• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Umutlarla gelsin ARALIK;))

benim düzenli çok şükür 28 de bir oluyorum. kürtajlardan sonra bile en fazla 30 güne sarktı. bugüne kadar 3 kere gecikmem oldu birinde prolaktin yükselmiş ilaç kullandım evlenmeden önce, diğer ikisinde hamileydim. benimde kalp atışları duyulmuyor işte ilaçlar falan takılıyorum canım şu anda. inşallah bebişlerimiz gelir hayırlısıyla :KK46:
inşallah canım inş bebişlerimize kavuşuruz bir an evvel. Allah bir daha yaşatmasın ama sen en azından hamilelik yaşamışsın ben de daha hiç yok, acaba hiç çocuğum olmayacak mı diye düşünceler aklıma gelmiyor değil :(

Sağol canım
Senden feyz aldım şimdi, akşama bende mi start versem napsam:KK48:

Kızlar allah hepimize nasip etsin, sabrımızın sonunu selamete erdirsin;önce hamileliğimizi sonra da kucakladığımız günleri göstersin inşallah.
Nazar etme ne olur çalış senin de olur arkadaşım :) başla başla sende bu akşam, erken kalkan çok yol alırmış hadiiii :)

inşallah canım inş bebişlerimize kavuşuruz bir an evvel. Allah bir daha yaşatmasın ama sen en azından hamilelik yaşamışsın ben de daha hiç yok, acaba hiç çocuğum olmayacak mı diye düşünceler aklıma gelmiyor değil :KK43:

hiiiiççç olumsuz şeyler düşünmüyoruz. nefes alıyorsak umut vardır, ne bilim çıkmadık candan umut kesilmez :) :KK48:

hiiiiççç olumsuz şeyler düşünmüyoruz. nefes alıyorsak umut vardır, ne bilim çıkmadık candan umut kesilmez :) :KK48:
başlıycam yarın soğan kürüne, sabah akşam yatcam kalkcam yatcam kalkcam içicem o soğanın suyunu :) inşallah vesile olur Allahııııııımmmmmmmmmm

zobiska zobiska ........................3 Aralık:nazar:
yasuyasu yasuyasu ......................4 Aralık:nazar:
nane-limon nane-limon .................4 Aralık:nazar:
B balarisi1 .......................6 Aralık:nazar:
T tpm .............................6 Aralık:nazar:
KEVOK KEVOK ........................7 Aralık:nazar:
K kuse .............................9 Aralık:nazar:
denizz87 denizz87 ......................9 Aralık:nazar:
W Wonderful222 ..................10 Aralık:nazar:
ZehreNur ZehreNur ....................11 Aralık:nazar:
U UYAA38 ......................11 Aralık:nazar:
D Duuyguu09 .................12 Aralık:nazar:
S srn_frh .......................14 Aralık:nazar:
aleysa aleysa ..........................15 Aralık:nazar:
T tanem7777 ...................15 Aralık:nazar:
bahar12umut bahar12umut ...............17 Aralık:nazar:

Listemize yeni eklenen arkadaşlara da hayırlı olsun diyoruz veeeeee inşallah hepimizin gezdiği son topic olur. bebiş sohbetleri yaparız hep beraber :KK46:

An itibariyle bat 19 Aralık :KK46:

An itibariyle bat 19 Aralık :KK46:
yaren92 yaren92 .......................19 Aralık:nazar:

yaren92 yaren92 .......................19 Aralık:nazar:
hzrn6 hzrn6 ..........................20 Aralık:nazar:

hoşgeldin canım, inşallah hepimiz hayırlısı ile bebişlerimize kavuşuruz bu ay :KK46:
Hoşbulduk canım sağol :)Aminnn Allah hepimizi kavuştursun bebişlerimize sağ salim bu ay. Kasımda çok umutlanmıştım kanamam olmuştu ilk defa adetime 2 hafta kala. heralde yerleşme kanaması oldu demiştim. Ama yumurtlama kanamasıymış meğer :( Allah en iyisini bilir tabiki inşallah Aralıkta umudum şimdi

Hoşbulduk canım sağol :)Aminnn Allah hepimizi kavuştursun bebişlerimize sağ salim bu ay. Kasımda çok umutlanmıştım kanamam olmuştu ilk defa adetime 2 hafta kala. heralde yerleşme kanaması oldu demiştim. Ama yumurtlama kanamasıymış meğer :KK43: Allah en iyisini bilir tabiki inşallah Aralıkta umudum şimdi
Benimde aynen cnm, adetime bi hafta kala lekelenmelerim var. bende oyle dusundum ama bugun doktor yerlesmenin Y si bile yok, henuz bise demek icin erken dedi :( bat a 5 gun var. adet gecikirse o zaman bakalim dedi. Allah cok bekletmez insallah bizleri, tum isteyenleri

Benimde aynen cnm, adetime bi hafta kala lekelenmelerim var. bende oyle dusundum ama bugun doktor yerlesmenin Y si bile yok, henuz bise demek icin erken dedi :( bat a 5 gun var. adet gecikirse o zaman bakalim dedi. Allah cok bekletmez insallah bizleri, tum isteyenleri
Canım daha bişey demek için erken dediyse ümidini kesme inşallah hamilesindir. ultrasnda da hemen gözükmüyormuş çünkü belli bi zaman geçmesi gerekiyormuş. hamilesindir inşallah :)

Hoşbulduk canım sağol :)Aminnn Allah hepimizi kavuştursun bebişlerimize sağ salim bu ay. Kasımda çok umutlanmıştım kanamam olmuştu ilk defa adetime 2 hafta kala. heralde yerleşme kanaması oldu demiştim. Ama yumurtlama kanamasıymış meğer :KK43: Allah en iyisini bilir tabiki inşallah Aralıkta umudum şimdi
aynen benim de bu ay bat geçmiş üstelik birde lekelenmem olmuştu, iyice umutlanmıştım ama sonu hüsran oldu :(

aynen benim de bu ay bat geçmiş üstelik birde lekelenmem olmuştu, iyice umutlanmıştım ama sonu hüsran oldu :(
aynen bende hatta battan 1 gün önce gece sabaha karşı mide bulantısıyla uykumdan uyanmıştım banyoya zor yetiştim düşün yani. çok umutlanmıştım ama vardır bunda da bir hayır elbet. Belki bir sonraki ay Allah daha sağlıklı daha hayırlı bi evlat verecektir diye düşünerek yatıştırıyorum kendimi artık

Herkese merhabaaa
Yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz umarım hepimiz için son bekleyiş topiği olur ve bebişli topiklerde buluşuruz:)
Kızlar yazdıklarınızı okudum öyle çok öyle içten istiyoruz ki; kendimizi vücudumuzun her tepkisini yorumlar oluyoruz.
Keşke biraz soğukkanlı olmayı başarabilsek ama annelik içgüdüsüyle var olmamızdan dolayı sanırım o da çok zor en azından ben henüz başaramadım.

Rabbim hepimize ve isteyenlere nasip etsin inşallah kızlar Allahım o duyguyu bizlere de yaşatsınnnn

Back