Yeni Umutlarla gelsin ARALIK;))

bende alalı 1 sene oldu, 15 ay taksitle hala taksit ödüyorum ayda 6 lira, her ayda vermiyorum arada gidip 10-15 lira veriyorum
sende böyle bişey bulursan bütçeye bi zararı olmz

bakıyım pazar günü inşallah öyle bir yer bulabilirim

Kızlar doktor dış gebelikten şüpheleniyor keseyi göremedi. Çok sıkıntıdayım nolur dua edin bana lütfen çok ihtiyacım var dualarınıza

Daha erken canım yeni yeni görünür çıkar ortaya içini ferah tut Rabbim cumaların hürmetine yanında olsun, yardımcın olsun.

ilk önce sakin ol canım. kan değerindeki artışın falan nasıl doktorun bunu takip etmesi lazım. belki daha çok küçüktür hemen telaş yapma lütfen dualarım seninle.

benimde kese karından görünmedi ama kan değerlerime baktı artış iyi dedi. alttan baksak görürüz keseyi ama gerek yok dedi canım ben de daha keseyi göremedim 7 ocakta gidicem doktora

Daha erken canım yeni yeni görünür çıkar ortaya içini ferah tut Rabbim cumaların hürmetine yanında olsun, yardımcın olsun.
Allah razı olsun kızlar inşallah dediğiniz gibidir. Kan verdim sonucu bekliyoruz Çok korkuyorum Allahım Cuma hürmetine içimi ferahlatır inşallah.

Allah razı olsun kızlar inşallah dediğiniz gibidir. Kan verdim sonucu bekliyoruz Çok korkuyorum Allahım Cuma hürmetine içimi ferahlatır inşallah.
canım hcg kaç çıktı ben mesela dr a gitmedim çünkü konustugum herkes 1500-2000 olsun değerin öyle git dedi o yüzden gitmedim sağlık ocağına gidicem çarşamba değerime baktırıcam eğer 1000 felan olmuşsa bir hafta daha bekleyip yine çarşamba kan verip perşembe doktora gidicem yani 23 aralıkta öğrendim 8-9 ocakta dr a gidicem kuzenim hemşire o öyle söyledi bişi görünmez şimdi dedi

hzrn6 canım sakin olmaya çalış, inşallah bebeğin seninledir kötü düşünme.
2 hafta önce hamileliğimi öğrendiğimde gittiğim dr 2 hafta sonra gel kalp atışlarına bakalım demişti. bugün başka bi dr a gittim o da 2 hafta sonra gel kalp atışlarına bakalım dedi anlayacağınız bugün kalp atışını duyamadım, çok küçükmüş daha offfff

Hamile arkadaşlar lütfen sakin olun..hepinizin heyecanının korkusunu anlıyorum ama yazık bu sevincinizi kursağınızda bırakmayın lütfen..doktorlar ne derler hep adet geçtikten 10 gün sonra ilk randevuya gelin neden çünkü kese ancak o zaman görülebilir boyutta olur ve değerler istenilen seviyeye o zaman ulaşır...ve kese görünene kadar her doktor dış gebelik ihtimalini size söyler çünkü doktor için gebelik keseyi ve kalp atışını duyduktan sonra başlar..Kese için bebeğin 5 6 haftalık olması lazım bunu adet itibariyle hesaplamayın. kalp atışı içinde 7 ve 8. haftalar içinde olur... ne olur kendinizi anlamsız ve boş yere üzmeyin gebeliğinizin tadını çıkarın ve bu anlamsız stresle bebeğinize ve kendinize üzüp zarar vermeyin..Tecrübelerimi paylaşmak istedim lütfen yanlış anlamayın...

Kızlar sağolun biraz da olsa içim rahatladı. Bide başka topiklerde okudum 5000den yüksek değerde çıktığı halde kesesi görünmeyen sonradan görünen arkadaşlar olduğunu gördüm. İnşallah benimki de öyledir. Adetim 1 gün geçtiğinde kanda 1428 çıktı. Bugün adetim 5 gün geçti bugün de 5971 çıktı. Doktor yükselme normal gebelik gibi dedi dış gebelikte daha az olurmuş yükselme. Ama keseyi görmememiz tuhaf dedi. Yine de risk varmış pazartrsi tekrar çağırdı. Dua edin kızlar bana

estağfurullah canım neden yanlış anlayalım aksine bizim şuan tecrübelerinize ihtiyacımız var. üstelik ilk hamilelik olduğu için herşey daha bi zor oluyor
az önce de bir arkadaşla konuştum kesesi 9.9mm ama bebeğin kalp atışlarını duymuşlar. benim kese daha büyük neden kalp atışı duyamadık diye kafama taktım

birde şu alt taraftaki hamilelik takvimi çok yanlış yönlendiriyor bugün yok bebeğin karaciğeri artık varmış, yok diğer organları şekillenmeye başlamışmış. offfff daha bebek görünmüyorki anlamıyorum nasıl oluyor. çok sinirlendim alcam şimdi bu takvimi 2 hafta geriye

İnşallah dış gebelik fln değildir pazartesi tekrar çağırdı

İnşallah dış gebelik fln değildir pazartesi tekrar çağırdı

Canım dış gebelik olsa değerin hergün iki katına çıkmaz ve şuan ağrıdan kıvranıyo olurdun..dış gebelik çok şiddetli karın ağrısı yapar bi ferah tut kendini

Zaten bu takvimler yanıltır ... herkesin bünyesi farklı herkesin gebeliğide farklı mesela biri cinsiyetini 4 aylıkken öğrenirken biri 3.5 ayda öğreniyor..kalp atışıda bunun gibi birşey.. sem dua et içini ferah tut ki stere girersen bebeğe tehlikeli bilesin..

Doktorlar hep böyle korkutuyor ya ablamada öyle demişlerdi maşallah şimdi 2 yaşında yegnim var hiç aslı çıkmıyor korkma canım

darısı başıma o haldeteşekkürler canım

hamilesin canım tebrikler benim de oğlumda böyle olmuştu ertesi gün kanda çıkmıştı

oooh inşallah öyle olur benim de..çok teşekkürler
Allah bağışlasın oğlunuzu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…