En güzeli sen kimseyle bir şey paylaşma kimsenin de sana laf taşimasina izin verme. Kafan rahat olur.Aynen. Baştan beri sorun vardı. Ben görüşmüyorum zaten. Ama laf taşıyanlar var ve ben en küçük gelinim aralarındaki en saf benim. Biri bin yapıp konuşup duruyolar.
tşk ederim cnm. zaten benim de kafam da olan o. olması gereken de bu çok saol :)En güzeli sen kimseyle bir şey paylaşma kimsenin de sana laf taşimasina izin verme. Kafan rahat olur.
İmza çok yakişmiş:) Ne demek canim lafi olmaz.tşk ederim cnm. zaten benim de kafam da olan o. olması gereken de bu çok saol :)
ya aslında kalp atışına kadar koyma niyetim yoktu ama dayanamadım. her gün altta yazanları okumak kalan günü görmek istedim. Rabbim tamamına erdirir inşallah. darısı isteyen herkesin başına dualarım sizinleİmza çok yakişmiş:) Ne demek canim lafi olmaz.
Yaaaa bu kocaların aileleri niye böyle cekilmez hale geliyolarrrr, keske sadece sevdigimiz adamla evlensek gerisi yalan olsa dimi yaa.. Ama senin kendine dikkat etmen gereken stres yapmaman gereken bi zamandasın bırak konussunlar hatta sende inadına gül karsılarında sallamadıgını anlasınlar, kocan bebegin ve sen varsınız düsünsene ne kadar güzelll, kapını kapat ve dıs sesleri duyma bile, kendinide üzme...tşk ederim cnm. zaten benim de kafam da olan o. olması gereken de bu çok saol :)
aynen canım çok haklısın. kocam da sabah aynı şeyi söledi sen ben ve bebeğimiz dedi bundan önemli bişey yok bırak ya hepsinede ne istiyosan söyle sen söyleyemiyosan ben söyleyeyim dedi :) sıkıyosa benim yanımda konuşsunlar dedi ama konuşamıyolar boşver dedi :) beni bunaltıyolar eşim yada abisi(eltimin kocası olan) odaya girince hemen susuyolar. onlardan da bi korkuyolarki anlatamam. ben anlamadım zaten hangisi yalancı hangisi doğru sölüyo nası bişeyin içindeyim benYaaaa bu kocaların aileleri niye böyle cekilmez hale geliyolarrrr, keske sadece sevdigimiz adamla evlensek gerisi yalan olsa dimi yaa.. Ama senin kendine dikkat etmen gereken stres yapmaman gereken bi zamandasın bırak konussunlar hatta sende inadına gül karsılarında sallamadıgını anlasınlar, kocan bebegin ve sen varsınız düsünsene ne kadar güzelll, kapını kapat ve dıs sesleri duyma bile, kendinide üzme...
Vay bee ne ikiyüzlülük ama.. Bak kocacında senin yanında ne güzel, bide aksinin oldugunu düsün o da onlar gibi davransa sana napardın Allah korusun, bende böyle yumuşatıyorum hep kendimi bu konuda cok sanslıyız yaniaynen canım çok haklısın. kocam da sabah aynı şeyi söledi sen ben ve bebeğimiz dedi bundan önemli bişey yok bırak ya hepsinede ne istiyosan söyle sen söyleyemiyosan ben söyleyeyim dedi :) sıkıyosa benim yanımda konuşsunlar dedi ama konuşamıyolar boşver dedi :) beni bunaltıyolar eşim yada abisi(eltimin kocası olan) odaya girince hemen susuyolar. onlardan da bi korkuyolarki anlatamam. ben anlamadım zaten hangisi yalancı hangisi doğru sölüyo nası bişeyin içindeyim ben
aynen canım Rabbime şükürler olsun kocacım ya. sabah kalkmış kahvaltı hazırlamış dünkü bütün gerginliğe rağmen prenses uyan hadi diye geldi yanımaVay bee ne ikiyüzlülük ama.. Bak kocacında senin yanında ne güzel, bide aksinin oldugunu düsün o da onlar gibi davransa sana napardın Allah korusun, bende böyle yumuşatıyorum hep kendimi bu konuda cok sanslıyız yani
Vaaaaaavvvv süpperrr, yaaaa bu mutlulugun icinde bide dıs kapının dıs mandallarını takıyosun kafanaa bidaaa duymıyımmaynen canım Rabbime şükürler olsun kocacım ya. sabah kalkmış kahvaltı hazırlamış dünkü bütün gerginliğe rağmen prenses uyan hadi diye geldi yanıma
yok yok artık insan bi an kontrolünü kaybediyor işte kapılıp gidiyo. bu ara hiçbiriyle muhatap olmaya gerek yok. kaç saattir oyun havası dinliyorum benim bebiş tam oyuncu olcakVaaaaaavvvv süpperrr, yaaaa bu mutlulugun icinde bide dıs kapının dıs mandallarını takıyosun kafanaa bidaaa duymıyımm
yok yok artık insan bi an kontrolünü kaybediyor işte kapılıp gidiyo. bu ara hiçbiriyle muhatap olmaya gerek yok. kaç saattir oyun havası dinliyorum benim bebiş tam oyuncu olcak
arada dayanamayıp oynadım itiraf edeyim ama hoplayıp zıplamadım tabi :) oturduğum yerde dinliyoruzHahah oda güzelll sende kendini kaybedip hoplayıp zıplamada bi annn, bebeke dinlet yinede
Kızlar ben haftasonları net e çok fazla giremiyorum, pazartesiden itibarende işyerinde yoğunluk başlıyorlistemizi devam ettirmek isteyen biri olursa sevinirim
Ben mümkün olduğunca devam ettirmeye çalışırım canım.
