Yeni Umutlarla gelsin ARALIK;))

Niçin tedavi oluyordunuz?

Niçin tedavi oluyordunuz?

geçen sene ekimde 16 haftalık gebeliğim sonlandı. sonra 3 bekledik krtaj olduğu için 5 ay sonrasında da kimyasal gebelik geçirdim. doktor da yumurta takibi yapalım dedi klomenle bebek için ama ondanda sonuç alamadık. kan pıhtılaşması var bende

Geçmiş olsun. Ben de bir kimyasal gebelik geçirdim. Galiba bende pkoluyum kesin teşhis konulmadı ama doktor şüphelendi. Şuan adet söktürücü kullanıyorum. Temizledikten sonra rahim filmi çektireceğim.

Geçmiş olsun. Ben de bir kimyasal gebelik geçirdim. Galiba bende pkoluyum kesin teşhis konulmadı ama doktor şüphelendi. Şuan adet söktürücü kullanıyorum. Temizledikten sonra rahim filmi çektireceğim.

doktor bana 1 hafta bekle dedi söktürücü için

doktor bana 1 hafta bekle dedi söktürücü için
Ya aslında ben de içmekte tereddüt ettim geç döllenme falan olabilir diye ama hiç belirtim yok içmeye karar verdim. Cuma günü 36. günümdü kan testi yaptırdım negatif çıktı.

Ya aslında ben de içmekte tereddüt ettim geç döllenme falan olabilir diye ama hiç belirtim yok içmeye karar verdim. Cuma günü 36. günümdü kan testi yaptırdım negatif çıktı.
biraz daha beklesemiydin acaba ? benimde geçen ay gecikme olmuştu 46. günde dr a gitmiştim ama yine de adet söktürücüyü hep bir tereddütle almıştım. gecikme var malum ne zaman yumurtladığımız belli değil belki geç döllenmedir diye hep beklemek istemiştim

Günaydınlar iyi haftalar kızlar . Buraya yazsam mı diye çok düşündüm sonra yazıp sizlerden de fikir almak istedim. Ben çocugumuz olmuyor diye 3 ay sonra doktora gittim benim için ve eşim için test yaptırmamızı istedi sonunda yaptırdık cumartesi günü sonuç için gittim doktorum bende herhangi bir şey olmadığını eşimde sperm sayısının düşük olduğunu bu şekilde hamile kalmamın çok düşük olduğunu söyledi. İçim cız etti çok üzüldüm acilen ürolaga yönlendirdi bu sabah işe gelirken de kaza yaptık şirket arabasını çarptı ucuz atlattık masraf buyuk çıktı ama napalım doktora da gidemedi sizden ricam çevrenizde böyle olanlar var mı ? yardımcı olur musunuz ?

Bir an önce olayımda yeni ay için çalışmalara başlıyayım diye düşündüm canım geç döllenme olsa bile çıkardı herhalde.
Hayırlısı olsun.

@zobiska........................3 Aralık.......................................Yıl sonu umut dolu
@yasuyasu......................4 Aralık ......................................Yeni yıl yeni umutlar
@nane-limon.................4 Aralık ......................................Yeni yıl yeni umutlar 1 Ocak
@balarisi1.......................6 Aralık ......................................Yeni yıl yeni umutlar 1 Ocak
@tpm.............................6 Aralık ...................................... şüpheli
@KEVOK........................7 Aralık ..................................... Yeni yıl yeni umutlar
@ceyloss27......................8 Aralık .................................... ???
@kuse..............................9 Aralık .................................... Yeni yıl yeni umutlar
@denizz87.......................9 Aralık .................................... ???
@papatyak10...................10 Aralık ................................... Yeni yıl yeni umutlar 6 Ocak
@hamel4215 ...................10 Aralık ................................... Yeni yıl yeni umutlar
@ZehreNur......................11 Aralık ................................... Yeni yıl yeni umutlar
@UYAA38.......................11 Aralık .................................... Yeni yıl yeni umutlar 6 Ocak
@fiyonkbakery ................11 Aralık ................................... Yeni yıl yeni umutlar
@Duuyguu09...................12 Aralık ................................... Yeni yıl yeni umutlar
@nesnesly........................13 Aralık ................................... Yeni yıl yeni umutlar 7 Ocak
@lamb-h..........................13 Aralık ................................... Yeni yıl yeni umutlar
@cnrma...........................13 Aralık ................................... ???
@srn_frh.........................14 Aralık ................................... Yeni yıl yeni umutlar
@aleysa............................15 Aralık ................................... hamiş
@Akasya..........................15 Aralık ................................... Yeni yıl yeni umutlar
@tanem7777....................15 Aralık ................................... Yeni yıl yeni umutlar
@kahve_delisi.................15 Aralık ................................... Yeni yıl yeni umutlar
@agustos72......................15 Aralık ................................... Yeni yıl yeni umutlar 12 Ocak
@thetis_t.........................15 Aralık ................................... Yeni yıl yeni umutlar 11 Ocak
@bahar12umut................17 Aralık ................................... hamiş
@sadecenben..................17 Aralık ................................... ???
@yaren92........................19 Aralık ................................... Yeni yıl yeni umutlar
@abadiss..........................19 Aralık ................................... Yeni yıl yeni umutlar 14 Ocak
@hzrn6............................20 Aralık ...................................beklemede
@nurduaa........................21 Aralık
@azure34........................24 Aralık
@kedicik61 .....................25 Aralık
@only_time.....................26 Aralık
@Hijyenik........................26 Aralık
@zobiska..........................27 Aralık
@niliferrr.........................29 Aralık
@chickpeas......................29 Aralık
@kelebekk47 ...................29 Aralık
@Esaskiz43 .....................29 Aralık
@gokceasaf.......................31 Aralık

