- 30 Ağustos 2014
- 620
- 259
- 133
- 31
bende alalı 1 sene oldu, 15 ay taksitle hala taksit ödüyorum ayda 6 lira, her ayda vermiyorum arada gidip 10-15 lira veriyorum
sende böyle bişey bulursan bütçeye bi zararı olmz
Kızlar doktor dış gebelikten şüpheleniyor keseyi göremedi. Çok sıkıntıdayım nolur dua edin bana lütfen çok ihtiyacım var dualarınıza
ilk önce sakin ol canım. kan değerindeki artışın falan nasıl doktorun bunu takip etmesi lazım. belki daha çok küçüktür hemen telaş yapma lütfen dualarım seninle.
benimde kese karından görünmedi ama kan değerlerime baktı artış iyi dedi. alttan baksak görürüz keseyi ama gerek yok dedi canım ben de daha keseyi göremedim 7 ocakta gidicem doktora
Allah razı olsun kızlar inşallah dediğiniz gibidir. Kan verdim sonucu bekliyoruz Çok korkuyorum Allahım Cuma hürmetine içimi ferahlatır inşallah.Daha erken canım yeni yeni görünür çıkar ortaya içini ferah tut Rabbim cumaların hürmetine yanında olsun, yardımcın olsun.
canım hcg kaç çıktı ben mesela dr a gitmedim çünkü konustugum herkes 1500-2000 olsun değerin öyle git dedi o yüzden gitmedim sağlık ocağına gidicem çarşamba değerime baktırıcam eğer 1000 felan olmuşsa bir hafta daha bekleyip yine çarşamba kan verip perşembe doktora gidicem yani 23 aralıkta öğrendim 8-9 ocakta dr a gidicem kuzenim hemşire o öyle söyledi bişi görünmez şimdi dediAllah razı olsun kızlar inşallah dediğiniz gibidir. Kan verdim sonucu bekliyoruz Çok korkuyorum Allahım Cuma hürmetine içimi ferahlatır inşallah.
Hamile arkadaşlar lütfen sakin olun..hepinizin heyecanının korkusunu anlıyorum ama yazık bu sevincinizi kursağınızda bırakmayın lütfen..doktorlar ne derler hep adet geçtikten 10 gün sonra ilk randevuya gelin neden çünkü kese ancak o zaman görülebilir boyutta olur ve değerler istenilen seviyeye o zaman ulaşır...ve kese görünene kadar her doktor dış gebelik ihtimalini size söyler çünkü doktor için gebelik keseyi ve kalp atışını duyduktan sonra başlar..Kese için bebeğin 5 6 haftalık olması lazım bunu adet itibariyle hesaplamayın. kalp atışı içinde 7 ve 8. haftalar içinde olur... ne olur kendinizi anlamsız ve boş yere üzmeyin gebeliğinizin tadını çıkarın ve bu anlamsız stresle bebeğinize ve kendinize üzüp zarar vermeyin..Tecrübelerimi paylaşmak istedim lütfen yanlış anlamayın...
Kızlar sağolun biraz da olsa içim rahatladı. Bide başka topiklerde okudum 5000den yüksek değerde çıktığı halde kesesi görünmeyen sonradan görünen arkadaşlar olduğunu gördüm. İnşallah benimki de öyledir. Adetim 1 gün geçtiğinde kanda 1428 çıktı. Bugün adetim 5 gün geçti bugün de 5971 çıktı. Doktor yükselme normal gebelik gibi dedi dış gebelikte daha az olurmuş yükselme. Ama keseyi görmememiz tuhaf dedi. Yine de risk varmış pazartrsi tekrar çağırdı. Dua edin kızlar banacanım hcg kaç çıktı ben mesela dr a gitmedim çünkü konustugum herkes 1500-2000 olsun değerin öyle git dedi o yüzden gitmedim sağlık ocağına gidicem çarşamba değerime baktırıcam eğer 1000 felan olmuşsa bir hafta daha bekleyip yine çarşamba kan verip perşembe doktora gidicem yani 23 aralıkta öğrendim 8-9 ocakta dr a gidicem kuzenim hemşire o öyle söyledi bişi görünmez şimdi dedi
estağfurullah canım neden yanlış anlayalım aksine bizim şuan tecrübelerinize ihtiyacımız var. üstelik ilk hamilelik olduğu için herşey daha bi zor oluyorHamile arkadaşlar lütfen sakin olun..hepinizin heyecanının korkusunu anlıyorum ama yazık bu sevincinizi kursağınızda bırakmayın lütfen..doktorlar ne derler hep adet geçtikten 10 gün sonra ilk randevuya gelin neden çünkü kese ancak o zaman görülebilir boyutta olur ve değerler istenilen seviyeye o zaman ulaşır...ve kese görünene kadar her doktor dış gebelik ihtimalini size söyler çünkü doktor için gebelik keseyi ve kalp atışını duyduktan sonra başlar..Kese için bebeğin 5 6 haftalık olması lazım bunu adet itibariyle hesaplamayın. kalp atışı içinde 7 ve 8. haftalar içinde olur... ne olur kendinizi anlamsız ve boş yere üzmeyin gebeliğinizin tadını çıkarın ve bu anlamsız stresle bebeğinize ve kendinize üzüp zarar vermeyin..Tecrübelerimi paylaşmak istedim lütfen yanlış anlamayın...
sıkma canını birkaç gün sonra tekrar git dr olmazsa başka bir dr gitKızlar doktor dış gebelikten şüpheleniyor keseyi göremedi. Çok sıkıntıdayım nolur dua edin bana lütfen çok ihtiyacım var dualarınıza
hamilesin canım tebrikler benim de oğlumda böyle olmuştu ertesi gün kanda çıkmıştı
İnşallah dış gebelik fln değildir pazartesi tekrar çağırdısıkma canını birkaç gün sonra tekrar git dr olmazsa başka bir dr git
inşallah değildir canım, dualarımız seninleİnşallah dış gebelik fln değildir pazartesi tekrar çağırdı
İnşallah dış gebelik fln değildir pazartesi tekrar çağırdı
birde şu alt taraftaki hamilelik takvimi çok yanlış yönlendiriyorbugün yok bebeğin karaciğeri artık varmış, yok diğer organları şekillenmeye başlamışmış. offfff daha bebek görünmüyorki anlamıyorum nasıl oluyor. çok sinirlendim alcam şimdi bu takvimi 2 hafta geriye
olmuş olmuş :) git kan ver aklında duracağında elinde dursun sonucun benimde böyleydi ilk testim ertesi gün sabah ilk idrarla pembe oldu o silik çizgi sonra gidip kan verdim bende korktum ya yanlışsa diye ama baktım hep takacağım kafama gidip kan verdim şimdide bekliyorum
hamilesin canım tebrikler benim de oğlumda böyle olmuştu ertesi gün kanda çıkmıştı
çook çok teşekkürler...hayırlı olsun bizlerede dua et
İnşallah canım inşallah. Sen de bebeğinin kalbini duy bi an önce Allah hepimize yardım etsininşallah değildir canım, dualarımız seninle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?