Yeni Umutlarla gelsin ARALIK;))

ah keşke dediğin gibi başarabilsek biraz soğukkanlı olmayı, az biraz boşverebilsek ama çok istediğimiz için olmuyor işte

Sogan
başlıycam yarın soğan kürüne, sabah akşam yatcam kalkcam yatcam kalkcam içicem o soğanın suyunu :) inşallah vesile olur Allahııııııımmmmmmmmmm
Kurunun faydasi ne kuzum yaa benle de paylasir misin bebek icin cok acele ediyorum bir yanda vakti zamani gelince olacak ins diyorum ama bilmiyorum bebekleri cok seviyorum esim de bir iki yil sonra olsun daha babaliga hazir degilim diyor sanki o dogaracak cok moralim bozuluyor ben bu kadar cirpinirken bebek olursa ona ilgimin azalacagini dusunuyor uc aylik evliyiz onu cok seviyorum ama bebegimiz olsada ilgim ve sevgim azalmicak ama anlamiyor tek basima da mucadele etmekten yoruldum ne yapicam bilmiyorum

benim adetlerim çok düzensiz, bunu düzene sokmak ve iltihaptan, akıntıdan kurtulmak için kullanmaya başladım. hiçbir zararı yok, soğan tamamen doğal bir antibiyotik. amacım bu kürle temizlenmek ve bu da hamileliği kolaylaştırıyor. Umarım bana da vesile olur. Çok okudum bu forumda bu kürden sonra hamile kaldım diye yazanları, ayrıca çevremden de tavsiye ettiler. Bir zararı yok umarım faydasını görürüm

bat 8 aralik allah herkese nasib eder insallah anneligi
zobiska ........................3 Aralık
yasuyasu ......................4 Aralık
nane-limon .................4 Aralık
B balarisi1 .......................6 Aralık
T tpm .............................6 Aralık
KEVOK ........................7 Aralık
C ceyloss27 ......................8 Aralık
K kuse .............................9 Aralık
denizz87 ......................9 Aralık
W Wonderful222 ..................10 Aralık
ZehreNur ....................11 Aralık
U UYAA38 ......................11 Aralık
D Duuyguu09 .................12 Aralık
S srn_frh .......................14 Aralık
aleysa ..........................15 Aralık
T tanem7777 ...................15 Aralık
bahar12umut ...............17 Aralık
yaren92 .......................19 Aralık
hzrn6 ..........................20 Aralık

İnşallah canım benim, en kısa zamanda hepimiz kavuşuruz bebişlerimize

nasıl kullandığını anlatırmısın canım. ben de başlamak istiyorum berabet başlayalımm :)

nasıl kullandığını anlatırmısın canım. ben de başlamak istiyorum berabet başlayalımm :)
tabiiki anlatırım. 2 bardak klorsuz suyu (hazır su) kaynatıyorum. 1 adet soğanı 4-5 parçaya kesip kaynayan suya atıyorum ve 5-10 dk daha kaynatıyorum. biraz soğuyunca (ılık olsun çok soğutma) midemi bulandırmasın diye de bir kaç damla limon sıkıyorum. burnumu da kapattım mı hooooppppp hepsini içiyorum :) sonra burnumu açmadan ardından hemen ağzıma birşey atıyorum ki o soğan tadını almayım. yoksa bir kere midem bulanırsa hayatta içemem bir daha.
benim ikinci günüm bugün hadi sende başla, beraber bitirelim :)

nasıl kokuyordur oooo :) ama şifaysa katlanılır yani tamam ben de başlıyorum bu akşam inşallah şifa olsun canım çok sağol :)

günde 1 bardak yeterli mi bu arada
2 bardak içersen iyi olur, sabah akşam aç karınla. ben akşam yemekten önce içemiyorum,onun yerine gece yatarken içiyorum. Sorma yaaa bugün kendimi soğan gibi hissediyorum

Merhaba kızlarr
Soğan suları şifa olsun yarasın
Ben de başlamıştım 2 gün içtim ama ilaçla etkileşim olmasın diye korktum bıraktım.
Kürler ilaçlar vesile olsun Allah bebişleri nasip etsin inşallah:)

Merhaba W Wonderful222 , nerelerdesiniz kızlar, hani nerde bizim listedeki bayanlar, neler yapıyorsunuz hiç sesiniz çıkmıyor, çalışmalar nasıl gidiyor :) Sağol canım inşallah vesile olur bu soğan suları da kavuşuruz bebişlerimize, sen ne ilacı kullanıyorsun?

şu anda kapalıyım ben :) bikaç gün sonra başlıcaz inşallah onun dışında iyiyim çok şükür. sen nasılsın

şu anda kapalıyım ben :) bikaç gün sonra başlıcaz inşallah onun dışında iyiyim çok şükür. sen nasılsın
sağol canım, bu ayki kırmızıları gönderdim açılışı yaptım bakalım neler olacak :) ooohhhh mis soğan suyuna da başladım dün. çok azimliyim bu ay, ya olacak ya olacak, o bebek bu göbişe geleceeekkkk

ohhhh :) hadi bakalım inşallahhhh gelecek gelecek

gelsin ama artık ya yeni yıla hamiş olarak girelim

ben ilk hamileliğimi geçen sene 20 aralıkta öğrenmiştim. sürpriz bir gebelikti daha yeni evlenmiştim tedbirsiz tek ilişkide olmuştu olacağı varya işte. yeni yıla hamile girdim. 10 ocakta aldırmak zorunda kalmıştım olacağı varsa olur canım bende sabırsızım ama nasip işte mecbur beklicez. iyi ki buraya üye olmuşum en azından vakit daha çabuk geçiyo gibi. burada paylaşımlar yaptıkça rahatlıyorum :)

kötü de olsa bir tecrübe yaşamışsın (Allah yaşatmasın bir daha) ve hamile kalabiliyorsun. daha önce başımdan hiç geçmediği için acaba hiç olmayacak mı diye içimi kemiriyor

kötü de olsa bir tecrübe yaşamışsın (Allah yaşatmasın bir daha) ve hamile kalabiliyorsun. daha önce başımdan hiç geçmediği için acaba hiç olmayacak mı diye içimi kemiriyor

olur canım niye olmasın sen içini ferah tut. ocak ayından sonra doktor korunma demesine rağmen ben iki ay korundum. nisanda çalışma yaptık mayıs ayında hopp yine hamileyim. 8 haftada kontrole gittiğimde doktor kalp atışı yok yine dedi ama bu sefer bi hafta daha bekleyelim dedi bi hafta ağladım. sonra gittim yine bişey yok gelişme yok kalp atışı yok ve bir sürpriz daha ikizmiş haziran 20 de de yine aldırmak zorunda kaldım. sonra ilaçlara başladım en az üç ay kullanacaksın dedi. üç ay sürem geçen ay bitti denemeleri yaptık bu ay bi umut dedim ama bu sefer olmadı kırmızıları gördüm olcağı varsa oluyomuş bak şimdi de ilk seferde olmadı. umudum aralık zor bir süreç olcak hamile kalırsak ilaçlar iğneler falan ama bebeğim için herşeye değer

çok zor şeyler geçirmişsin, Allah bir daha yaşatmasın ve inşallah bebeğine kavuşursun biran evvel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…