Yeni Umutlarla gelsin ARALIK;))

Ayyy çok sevindim canım topiğin ikinci annesi :) Telden bilmiyorum ben ama bilgisayardan mesaj kutusunun altında dosya yükle var.Ona tıklayıp bilgisayarından resim seçiosun. Hadi at da görelim bir an önce :)

Saol canım darısı tüm isteyenlerin başına inşallah. Cuma bi daha idrar testi yapıp duruma göre akşam kan testine gidicem. Bi Bakıyım atmayı deneyim :)

Tebrikler canım baya net bir şekilde ikinci çizgi var

Koca koca ekledim :) ay canım darısı başınıza ya inşallah Rabbim Her isteyene yaşatsın. Benim bi de sorunlu durumlar bilenler bilir bu bi yıl içinde üçüncü gebeliğim inşallah bunda sorun olmaz.

Koca koca ekledim :) ay canım darısı başınıza ya inşallah Rabbim Her isteyene yaşatsın. Benim bi de sorunlu durumlar bilenler bilir bu bi yıl içinde üçüncü gebeliğim inşallah bunda sorun olmaz.
Amin canım, Allah'ım bize de nasip eder inşallah. İnşallah sağlıklı bir hamilelik süreci geçirip sağlıklı bir şekilde bebişini kucağına alırsın. Bence cumayı bekleme kan testi için. doktoruna gidip bir baktır, tedbiri elden bırakmamak lazım.

Allah hayırlısıyla kucaklarına almayı nasip etsin inşallah

canım madem böyle bir durum var hiç bekleme hemen git dr a bence

@zobiska........................3 Aralık.......................................Yıl sonu umut dolu
@yasuyasu......................4 Aralık ......................................Yeni yıl yeni umutlar
@nane-limon.................4 Aralık ......................................Yeni yıl yeni umutlar 1 Ocak
@balarisi1.......................6 Aralık ......................................Yeni yıl yeni umutlar 1 Ocak
@tpm.............................6 Aralık ...................................... şüpheli
@KEVOK........................7 Aralık ..................................... Yeni yıl yeni umutlar
@ceyloss27......................8 Aralık .................................... ???
@kuse..............................9 Aralık .................................... Yeni yıl yeni umutlar
@denizz87.......................9 Aralık .................................... ???
@papatyak10...................10 Aralık ................................... Yeni yıl yeni umutlar
@hamel4215 ...................10 Aralık ................................... Yeni yıl yeni umutlar
@ZehreNur......................11 Aralık ................................... Yeni yıl yeni umutlar
@UYAA38.......................11 Aralık .................................... Yeni yıl yeni umutlar 6 Ocak
@fiyonkbakery ................11 Aralık ................................... Yeni yıl yeni umutlar
@Duuyguu09...................12 Aralık ................................... Yeni yıl yeni umutlar
@nesnesly........................13 Aralık ................................... Yeni yıl yeni umutlar 7 Ocak
@lamb-h..........................13 Aralık ................................... Yeni yıl yeni umutlar
@cnrma...........................13 Aralık ................................... ???
@srn_frh.........................14 Aralık ................................... Yeni yıl yeni umutlar
@aleysa............................15 Aralık ................................... hamiş
@Akasya..........................15 Aralık ................................... beklemede
@tanem7777....................15 Aralık ................................... ???
@kahve_delisi.................15 Aralık ................................... Yeni yıl yeni umutlar
@agustos72......................15 Aralık ................................... Yeni yıl yeni umutlar 12 Ocak
@thetis_t.........................15 Aralık ................................... Yeni yıl yeni umutlar 11 Ocak
@bahar12umut................17 Aralık ................................... hamiş
@sadecenben..................17 Aralık ................................... ???
@yaren92........................19 Aralık
@abadiss..........................19 Aralık ................................... Yeni yıl yeni umutlar 14 Ocak
@hzrn6............................20 Aralık
@nurduaa........................21 Aralık
@azure34........................24 Aralık
@kedicik61 .....................25 Aralık
@only_time.....................26 Aralık
@Hijyenik........................26 Aralık
@zobiska..........................27 Aralık
@niliferrr.........................29 Aralık
@chickpeas......................29 Aralık
@kelebekk47 ...................29 Aralık
@Esaskiz43 .....................29 Aralık
@gokceasaf.......................31 Aralık

canımm adetin gecikmişmiydi.nezamanları ilişki oldu yanlızca yumurtlama günlerindemi bizze anlatırmısın kaç ay denedin falan

canımm adetin gecikmişmiydi.nezamanları ilişki oldu yanlızca yumurtlama günlerindemi bizze anlatırmısın kaç ay denedin falan

Yok bugün adet günüm. 17.gün dahil ilişki oldu gün aşırı. Benim adetlerim düzenlidir 28 de bir olur. Bu ikinci denememdi. Rabbim hepinize nasip etsin inşallah.

aleysa sanada sorayım yanlızca yumurtlama ğünlerindemi ilişki oldu ve toplam kaç ğün ilişki oldu bize anlatırmısın buay içimden birses hamile kalacagımı söylüo
18kasım da adetim bitti 19 unda çalışmalara başladık canım :) yumurtlama günlerine hiç takılmadım, gün aşırı hatta bazen hergün çalıştık. 19.güne kadar işi sıkı tuttuk sonra 3-4 gün ara verdiğimizde oldu ki zaten 19.güne kadar işe yaramış bizim çalışmalar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…