Yeni Umutlarla gelsin ARALIK;))

aynen öyle canım hayırlısı olsun, inşallah benim gibi olur seninde. o uzzzuuuuunnnn adet gecikmemden sonra hamile kaldım, inşallah önümüzdeki aya alırız senden de güzel haberi
İnşallah canım bende biraz araştırma yaptım mora bozmaya hiç gerek yokmuş
Doktorumun neden pkonun üstünde durmadığını da anladım.
Doktoru suçluyordum :)
Ben de kist tüylenme aşırı kilo alma falan yok.
Adet düzensizliği var. Bu durumda olanlarda genelde Bebek için 1 sene veriliyormuş
Sonra rahim filmi ve sperm testi isteniyormuş. Sperm testimiz normal.
Rahim filmi çekricem sonra 3 ay beklicez genelde bu 3 ayda hamile kalınıyormuş.
Kalmazsam belki klomene ve çatlatma iğnelerine başlarım.
Ben işi sağlama alıp bu ay soğan kürü yapıcam.
Dua et inşallah kendiliğinden olur bebeğim...

ben inanıyorum kısa bir süre sonra senden de güzel haberi alacağız. senin durumunda hiç de stres yapacak bişey yok, biraz rahat olmaya çalış. benim durumun senin anlattığından kötüydü. hızlı bir şekilde çok fazla kilo almıştım, ve öyle 3-5 gün değildi benim adet gecikmelerim 15-20 günü buluyordu. hatta geçen yaz 2,5 ay adet olmamıştım :) ama bak şimdi gülüyorum. emin ol Allahım en hayırlı zamanda getirecektir sana meleğini. ve bence biraz da günleri tutturamıyoruz ben bu ay adet olsaydım ovulasyon testi kullanmayı düşünüyordum, bilmiyorum kullandın mı daha önce ama dene istersen bir kere

bakalım kısmet artık

3 aydır ovülasyon testi kullanıyorum canım :)

nasıl eşinin değerleri, bizimde hız düşük

Bugün tam kendi kendime karar aldım akşam eşim eve gelince hastaneye gidip test yaptırıcam diye ama bu kararı alır almaz şevkim kaçtı yine boşuna gidiyorum gibi bi his oluştu içimde eşimi de boşuna ümitlendiriyorum böyle olunca bana belli etmiyor teselli vermeye çalışıyor sağolsun ama ümitlenip boşa çıkınca o da çok üzülüyor biliyorum

Bekle derim ben.. Sonuz negativ gören biri olarak ,tek çizgi görmek kadar büyük hayalkırıklıgı yok..
inşallah bebeğin en hayırlı zamanda gelir

Bekle derim ben.. Sonuz negativ gören biri olarak ,tek çizgi görmek kadar büyük hayalkırıklıgı yok..
inşallah bebeğin en hayırlı zamanda gelir
Ayy inşallah canım ya Allahım isteyen herkese nasip etsin tez elden.. ben de işte 5 ay oldu hep bi ümit erkenden test yaptırıyodum sonuç negatif tabi hayal kırıklığı her seferinde bu ay yüzümüz güler inşallah

Kızlat bi de bir sorum olacak progestan ilacı adeti geciktirir mi ? Ben bu ay kullandım da ondan mı gecikti acaba diye düşünüyorum

üzülmez olurlar mı aylarca benim eşimde adet olduğumda benimle birlikte üzüldü test yapıyordum ama artık ona söylememeye başlamıştım üzülmesin diye

üzülmez olurlar mı aylarca benim eşimde adet olduğumda benimle birlikte üzüldü test yapıyordum ama artık ona söylememeye başlamıştım üzülmesin diye
Aynen canım aslında ben de testi ona söylemeden yapmak istiyorum ama çalışıyorum akşam eve geldiğimde bu saatler işte hava kararmış oluyor. Evimizin olduğu çevre de pek müsait değil tek başıma çıkıp gidemiyorum o yüzden mecbur eşime söylüyorum bende eczane testlerine de güvenmiyorum açıkçası o yüzden almıyorum

Canim benim hadi bakalim ins o minicik eldivenleri bebisinin ellerinde gorursun bende senin gibiyim aama benim ki daha kotu karnimi sol tarafina arada agri giriyor ama buyuk bi ihtimal usutmekten bu aralara adetim biteli bir hafta oldu ama beyaz renkle akintim kesilmiyor bazen boyle karnimin agrimasi akinti falan hamile olabilir miyim diye dusunuyorum elim surekli karnimda acaba oldumu her iliski sonrasi acaba oldu mu bi bebegim oldumu diye daha sonra ise iliskiye bile girmek istemiyorum acaba daha onceki iliskimizde bebek olduysa ve simdi farkina varmadan iskiye girdigimde bebegimize bisi olur mu diye yaa bu hamilelik icin neden adet donemi bekliyoruz elimden gelse hergun test yapamak istiyorum esimin ve kendi aileme bu guzel haberi vermenin hayalini kuruyorum artik dede anane babane oluyorsunuz torun geliyor torun diye bagirmak mutluluktan Allahim hic bir kadini evlat acisi ile sinamasin herkese saglikli hayirli evlatlar nasip etsin amin

Can lar napıyosunuz :) aleysa nerelerdesin bacımm. Listemiz herkese uğurlu gelecek inşallah Rabbim hepinizin kucaklarını teker teker doldursun amin
Gunaydin canim burdayim, iki gundur kasik agrim var keyifsizim :-( onun disinda bir problemimiz yok cok sukur,is yerinde yogunum o yuzden cok giremiyorum net e. Senin nasil gidiyo sıkıntın yoktur insallah

Selam kızlarr. Dün dayanamadım akşam eşimle hastaneye gittim tahlil yaptırmaya beta hcg 1428 çıktı. Acildeki doktor 2-3 haftalık hamilelikle örtüşüyor dedi ama keseyi görmek lazımmış kesin sonuç için. Sizce nasıl değerim bide kese kaç haftalıkken görünür

ayyyy hayırlısı olsun canım çok sevindim. güveniyorum ben bu içimdeki sese :) ne demiştim dün sana bak bugün gerçek oldu. ben bat günümde öğrenmiştim hamile olduğumu o gün dr kese görünüyor demişti.

Bide son adet tarihime göre hesapladığımda benim şu anda 5 haftalık olmam lazım ama doktor 2-3 hafta dedi kafam karıştı ya

Ayy sağol canım ya evet sen söylemiştin içine doğmuş sendem cesaret aldım zaten biraz da yoksa daha bekleyecektim 1428 nasıl acaba ya bugün gidicem doktora merak ediyorum. Benim hesaplarıma göre 5 haftalık olması lazım ama doktor 2-3 haftayla örtüşüyor deyince tedirgin oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…