İnşallah canım bende biraz araştırma yaptım mora bozmaya hiç gerek yokmuşaynen öyle canım hayırlısı olsun, inşallah benim gibi olur seninde. o uzzzuuuuunnnn adet gecikmemden sonra hamile kaldım, inşallah önümüzdeki aya alırız senden de güzel haberi
ben inanıyorum kısa bir süre sonra senden de güzel haberi alacağız. senin durumunda hiç de stres yapacak bişey yok, biraz rahat olmaya çalış. benim durumun senin anlattığından kötüydü. hızlı bir şekilde çok fazla kilo almıştım, ve öyle 3-5 gün değildi benim adet gecikmelerim 15-20 günü buluyordu. hatta geçen yaz 2,5 ay adet olmamıştım :) ama bak şimdi gülüyorum. emin ol Allahım en hayırlı zamanda getirecektir sana meleğini. ve bence biraz da günleri tutturamıyoruzİnşallah canım bende biraz araştırma yaptım mora bozmaya hiç gerek yokmuş
Doktorumun neden pkonun üstünde durmadığını da anladım.
Doktoru suçluyordum :)
Ben de kist tüylenme aşırı kilo alma falan yok.
Adet düzensizliği var. Bu durumlarda olanlarda genelde Bebek için 1 sene veriliyormuş
Sonra rahim filmi ve sperm testi isteniyormuş. Sperm testimiz normal.
Rahim filmi çekricem sonra 3 ay beklicez genelde bu 3 ayda hamile kalınıyormuş.
Kalmazsam belki klomene ve çatlatma iğnelerine başlarım.
Ben işi sağlama alıp bu ay soğan kürü yapıcam.
Dua et inşallah kendiliğinden olur bebeğim...
Yaa üZülme artık herseyin bi hal caresi var.. Benim esim ocak bası itibariyle gidicek ama eminim vardır aynı seyi yasadıgın biri, fikir olurlar sana.. Ama doktoru ihmal etmesin bence esin yakasını bırakma yani sakın.. Bazen bu tedaviler uzun zaman alabiliyor..
3 aydır ovülasyon testi kullanıyorum canım :)ben inanıyorum kısa bir süre sonra senden de güzel haberi alacağız. senin durumunda hiç de stres yapacak bişey yok, biraz rahat olmaya çalış. benim durumun senin anlattığından kötüydü. hızlı bir şekilde çok fazla kilo almıştım, ve öyle 3-5 gün değildi benim adet gecikmelerim 15-20 günü buluyordu. hatta geçen yaz 2,5 ay adet olmamıştım :) ama bak şimdi gülüyorum. emin ol Allahım en hayırlı zamanda getirecektir sana meleğini. ve bence biraz da günleri tutturamıyoruzben bu ay adet olsaydım ovulasyon testi kullanmayı düşünüyordum, bilmiyorum kullandın mı daha önce ama dene istersen bir kere
nasıl eşinin değerleri, bizimde hız düşükGünaydınlar iyi haftalar kızlar . Buraya yazsam mı diye çok düşündüm sonra yazıp sizlerden de fikir almak istedim. Ben çocugumuz olmuyor diye 3 ay sonra doktora gittim benim için ve eşim için test yaptırmamızı istedi sonunda yaptırdık cumartesi günü sonuç için gittim doktorum bende herhangi bir şey olmadığını eşimde sperm sayısının düşük olduğunu bu şekilde hamile kalmamın çok düşük olduğunu söyledi. İçim cız etti çok üzüldüm acilen ürolaga yönlendirdi bu sabah işe gelirken de kaza yaptık şirket arabasını çarptı ucuz atlattık masraf buyuk çıktı ama napalım doktora da gidemedi sizden ricam çevrenizde böyle olanlar var mı ? yardımcı olur musunuz ?
inşallah en kısa zamanda olur3 aydır ovülasyon testi kullanıyorum canım :)
Ayyy inşallah canım ağzından bal damlıyor vallaiçimden bir ses seninle ilgili güzel şeyler söylüyortest yapmadın mı
Bugün tam kendi kendime karar aldım akşam eşim eve gelince hastaneye gidip test yaptırıcam diye ama bu kararı alır almaz şevkim kaçtı yine boşuna gidiyorum gibi bi his oluştu içimdeeşimi de boşuna ümitlendiriyorum böyle olunca bana belli etmiyor teselli vermeye çalışıyor sağolsun ama ümitlenip boşa çıkınca o da çok üzülüyor biliyorum
Ayy inşallah canım ya Allahım isteyen herkese nasip etsin tez elden.. ben de işte 5 ay oldu hep bi ümit erkenden test yaptırıyodum sonuç negatif tabi hayal kırıklığı her seferindeBekle derim ben.. Sonuz negativ gören biri olarak ,tek çizgi görmek kadar büyük hayalkırıklıgı yok..
inşallah bebeğin en hayırlı zamanda gelir
üzülmez olurlar mı aylarca benim eşimde adet olduğumda benimle birlikte üzüldüBugün tam kendi kendime karar aldım akşam eşim eve gelince hastaneye gidip test yaptırıcam diye ama bu kararı alır almaz şevkim kaçtı yine boşuna gidiyorum gibi bi his oluştu içimdeeşimi de boşuna ümitlendiriyorum böyle olunca bana belli etmiyor teselli vermeye çalışıyor sağolsun ama ümitlenip boşa çıkınca o da çok üzülüyor biliyorum
Aynen canım aslında ben de testi ona söylemeden yapmak istiyorum ama çalışıyorum akşam eve geldiğimde bu saatler işte hava kararmış oluyor. Evimizin olduğu çevre de pek müsait değil tek başıma çıkıp gidemiyorum o yüzden mecbur eşime söylüyorum bendeüzülmez olurlar mı aylarca benim eşimde adet olduğumda benimle birlikte üzüldütest yapıyordum ama artık ona söylememeye başlamıştım üzülmesin diye
Gunaydin canim burdayim, iki gundur kasik agrim var keyifsizim :-( onun disinda bir problemimiz yok cok sukur,is yerinde yogunum o yuzden cok giremiyorum net e. Senin nasil gidiyo sıkıntın yoktur insallahCan lar napıyosunuz :) aleysa nerelerdesin bacımm. Listemiz herkese uğurlu gelecek inşallah Rabbim hepinizin kucaklarını teker teker doldursun amin
ayyyy hayırlısı olsun canım çok sevindim. güveniyorum ben bu içimdeki sese :) ne demiştim dün sanaSelam kızlarr. Dün dayanamadım akşam eşimle hastaneye gittim tahlil yaptırmaya beta hcg 1428 çıktı. Acildeki doktor 2-3 haftalık hamilelikle örtüşüyor dedi ama keseyi görmek lazımmış kesin sonuç için. Sizce nasıl değerim bide kese kaç haftalıkken görünür
Ayy sağol canım ya evet sen söylemiştin içine doğmuş sendem cesaret aldım zaten biraz da yoksa daha bekleyecektimayyyy hayırlısı olsun canım çok sevindim. güveniyorum ben bu içimdeki sese :) ne demiştim dün sanabak bugün gerçek oldu. ben bat günümde öğrenmiştim hamile olduğumu o gün dr kese görünüyor demişti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?