anladıgım kadarıyla adet olana kadar birergün arayla mı oldu ilişkii? öyleyse cokk degilmi yaa?Yok bugün adet günüm. 17.gün dahil ilişki oldu gün aşırı. Benim adetlerim düzenlidir 28 de bir olur. Bu ikinci denememdi. Rabbim hepinize nasip etsin inşallah.
anladıgım kadarıyla adet olana kadar birergün arayla mı oldu ilişkii? öyleyse cokk degilmi yaa?
ben sana birşey sormak istiorum kızmaa neolurrrAslında planım adet gününe kadar ilişkiydi ama en son 17 . günde oldu bi daha olamadı :)
sorum şu ?öncelikle özür dilerimm kafam karıştı başlangıç adet tarihin vee beklenen adet tarihin kaçtı .ben sana birşey sormak istiorum kızmaa neolurrr
adetin gecikmemiş.adet gününde test yapmış oldun diimisorum şu ?öncelikle özür dilerimm kafam karıştı başlangıç adet tarihin vee beklenen adet tarihin kaçtı .
Sor canım niye kızayımben sana birşey sormak istiorum kızmaa neolurrr
adetin gecikmemiş.adet gününde test yapmış oldun diimi
@bahar12umuthayırlı olsun Rabbim sağlıklı bir gebelik ve doğum nasip etsin ..darısı başımıza..
En son 19 kasımda adet oldum beklenen tarih 17 aralıktı. 28 gün benim döngümsorum şu ?öncelikle özür dilerimm kafam karıştı başlangıç adet tarihin vee beklenen adet tarihin kaçtı .
gözünaydın darısı başımıza inşallahh
yumurtlama gününe odaklanınca ve zoraki ilişki olunca çok sıkılıyorum hiç canım istemiyo normalde bi sorun yok ama o an geldimi hissizleşiyorum. eşime dedim bide 1 ay boyunca gün aşırı deniyelim öyle yapanlarda varmış, sen yumurtlama günlerinde sıkılıyosun öyle nasıl yapcaz dedi. şu adetim biitsinde bunu denemeye karar verdim sıkılmak yok.18kasım da adetim bitti 19 unda çalışmalara başladık canım :) yumurtlama günlerine hiç takılmadım, gün aşırı hatta bazen hergün çalıştık. 19.güne kadar işi sıkı tuttuk sonra 3-4 gün ara verdiğimizde oldu ki zaten 19.güne kadar işe yaramış bizim çalışmalar :)
bunda önceki aylarda senini gibiydim, sanki yerine getirmem gereken bir görev olarak görüyordum o işi. ama bu ay zaten olmuyor demekki hayırlısı böyleymiş dedim hiç düşünmedim ve afedersin ama anın tadını çıkardımgözünaydın darısı başımıza inşallahh
yumurtlama gününe odaklanınca ve zoraki ilişki olunca çok sıkılıyorum hiç canım istemiyo normalde bi sorun yok ama o an geldimi hissizleşiyorum. eşime dedim bide 1 ay boyunca gün aşırı deniyelim öyle yapanlarda varmış, sen yumurtlama günlerinde sıkılıyosun öyle nasıl yapcaz dedi. şu adetim biitsinde bunu denemeye karar verdim sıkılmak yok.
sen ne hissettin benim gibi mecburilik falan hissetmedinmi
sizde bi sorun yoktu demibunda önceki aylarda senini gibiydim, sanki yerine getirmem gereken bir görev olarak görüyordum o işi. ama bu ay zaten olmuyor demekki hayırlısı böyleymiş dedim hiç düşünmedim ve afedersin ama anın tadını çıkardım
Ben yumurtlama doneminde hormonlarla alakali istegin arttigini duymustum yazdiklarinizi okuyunca sasirdimmgözünaydın darısı başımıza inşallahh
yumurtlama gününe odaklanınca ve zoraki ilişki olunca çok sıkılıyorum hiç canım istemiyo normalde bi sorun yok ama o an geldimi hissizleşiyorum. eşime dedim bide 1 ay boyunca gün aşırı deniyelim öyle yapanlarda varmış, sen yumurtlama günlerinde sıkılıyosun öyle nasıl yapcaz dedi. şu adetim biitsinde bunu denemeye karar verdim sıkılmak yok.
normalde hormonlarım çok isteklidirBen yumurtlama doneminde hormonlarla alakali istegin arttigini duymustum yazdiklarinizi okuyunca sasirdimm
gözünaydın darısı başımıza inşallahh
bizim tartışmamız falan olmuyoda, o anda sadece isteksizlik oluyo işteOf bizde de aynı sorun var geçen ay tam yumurtlama dönemi çalışmamız lazım modu yüzünden gerildik birbirimizi yedik ayı pas geçtik.Sonra adet günü oturup beraber yas tutuyoruz niye olmadı sanki leylekler getirecek
Bu ay konuştuk anlaştık gün aşırı başladık hemen ama istikrarımız 3 gün sürdü.Resmen buluttan nem kapar olduk durup durup birbirimize sarıyoruz sinir oluyorum çalışma malışma hakgetire bizden bir cacık olmaz vazgeçtim ben artık
İşte herkesinki farklı surette velhasılkelam zoraki ilişki muhabbetine dayanıyor durum insan üzerinde hem kadında hem erkekte baskı ve isteksizlik oluşturuyor, itici hale getiriyor.Nasıl aşacağız bilemiyorum ciddenbizim tartışmamız falan olmuyoda, o anda sadece isteksizlik oluyo işte
ben dr a gitmiştim bende bir sorun yoktu. eşim daha gitmemişti bile dr asizde bi sorun yoktu demi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?