Yeni Umutlarla gelsin ARALIK;))

@zobiska........................3 Aralık.......................................Yıl sonu umut dolu
@yasuyasu......................4 Aralık ......................................Yeni yıl yeni umutlar
@nane-limon.................4 Aralık ......................................Yeni yıl yeni umutlar 1 Ocak
@balarisi1.......................6 Aralık ......................................Yeni yıl yeni umutlar 1 Ocak
@tpm.............................6 Aralık ...................................... şüpheli
@KEVOK........................7 Aralık ..................................... Yeni yıl yeni umutlar
@ceyloss27......................8 Aralık .................................... ???
@kuse..............................9 Aralık .................................... Yeni yıl yeni umutlar
@denizz87.......................9 Aralık .................................... ???
@papatyak10...................10 Aralık ................................... Yeni yıl yeni umutlar
@hamel4215 ...................10 Aralık ................................... Yeni yıl yeni umutlar
@ZehreNur......................11 Aralık ................................... Yeni yıl yeni umutlar
@UYAA38.......................11 Aralık .................................... Yeni yıl yeni umutlar 6 Ocak
@fiyonkbakery ................11 Aralık ................................... Yeni yıl yeni umutlar
@Duuyguu09...................12 Aralık ................................... Yeni yıl yeni umutlar
@nesnesly........................13 Aralık ................................... Yeni yıl yeni umutlar 7 Ocak
@lamb-h..........................13 Aralık ................................... Yeni yıl yeni umutlar
@cnrma...........................13 Aralık ................................... ???
@srn_frh.........................14 Aralık ................................... Yeni yıl yeni umutlar
@aleysa............................15 Aralık ................................... hamiş
@Akasya..........................15 Aralık ................................... beklemede
@tanem7777....................15 Aralık ................................... ???
@kahve_delisi.................15 Aralık ................................... Yeni yıl yeni umutlar
@agustos72......................15 Aralık ................................... Yeni yıl yeni umutlar 12 Ocak
@thetis_t.........................15 Aralık ................................... Yeni yıl yeni umutlar 11 Ocak
@bahar12umut................17 Aralık ................................... hamiş
@sadecenben..................17 Aralık ................................... ???
@yaren92........................19 Aralık ................................... ???
@abadiss..........................19 Aralık ................................... Yeni yıl yeni umutlar 14 Ocak
@hzrn6............................20 Aralık
@nurduaa........................21 Aralık
@azure34........................24 Aralık
@kedicik61 .....................25 Aralık
@only_time.....................26 Aralık
@Hijyenik........................26 Aralık
@zobiska..........................27 Aralık
@niliferrr.........................29 Aralık
@chickpeas......................29 Aralık
@kelebekk47 ...................29 Aralık
@Esaskiz43 .....................29 Aralık
@gokceasaf.......................31 Aralık

@@Gulsah_b ......................15 Ocak

Kızlar selam herkese. Bugün işlerim çok yoğundu canımı sıkan şeylerde oldu ağladım yine bi dünya. Neyse sabah hemşireyle konuştum değerimin iyi olduğunu söyledi. Pzt tekrar yaptır dedi salı da randevum var zaten tek iyi haber bu.

Yaa ne güzel iste böyle bi sebebin var sükret bak ne kadar bekledin onu simdi hicbiseye üzülme bence herseye gül gec ya da düsünmemeye calıs .. İcinden demesi kolay demezsin insallah :)

Yaa ne güzel iste böyle bi sebebin var sükret bak ne kadar bekledin onu simdi hicbiseye üzülme bence herseye gül gec ya da düsünmemeye calıs .. İcinden demesi kolay demezsin insallah :)
Yok canım hiç dermiyim öyle :) benimde sürekli tekrar ettiğim bişey. İki saat mutluysam sonra bişey oluyo üzülüyorum sonra aman boşver hiç değermi diyip tekrar mutlu oluyorum Daha da iyi olacağım inşallah sadece çok üst üste geldi bu ara.

idrar testi negatif ama gelen giden yok hiç belirti de yok.. beklemedeyim

canım tebrik ederim.Allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin.
bizede dua et

Slm kızlar.
Bu gün doktora gittik eşimle. Eşimde hiç bir problem çıkmadı Allah'a şükür.
Ben de kist falan yokmuş.
Adet söktürücü verdi doktor temizlendikten sonra rahim filmi için tekrar gel dedi.
Bu ay büyük ihtimalle yumurtan çatlamamış kist olmuş ama şuan kaybolmuş dedi.
Lh Tsh dan büyük çıktı pko olabilir mi bilmiyorum doktor bişey söylemedi.
E2 de çok yüksek çıktı.

