Değerin çok iyi canım tebrik ederimSelam kızlarr. Dün dayanamadım akşam eşimle hastaneye gittim tahlil yaptırmaya beta hcg 1428 çıktı. Acildeki doktor 2-3 haftalık hamilelikle örtüşüyor dedi ama keseyi görmek lazımmış kesin sonuç için. Sizce nasıl değerim bide kese kaç haftalıkken görünür
Canım çok teşekkür ederim. Dün akşam sonucu öğrenince o kadar çok dua ettim ki Rabbim isteyen herkese nasip etsinDeğerin çok iyi canım tebrik ederim
Aminnnnnnnnnn :)Canım çok teşekkür ederim. Dün akşam sonucu öğrenince o kadar çok dua ettim ki Rabbim isteyen herkese nasip etsin
hiç tedirgin olma canım çok fazla kafana takma. benim yaşadığımın aynısını yaşıyorsun. bat günümde dr a gittim 2-2,5 haftalık demişti. sat a göre 5. haftamda oluyordum.adet biter bitmez hamile kalmıyoruz aşağı yukarı 14 gün sonra yumurtlama oluyor o zaman hamile kalıyoruz ya aslında doğru 2-3 haftalık hamilesin ama tıpta yani doktor dilinde sat a göre hesapladıkları için 5.haftandasın. zaten hamilelik sat a göre toplam 40 hafta oluyor o yüzden sende sat a göre hesaplama yapmaya alıştır kendini :)Ayy sağol canım ya evet sen söylemiştin içine doğmuş sendem cesaret aldım zaten biraz da yoksa daha bekleyecektim1428 nasıl acaba ya bugün gidicem doktora merak ediyorum. Benim hesaplarıma göre 5 haftalık olması lazım ama doktor 2-3 haftayla örtüşüyor deyince tedirgin oldum
Evet canım doktora gittim az önce o da sata göre 5 haftalık dedi bakalım Allahım herkese nasip etsin sağlıkla kucağımıza alalım hepimiz meleklerimizi inşallahhiç tedirgin olma canım çok fazla kafana takma. benim yaşadığımın aynısını yaşıyorsun. bat günümde dr a gittim 2-2,5 haftalık demişti. sat a göre 5. haftamda oluyordum.adet biter bitmez hamile kalmıyoruz aşağı yukarı 14 gün sonra yumurtlama oluyor o zaman hamile kalıyoruz ya aslında doğru 2-3 haftalık hamilesin ama tıpta yani doktor dilinde sat a göre hesapladıkları için 5.haftandasın. zaten hamilelik sat a göre toplam 40 hafta oluyor o yüzden sende sat a göre hesaplama yapmaya alıştır kendini :)
Selam kızlarr. Dün dayanamadım akşam eşimle hastaneye gittim tahlil yaptırmaya beta hcg 1428 çıktı. Acildeki doktor 2-3 haftalık hamilelikle örtüşüyor dedi ama keseyi görmek lazımmış kesin sonuç için. Sizce nasıl değerim bide kese kaç haftalıkken görünür
Aminn çok teşekkür ederim canım Allah isteyen herkese nasip etsin. KızlarYeni bir güzel haber daha :) Hayırlı olsun canım allah sağlıkla kucaklamayı nasip etsin.