@@Gulsah_b ......................15 Ocak

:))))) ya ne güzel demişsin kazık cakmayız insallah bu listeyle :)))

Merhaba hanımlar nasılsınız?
Tek tek alıntılayamadım, umutları başka bahara erteleyen arkadaşlar hakkınızda hayırlısı olsun elbet bizim için de doğru zaman gelecek, nasip olacak bir gün..Yılmak yol yola, çalışmalara devam :)

Bana gelince yoğun şekilde mesaiye devam
Elbette Allahın takdiri ama bu ay bu kadar azimle giderken de olmazsa artık daha geriye yapacak ne kalır hiç bilemiyorum

Biliyor musunuz bir kaç gündür iyice tuhaflaştım, sürekli bebek alışveriş sitelerinde dolaşıyorum gece gündüz bakıyorum bilgisayarı her açtığımda.
En son minicik bir çift eldiven beni benden aldı, 3 gündür gece gözümü kapatıyorum sabah açıyorum hep aynı eldiven gözümün önünde.Ah o minicik eller, o minicik eldiven...

İyiye gitmiyorum galiba ben..

Yaa üZülme artık herseyin bi hal caresi var.. Benim esim ocak bası itibariyle gidicek ama eminim vardır aynı seyi yasadıgın biri, fikir olurlar sana.. Ama doktoru ihmal etmesin bence esin yakasını bırakma yani sakın.. Bazen bu tedaviler uzun zaman alabiliyor..

Artık bı psikolojiye normal bence bu hisler, daha bebek olmadan annelik psikolojisine girdik valla billaa :))) bende her allahın günüü bebek görüyorum rüyamda, sapsarı bi kızzz hatta bu gece dogurdum bile cokta kolay dogurdum anlatamam :)))

Bende de en kucuk bi belirti yok. İki gebeligimde de bat 1 hafta varken sık idrara çıkmaya basliyordum oyle anlamistim. Bu ay sıfır belirti test negatif kirmizilar yok. Ama kullanmayi duausmuyorum ben kendisi gelsin beklicem

Bende de adet belirtileri vardı son 1 haftadır ama şu anda garip bir şekilde hepsi kayboldu. Ve hala adet olmadım. Bekliyorum bakalım hayırlısı olur inşallah

Bir an önce olayımda yeni ay için çalışmalara başlıyayım diye düşündüm canım geç döllenme olsa bile çıkardı herhalde.
Hayırlısı olsun.
aynen öyle canım hayırlısı olsun, inşallah benim gibi olur seninde. o uzzzuuuuunnnn adet gecikmemden sonra hamile kaldım, inşallah önümüzdeki aya alırız senden de güzel haberi

Bende de adet belirtileri vardı son 1 haftadır ama şu anda garip bir şekilde hepsi kayboldu. Ve hala adet olmadım. Bekliyorum bakalım hayırlısı olur inşallah
içimden bir ses seninle ilgili güzel şeyler söylüyor test yapmadın mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…