Akasya Çok sevindim sonuçların temiz çıktığına.. sen daha Regl olmadın mı
zaten ümit bağlaya bağlaya ..ölüp ölüp diriliyoruz bide zamanin da gelse de bizi gereksiz stresse sokmasa

kırmızı cantali Reglhanim mavi cantali pedhanim

:)
Doktor regl söktürücü verdi canım 5 gün kullanıcam.

Aaaa süper haberrr çok çoooookkk sevindimmm şimdi kafan rahat olur artıkk hadi bakalım hayırlısııııı :)

Aaaa süper haberrr çok çoooookkk sevindimmm şimdi kafan rahat olur artıkk hadi bakalım hayırlısııııı :)
Teşekkür ederim canim sadece bu ay regl olmamam kafami kariştirdi tedaviye devam ettikçe netleşir inşallah.

Günaydın kızlar.. bende de gelen giden yok bekliyorum. Ama son 1 haftadır adet sancısına benzer belli belirsiz sancılar yaşıyorum zaten gelecek belli ki. Kist fln oluşmaz inşallah

Allahım sen sabır ver bu kuluna. Herşey üst üste bu kadar mı gelir. Şimdi de dünden beri ailevi meseleler çıktı. Kocam la boşanma durumuna geldik. Ağlıyorum sürekli. Dedikodular o bunu demiş bu şunu demiş yok aile bi araya gelince arkamdan konuşuyomuş. Bıktım ya artık işyeri öyle aile durumu böyle bi sürü aptalla uğraş. Herşey üstüme geliyo benim annemede bişeyler anlatıyolar kadın üzülüyo deliricem artık. İnsanlar gıybeti atıp tutmayı kul hakkını iftirayı ne çok seviyor. Benim suçum günahım ne sanki..... ağla ağla bebeğime yazık ya. .. lafa gelincede iyiliğim içinmiş bilmem neymiş. Nasıl bi sınav bu.... herşeyi bırakıp gitsem mutlu olacaklar mı...

Canim sorun eşinin ailesiyle galiba.
Sana tavsiyem kimse için eşinle huzurunu bozma birak ne konuşurlarsa konuşsunlar bebeğini üzdüğüne değmez.
Sen bebeğinin keyfini çikar

selam kızlar ,benim yumurtalar büyümediği için , 29 Aralık olan Bat yalan oldu malesef , beni listeden çıkarabilirsiniz ....

Sana tavsiyem kimse için eşinle huzurunu bozma birak ne konuşurlarsa konuşsunlar bebeğini üzdüğüne değmez.
Evet cnm. Baştan beri hep sorun vardı zaten benle görüşmüyolar. Eltim de saolsun biri bin yapıp anlatıp duruyo. Dün annemi de doldurmuş. Eşim bencilmiş eşimin annesi benden o kadın diye bahsediyomuş falan. Asıl onların çekemediği eşimin hayatını düzene sokmam onu mutlu etmem. Aramızda on yaş kadar fark var ben niye bu adamla evlenmişim benim ailem nasıl izin vermiş. Evlenmemin altında kesin bi sebep varmış bunları konuşuyolarmış. Eşimle 3 yıl sevgililikten sonra evlendik bi yılı da geçti evleneli. Ne sebebi yazıyolarsa kafalarında. O aptalların düşündüğü gibi bi sebep olsa 3 yıl gezemiydik ya da beklermiydik yani iftira atmak kolaymı bu kadar.

Aynen. Baştan beri sorun vardı. Ben görüşmüyorum zaten. Ama laf taşıyanlar var ve ben en küçük gelinim aralarındaki en saf benim. Biri bin yapıp konuşup duruyolar.

kızlar çok özür dilerim yaaa. böyle sorunları yazıp duruyorum buraya. bi an çok doldum anlatabileceğim tek yer burasıydı. özür dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…