- 18 Kasım 2014
- 711
- 728
- 128
çok zor şeyler geçirmişsin, Allah bir daha yaşatmasın ve inşallah bebeğine kavuşursun biran evvel.
umut da olmasa yaşayamayız ki zatenamin canım inşallah hepimiz kavuşalım bi an önce bebişlerimize. umudumuzu asla kaybetmeyelim :) zamanı gelince olacak Allah ın izniyle
umut da olmasa yaşayamayız ki zatenher aya yeni umutlarla başlıyoruz,adet tarihi yaklaştıkça stres heyecan alıp başını gidiyor. inşallah bu ay son olur hepimiz için
ayyyyy nasıl sevindirik oldum şimdi :) bir bakmışız topiğimizin listesi full hamişinşallah canım inşallah herşey güzel olacak ben inanıyorum :)
ayyyyy nasıl sevindirik oldum şimdi :) bir bakmışız topiğimizin listesi full hamiş
ay yerim ben o yuvarlanan bebişi:) ne şirin görünüyo öyle
ayağımızın dibinde böyle yuvarlanan bir ufaklığımız olsa, evimize neşe saçsa ah aaahhhhhsorma ya bende bayılıyorum.evdeki koltukları duvarları falan karalayacak resim yapcak yuvarlancak ne güzel ya
@zobiska........................3 Aralık
@yasuyasu......................4 Aralık
@nane-limon.................4 Aralık
@balarisi1.......................6 Aralık
@tpm.............................6 Aralık
@KEVOK........................7 Aralık
@ceyloss27......................8 Aralık
K kuse .............................9 Aralık
@denizz87......................9 Aralık
W Wonderful222 ..................10 Aralık
@ZehreNur....................11 Aralık
@UYAA38......................11 Aralık
@Duuyguu09.................12 Aralık
@srn_frh.......................14 Aralık
aleysa ..........................15 Aralık
@tanem7777...................15 Aralık
bahar12umut ...............17 Aralık
@yaren92.......................19 Aralık
@hzrn6..........................20 Aralık
İnşallah canım benim, en kısa zamanda hepimiz kavuşuruz bebişlerimize
Merhaba W Wonderful222 , nerelerdesiniz kızlar, hani nerde bizim listedeki bayanlar, neler yapıyorsunuz hiç sesiniz çıkmıyor, çalışmalar nasıl gidiyor :) Sağol canım inşallah vesile olur bu soğan suları da kavuşuruz bebişlerimize, sen ne ilacı kullanıyorsun?
ben ilk hamileliğimi geçen sene 20 aralıkta öğrenmiştim. sürpriz bir gebelikti daha yeni evlenmiştim tedbirsiz tek ilişkide olmuştu olacağı varya işte. yeni yıla hamile girdim. 10 ocakta aldırmak zorunda kalmıştımolacağı varsa olur canım bende sabırsızım ama nasip işte mecbur beklicez. iyi ki buraya üye olmuşum en azından vakit daha çabuk geçiyo gibi. burada paylaşımlar yaptıkça rahatlıyorum :)
olur canım niye olmasın sen içini ferah tut. ocak ayından sonra doktor korunma demesine rağmen ben iki ay korundum. nisanda çalışma yaptık mayıs ayında hopp yine hamileyim. 8 haftada kontrole gittiğimde doktor kalp atışı yok yine dedi ama bu sefer bi hafta daha bekleyelim dedi bi hafta ağladım. sonra gittim yine bişey yok gelişme yok kalp atışı yok ve bir sürpriz daha ikizmişhaziran 20 de de yine aldırmak zorunda kaldım. sonra ilaçlara başladım en az üç ay kullanacaksın dedi. üç ay sürem geçen ay bitti denemeleri yaptık bu ay bi umut dedim ama bu sefer olmadı kırmızıları gördüm olcağı varsa oluyomuş bak şimdi de ilk seferde olmadı. umudum aralık zor bir süreç olcak hamile kalırsak ilaçlar iğneler falan ama bebeğim için herşeye değer
inşallah canım inşallah herşey güzel olacak ben inanıyorum :)
ayyyyy nasıl sevindirik oldum şimdi :) bir bakmışız topiğimizin listesi full hamiş
sorma ya bende bayılıyorum.evdeki koltukları duvarları falan karalayacak resim yapcak yuvarlancak ne güzel ya
ayağımızın dibinde böyle yuvarlanan bir ufaklığımız olsa, evimize neşe saçsa ah aaahhhhh
Kardes hormon testi Istege baglimi yaptiriliyor ve nezaman yaptiriliyor.birde devlettemi ozeldemi nerde yaptirdin?Bugün çıktı hormon testim hiçbir sıkıntı yok diyor doktorum. Hakkımızda hayırlısı inşallah
Canım çok zor dönemler geçirmişsin, Allah elbet mükafatlandıracaktır, gönlünce olsun inşallah.Ama hamile kalabildiğini bilmen gerçekten önemli bir artı senin için.Herkes bir şekilde imtihan veriyor Allah nasip eder inşallah hepimize artık güzel anıları paylaşırız burada:)
Canim gebelik dusunuyorum gerekli testler neyse yaptirmak istiyorum diyosun.adetin 3 yada 4. Gunu en net sonuc aliniyor.saglik ocagi da dahil heryerde yapabilirsin.Kardes hormon testi Istege baglimi yaptiriliyor ve nezaman yaptiriliyor.birde devlettemi ozeldemi nerde yaptirdin?
Oylemii??? Tuh 3 ve 4.gun yarin ve pazar gunu bidahaki aya kaldi desenize.Canim gebelik dusunuyorum gerekli testler neyse yaptirmak istiyorum diyosun.adetin 3 yada 4. Gunu en net sonuc aliniyor.saglik ocagi da dahil heryerde yapabilirsin.
Eğer imkanınız varsa özel hastane ya da tıp merkezlerinin çoğu cumartesi günleri çalışıyor yaptırabilirsiniz.Sgk anlaşmalı yerler çok fazla tutmuyor.Oylemii??? Tuh 3 ve 4.gun yarin ve pazar gunu bidahaki aya kaldi desenize.
Ama ozel hastanede yaparlar dimi yarin gitsem.hormon testi kan alinipmi yapiliyor kadin dogum doktorunami gitmeliyim yoksa labaratuvardan yapiliyormu hemen? Cok soru sordum kusura bakmayinCanim gebelik dusunuyorum gerekli testler neyse yaptirmak istiyorum diyosun.adetin 3 yada 4. Gunu en net sonuc aliniyor.saglik ocagi da dahil heryerde yapabilirsin.
Oylemii??? Tuh 3 ve 4.gun yarin ve pazar gunu bidahaki aya kaldi desenize.
Ama ozel hastanede yaparlar dimi yarin gitsem.hormon testi kan alinipmi yapiliyor kadin dogum doktorunami gitmeliyim yoksa labaratuvardan yapiliyormu hemen? Cok soru sordum kusura bakmayin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?