktr test iistedi ona gore ilac yazmk icn malesf yok bebis :/
Eki Görüntüle 1353102 Hanimlar fikirleriniz nedirrr
2 sindede 2 cizgi var tatlim.ne biliim.ikiside farkli markaAllah allah üç çizgi var sanki
Var sanki canim ya ama normalde cizgiler birbirine cok yakin oluyo farkli bi marka galiba hemen kan testi yaptir ins.bebesin seninledirEki Görüntüle 1353102 Hanimlar fikirleriniz nedirrr
Sagdaki yakin soldaki uzak.ama soldakini control ve test yazilarida uzak birbirineVar sanki canim ya ama normalde cizgiler birbirine cok yakin oluyo farkli bi marka galiba hemen kan testi yaptir ins.bebesin seninledir
Iyım canım ya ıkıncı dusugum oldu sımdı ucuncuyu bklıyorum sem masılsın var mı bıseylercanım sen buralardamısın nasılsın iyimisin
İKİNCİ DÜŞÜGÜ NE ZAMAN YAPTIN NASIL OLDU ANLATIRMISINIyım canım ya ıkıncı dusugum oldu sımdı ucuncuyu bklıyorum sem masılsın var mı bıseyler
Iyım canım ya ıkıncı dusugum oldu sımdı ucuncuyu bklıyorum sem masılsın var mı bıseyler
Hayırlı uğurlu olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinarkadaşlarımmmmmmmmm......
artık bebeğimi ekleyelim listeye
tabii ki dayanamadım gittim kan testine
değerim 396... çoook çook mutluyum
Allah isteyen herkese yaşatsın aynı sevinci inşallah
meleğimle dualar edicez teyzelere..kardeşler gelsin diye!!!!
çok teşekkürler Akasyam..amin..ve darısı başına ...hepinize inşallah..Hayırlı uğurlu olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
kardeş geliyo yavrularımıza, inşallah daha çok kardeşi olur bu topic dearkadaşlarımmmmmmmmm......
çook sevindim canım hayırlısı olsun allah sağlıkla kucagına almayı nasip etsin.darısı bize artıık inşarkadaşlarımmmmmmmmm......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?