Yeni Umutlarla gelsin ARALIK;))

Aynen. Baştan beri sorun vardı. Ben görüşmüyorum zaten. Ama laf taşıyanlar var ve ben en küçük gelinim aralarındaki en saf benim. Biri bin yapıp konuşup duruyolar.
En güzeli sen kimseyle bir şey paylaşma kimsenin de sana laf taşimasina izin verme. Kafan rahat olur.

tşk ederim cnm. zaten benim de kafam da olan o. olması gereken de bu çok saol :)
Yaaaa bu kocaların aileleri niye böyle cekilmez hale geliyolarrrr, keske sadece sevdigimiz adamla evlensek gerisi yalan olsa dimi yaa.. Ama senin kendine dikkat etmen gereken stres yapmaman gereken bi zamandasın bırak konussunlar hatta sende inadına gül karsılarında sallamadıgını anlasınlar, kocan bebegin ve sen varsınız düsünsene ne kadar güzelll, kapını kapat ve dıs sesleri duyma bile, kendinide üzme...

aynen canım çok haklısın. kocam da sabah aynı şeyi söledi sen ben ve bebeğimiz dedi bundan önemli bişey yok bırak ya hepsinede ne istiyosan söyle sen söyleyemiyosan ben söyleyeyim dedi :) sıkıyosa benim yanımda konuşsunlar dedi ama konuşamıyolar boşver dedi :) beni bunaltıyolar eşim yada abisi(eltimin kocası olan) odaya girince hemen susuyolar. onlardan da bi korkuyolarki anlatamam. ben anlamadım zaten hangisi yalancı hangisi doğru sölüyo nası bişeyin içindeyim ben

Vay bee ne ikiyüzlülük ama.. Bak kocacında senin yanında ne güzel, bide aksinin oldugunu düsün o da onlar gibi davransa sana napardın Allah korusun, bende böyle yumuşatıyorum hep kendimi bu konuda cok sanslıyız yani

aynen canım Rabbime şükürler olsun kocacım ya. sabah kalkmış kahvaltı hazırlamış dünkü bütün gerginliğe rağmen prenses uyan hadi diye geldi yanıma

aynen canım Rabbime şükürler olsun kocacım ya. sabah kalkmış kahvaltı hazırlamış dünkü bütün gerginliğe rağmen prenses uyan hadi diye geldi yanıma
Vaaaaaavvvv süpperrr, yaaaa bu mutlulugun icinde bide dıs kapının dıs mandallarını takıyosun kafanaa bidaaa duymıyımm

Vaaaaaavvvv süpperrr, yaaaa bu mutlulugun icinde bide dıs kapının dıs mandallarını takıyosun kafanaa bidaaa duymıyımm
yok yok artık insan bi an kontrolünü kaybediyor işte kapılıp gidiyo. bu ara hiçbiriyle muhatap olmaya gerek yok. kaç saattir oyun havası dinliyorum benim bebiş tam oyuncu olcak

yok yok artık insan bi an kontrolünü kaybediyor işte kapılıp gidiyo. bu ara hiçbiriyle muhatap olmaya gerek yok. kaç saattir oyun havası dinliyorum benim bebiş tam oyuncu olcak
Hahah oda güzelll sende kendini kaybedip hoplayıp zıplamada bi annn, bebeke dinlet yinede

Bi anne adayı daha eklenmedi mi ya kızlar.. resmen Aralık ayı bitiyor hala da yok .. benden umutlanmayin benim işim zor

Merhaba kizlar aralik ayi icin gene umutsuz bir durum hayal kirikliklari ins. Ocak ayinda guzel haberler ile gelirim sizlere batt ocak 15
Vakti zamani geldigindehayirli saglikli bebisler nasi olur hepimize ins

@zobiska........................3 Aralık.......................................Yıl sonu umut dolu
@yasuyasu......................4 Aralık ......................................Yeni yıl yeni umutlar
@nane-limon.................4 Aralık ......................................Yeni yıl yeni umutlar 1 Ocak
@balarisi1.......................6 Aralık ......................................Yeni yıl yeni umutlar 1 Ocak
@tpm.............................6 Aralık ...................................... şüpheli
@KEVOK........................7 Aralık ..................................... Yeni yıl yeni umutlar
@ceyloss27......................8 Aralık .................................... ???
@kuse..............................9 Aralık .................................... Yeni yıl yeni umutlar
@denizz87.......................9 Aralık .................................... ???
@papatyak10...................10 Aralık ................................... Yeni yıl yeni umutlar 6 Ocak
@hamel4215 ...................10 Aralık ................................... Yeni yıl yeni umutlar
@ZehreNur......................11 Aralık ................................... Yeni yıl yeni umutlar
@UYAA38.......................11 Aralık .................................... Yeni yıl yeni umutlar 6 Ocak
@fiyonkbakery ................11 Aralık ................................... Yeni yıl yeni umutlar
@Duuyguu09...................12 Aralık ................................... Yeni yıl yeni umutlar
@nesnesly........................13 Aralık ................................... Yeni yıl yeni umutlar 7 Ocak
@lamb-h..........................13 Aralık ................................... Yeni yıl yeni umutlar
@cnrma...........................13 Aralık ................................... ???
@srn_frh.........................14 Aralık ................................... Yeni yıl yeni umutlar
@aleysa............................15 Aralık ................................... hamiş
@Akasya..........................15 Aralık ................................... Yeni yıl yeni umutlar
@tanem7777....................15 Aralık ................................... Yeni yıl yeni umutlar
@kahve_delisi.................15 Aralık ................................... Yeni yıl yeni umutlar
@agustos72......................15 Aralık ................................... Yeni yıl yeni umutlar 12 Ocak
@thetis_t.........................15 Aralık ................................... Yeni yıl yeni umutlar 11 Ocak
@bahar12umut................17 Aralık ................................... hamiş
@sadecenben..................17 Aralık ................................... ???
@yaren92........................19 Aralık ................................... beklemede
@abadiss..........................19 Aralık ................................... Yeni yıl yeni umutlar 14 Ocak
@hzrn6............................20 Aralık ...................................beklemede
@nurduaa........................21 Aralık
@azure34........................24 Aralık
@kedicik61 .....................25 Aralık
@only_time.....................26 Aralık
@Hijyenik........................26 Aralık
@zobiska..........................27 Aralık
@niliferrr.........................29 Aralık
@chickpeas......................29 Aralık
@kelebekk47 ...................29 Aralık
@Esaskiz43 .....................29 Aralık
@gokceasaf.......................31 Aralık

@@Gulsah_b ......................15 Ocak

Kızlar ben haftasonları net e çok fazla giremiyorum, pazartesiden itibarende işyerinde yoğunluk başlıyor listemizi devam ettirmek isteyen biri olursa sevinirim

Ben mümkün olduğunca devam ettirmeye çalışırım canım.
Artık anne topikleri seni bekler, darısı başımıza umarım bu listeyle hiç birimiz kazık çakmayız buraya
Arada bebişinden güzel haberleri ilet bize olur mu, sevgiler..

Yukarida yazdiklarim alintilanan metnin altina eklenmis :-( telden sıkıntılı bu yazma isi yaaaa :-(

dün kan testi yaptırdım ama sonuç negatif kist felan yok dedi doktorum. 1 hafta bekle olmazsan söktürücü al dedi. tedaviyi bırakmıştım ama bu ay adet olunca tekrar tedaviye başlıcaz inşallah. daha da olmadı aşılama denicez..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…