inşallah canım inş bebişlerimize kavuşuruz bir an evvel. Allah bir daha yaşatmasın ama sen en azından hamilelik yaşamışsın ben de daha hiç yok, acaba hiç çocuğum olmayacak mı diye düşünceler aklıma gelmiyor değilbenim düzenli çok şükür 28 de bir oluyorum. kürtajlardan sonra bile en fazla 30 güne sarktı. bugüne kadar 3 kere gecikmem oldu birinde prolaktin yükselmiş ilaç kullandım evlenmeden önce, diğer ikisinde hamileydim. benimde kalp atışları duyulmuyor işte ilaçlar falan takılıyorum canım şu anda. inşallah bebişlerimiz gelir hayırlısıyla
Nazar etme ne olur çalış senin de olur arkadaşım :) başla başla sende bu akşam, erken kalkan çok yol alırmış hadiiii :)Sağol canım
Senden feyz aldım şimdi, akşama bende mi start versem napsam
Kızlar allah hepimize nasip etsin, sabrımızın sonunu selamete erdirsin;önce hamileliğimizi sonra da kucakladığımız günleri göstersin inşallah.
inşallah canım inş bebişlerimize kavuşuruz bir an evvel. Allah bir daha yaşatmasın ama sen en azından hamilelik yaşamışsın ben de daha hiç yok, acaba hiç çocuğum olmayacak mı diye düşünceler aklıma gelmiyor değil
başlıycam yarın soğan kürüne, sabah akşam yatcam kalkcam yatcam kalkcam içicem o soğanın suyunu :) inşallah vesile olur Allahııııııımmmmmmmmmmhiiiiççç olumsuz şeyler düşünmüyoruz. nefes alıyorsak umut vardır, ne bilim çıkmadık candan umut kesilmez :)
başlıycam yarın soğan kürüne, sabah akşam yatcam kalkcam yatcam kalkcam içicem o soğanın suyunu :) inşallah vesile olur Allahııııııımmmmmmmmmm
zobiska ........................3 Aralık
yasuyasu ......................4 Aralık
nane-limon .................4 Aralık
B balarisi1 .......................6 Aralık
T tpm .............................6 Aralık
KEVOK ........................7 Aralık
K kuse .............................9 Aralık
denizz87 ......................9 Aralık
W Wonderful222 ..................10 Aralık
ZehreNur ....................11 Aralık
U UYAA38 ......................11 Aralık
D Duuyguu09 .................12 Aralık
S srn_frh .......................14 Aralık
aleysa ..........................15 Aralık
T tanem7777 ...................15 Aralık
bahar12umut ...............17 Aralık
Listemize yeni eklenen arkadaşlara da hayırlı olsun diyoruz veeeeee inşallah hepimizin gezdiği son topic olur. bebiş sohbetleri yaparız hep beraber
An itibariyle bat 19 Aralık
hoşgeldin canım, inşallah hepimiz hayırlısı ile bebişlerimize kavuşuruz bu ayselam kızlarr bende kasımdan yeni transfer oldum hayırlısı napalım :) bat 20 Aralık. bu ay hepimizin yüzü güler inşallah
Hoşbulduk canım sağol :)Aminnn Allah hepimizi kavuştursun bebişlerimize sağ salim bu ay. Kasımda çok umutlanmıştım kanamam olmuştu ilk defa adetime 2 hafta kala. heralde yerleşme kanaması oldu demiştim. Ama yumurtlama kanamasıymış meğerhoşgeldin canım, inşallah hepimiz hayırlısı ile bebişlerimize kavuşuruz bu ay
Benimde aynen cnm, adetime bi hafta kala lekelenmelerim var. bende oyle dusundum ama bugun doktor yerlesmenin Y si bile yok, henuz bise demek icin erken dediHoşbulduk canım sağol :)Aminnn Allah hepimizi kavuştursun bebişlerimize sağ salim bu ay. Kasımda çok umutlanmıştım kanamam olmuştu ilk defa adetime 2 hafta kala. heralde yerleşme kanaması oldu demiştim. Ama yumurtlama kanamasıymış meğerAllah en iyisini bilir tabiki inşallah Aralıkta umudum şimdi
Canım daha bişey demek için erken dediyse ümidini kesme inşallah hamilesindir. ultrasnda da hemen gözükmüyormuş çünkü belli bi zaman geçmesi gerekiyormuş. hamilesindir inşallah :)Benimde aynen cnm, adetime bi hafta kala lekelenmelerim var. bende oyle dusundum ama bugun doktor yerlesmenin Y si bile yok, henuz bise demek icin erken dedibat a 5 gun var. adet gecikirse o zaman bakalim dedi. Allah cok bekletmez insallah bizleri, tum isteyenleri
aynen benim de bu ay bat geçmiş üstelik birde lekelenmem olmuştu, iyice umutlanmıştım ama sonu hüsran olduHoşbulduk canım sağol :)Aminnn Allah hepimizi kavuştursun bebişlerimize sağ salim bu ay. Kasımda çok umutlanmıştım kanamam olmuştu ilk defa adetime 2 hafta kala. heralde yerleşme kanaması oldu demiştim. Ama yumurtlama kanamasıymış meğerAllah en iyisini bilir tabiki inşallah Aralıkta umudum şimdi
aynen bende hatta battan 1 gün önce gece sabaha karşı mide bulantısıyla uykumdan uyanmıştım banyoya zor yetiştim düşün yani. çok umutlanmıştım ama vardır bunda da bir hayır elbet. Belki bir sonraki ay Allah daha sağlıklı daha hayırlı bi evlat verecektir diye düşünerek yatıştırıyorum kendimi artıkaynen benim de bu ay bat geçmiş üstelik birde lekelenmem olmuştu, iyice umutlanmıştım ama sonu hüsran oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?