Artık anne topikleri seni bekler, darısı başımıza umarım bu listeyle hiç birimiz kazık çakmayız buraya
Arada bebişinden güzel haberleri ilet bize olur mu, sevgiler..[/QUOTE
Ellerine saglik canim,anne topicleri bir yana bu topicde sizler bir yanakopamam burdan bn,yazamasamda arada girip okuyorum.isyerinde yogun olcam yarindan itibaren cok ilgilenemezdim listeyle cok saol. insallah Allahim izin verdigi surece guzel haberlerimizi yazarim,opuldunuz
@zobiska........................3 Aralık.......................................Yıl sonu umut dolu
@yasuyasu......................4 Aralık ......................................Yeni yıl yeni umutlar
@nane-limon.................4 Aralık ......................................Yeni yıl yeni umutlar1 Ocak
@balarisi1.......................6 Aralık ......................................Yeni yıl yeni umutlar1 Ocak
@tpm.............................6 Aralık ...................................... şüpheli
@KEVOK........................7 Aralık ..................................... Yeni yıl yeni umutlar
@ceyloss27......................8 Aralık .................................... ???
@kuse..............................9 Aralık .................................... Yeni yıl yeni umutlar
@denizz87.......................9 Aralık .................................... ???
@papatyak10...................10 Aralık ................................... Yeni yıl yeni umutlar6 Ocak
@hamel4215 ...................10 Aralık ................................... Yeni yıl yeni umutlar
@ZehreNur......................11 Aralık ................................... Yeni yıl yeni umutlar
@UYAA38.......................11 Aralık .................................... Yeni yıl yeni umutlar6 Ocak
@fiyonkbakery ................11 Aralık ................................... Yeni yıl yeni umutlar
@Duuyguu09...................12 Aralık ................................... Yeni yıl yeni umutlar
@nesnesly........................13 Aralık ................................... Yeni yıl yeni umutlar7 Ocak
@lamb-h..........................13 Aralık ................................... Yeni yıl yeni umutlar
@cnrma...........................13 Aralık ................................... ???
@srn_frh.........................14 Aralık ................................... Yeni yıl yeni umutlar
@aleysa............................15 Aralık ................................... hamiş
@Akasya..........................15 Aralık ................................... Yeni yıl yeni umutlar
@tanem7777....................15 Aralık ................................... Yeni yıl yeni umutlar
@kahve_delisi.................15 Aralık ................................... Yeni yıl yeni umutlar
@agustos72......................15 Aralık ................................... Yeni yıl yeni umutlar12 Ocak
@thetis_t.........................15 Aralık ................................... Yeni yıl yeni umutlar11 Ocak
@bahar12umut................17 Aralık ................................... hamiş
@sadecenben..................17 Aralık ................................... ???
@yaren92........................19 Aralık ................................... beklemede
@abadiss..........................19 Aralık ................................... Yeni yıl yeni umutlar14 Ocak
@hzrn6............................20 Aralık ...................................beklemede
@nurduaa........................21 Aralık
@azure34........................24 Aralık
@kedicik61 .....................25 Aralık
@only_time.....................26 Aralık
@Hijyenik........................26 Aralık
@zobiska..........................27 Aralık
@niliferrr.........................29 Aralık
@chickpeas......................29 Aralık
@kelebekk47 ...................29 Aralık
@Esaskiz43 .....................29 Aralık
@gokceasaf.......................31 Aralık
@@Gulsah_b ......................15 Ocak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?