Bence değerin çok iyi forumda yeni öğrenmelerine rağmen çok düşük değerler görmüştüm bence hamileliğin tadını çıkarmaya başla canım
Sen de ayrıntıları incelikleri paylaşır mısın bizimle faydası dokusun hala çabalayanlara
Bende iyiyim canım çok şükür. Bugün doktora gidicem. Bakalım ne dicek. Bunun dışında işyerinde aynı sıkıntılar devam ediyo. Günde en az 5 kere ağlıcak duruma getiriyorlar beni. Hamile olduğumu kimse bilmiyo. Yazık ya insan biraz vicdan bekliyo. Gerçi bunlardan bişey beklememem gerektiğini yıllarca öğrendim. Resmen mobbing yapıyolarGunaydin canim burdayim, iki gundur kasik agrim var keyifsizim :-( onun disinda bir problemimiz yok cok sukur,is yerinde yogunum o yuzden cok giremiyorum net e. Senin nasil gidiyo sıkıntın yoktur insallah
Hayırlı olsun canım çok sevindim :)Aminn çok teşekkür ederim canım Allah isteyen herkese nasip etsin. Kızlaraleysa nın dediği gibi kafana takmadığın zaman oluyor sanırım stres çok etkiliyor. Ben de bu ay olursa olur olmazsa hayırlısı dedim hep. Ama tabi bu arada telefonuma takvim uygulaması indirdim ve ordaki yumurtlama zamanıma uymaya çalıştık hep. Hatta o doğurganlık haftamda her gün ilişki oldu 5-6 gün boyunca. Tabi herşeyden önemlisi nasip kısmet Rabbim en sağlıklı en hayırlı evladı ne zaman verecekse o zaman olsun diyebilmek çok önemli. Rahat tutun kafanızı kızlar stresten uzak durun ve mümkün olduğunca düşünmemeye çalışın
Ay ağlatma beni kuzum ya. Çok haklısın acaba bendemi bi sorun var diye düşünmeye başladım. Kırılgan sessiz bi yapım var herşeyi içime atarım. Bu huyumdan vazgeçmem lazım yoksa bu gidişle çok üzüleceğim.bahar12umut geçende de gördüm yazamadım bir türlü canım çok sıkıntı yaşatıyorsun kendine iş ortamı aile akraba derken çok üzüyorsun kendini de bebeğini de. Bunlar en güzel en özel zamanların, hamileliğin duygusallığı vardır muhakkak ama bebeğini düşün ve hiç kimseyi takma, allahın insana en büyük lütuflarında mucizelerinden biri senin içinde, her şeye karşı koyabilmen için o senin en büyük gücün
canım tebrik ederim seni darısı bize inşAminn çok teşekkür ederim canım Allah isteyen herkese nasip etsin. Kızlaraleysa nın dediği gibi kafana takmadığın zaman oluyor sanırım stres çok etkiliyor. Ben de bu ay olursa olur olmazsa hayırlısı dedim hep. Ama tabi bu arada telefonuma takvim uygulaması indirdim ve ordaki yumurtlama zamanıma uymaya çalıştık hep. Hatta o doğurganlık haftamda her gün ilişki oldu 5-6 gün boyunca. Tabi herşeyden önemlisi nasip kısmet Rabbim en sağlıklı en hayırlı evladı ne zaman verecekse o zaman olsun diyebilmek çok önemli. Rahat tutun kafanızı kızlar stresten uzak durun ve mümkün olduğunca düşünmemeye çalışın
Teşekkür ederim canım :)Hayırlı olsun canım çok sevindim :)
İnşallah inşallah canım Allah size de tattırsın en yakın zamanda :)canım tebrik ederim seni darısı bize inş
nasıl eşinin değerleri, bizimde hız düşük
biz her türlü ilacı, bitkisel kürleri hep denedik aşılama yaptırdık, ama hala bekliyoruzhareketlilik var sperm sayısı 2 milyon çıktı ürolaga yönlendirdi siz neler yapıyorsunuz canım ?
biz her türlü ilacı, bitkisel kürleri hep denedik aşılama yaptırdık, ama hala bekliyoruz
kızlar bakın biz kafaya takmayınca olan iki örneğiz size. Allah kısmet etti tabi ki öncelikle ama ben 7 ay kafaya takmaktan bir hal olmuştum 8. ay düşüncelerimi değiştirdiğim aydı ve oldu. çok iyi biliyorum zor ama nolur sizde biraz düşünmemeye çalışın da hadi yaza hep birlikte doğuralım :)Aminn çok teşekkür ederim canım Allah isteyen herkese nasip etsin. Kızlaraleysa nın dediği gibi kafana takmadığın zaman oluyor sanırım stres çok etkiliyor. Ben de bu ay olursa olur olmazsa hayırlısı dedim hep. Ama tabi bu arada telefonuma takvim uygulaması indirdim ve ordaki yumurtlama zamanıma uymaya çalıştık hep. Hatta o doğurganlık haftamda her gün ilişki oldu 5-6 gün boyunca. Tabi herşeyden önemlisi nasip kısmet Rabbim en sağlıklı en hayırlı evladı ne zaman verecekse o zaman olsun diyebilmek çok önemli. Rahat tutun kafanızı kızlar stresten uzak durun ve mümkün olduğunca düşünmemeye çalışın
bende daha işyerimde söylemedim hamile olduğumu, ne zor hem özel sektörde çalışıp hem hamile olmakBende iyiyim canım çok şükür. Bugün doktora gidicem. Bakalım ne dicek. Bunun dışında işyerinde aynı sıkıntılar devam ediyo. Günde en az 5 kere ağlıcak duruma getiriyorlar beni. Hamile olduğumu kimse bilmiyo. Yazık ya insan biraz vicdan bekliyo. Gerçi bunlardan bişey beklememem gerektiğini yıllarca öğrendim. Resmen mobbing yapıyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?