Allah razı olsun canım,Allah hepimizi nazarlardan korusun,biran önce hayırlısıyla size de yaşatsın inşallah bu duyguyu hep dualarımdasınızCok sevindim canim senin adina rabbim hayirli, saglikli, guzel bir bebek nasip etsin uzun omurluolsun insallah nasil bir mucize demi tanimadigin insanin bebegi olacagi icin bile heyecanlanabiliyor insan kim bilir kendi icinde hissetmenin heyecani nasildir allah nazarlardan korusun...
ben yaradığını düşünüyorum inşallah birçok kişiye vesile olur. sabahları ve akşamları aç karınla içtim. yapılışı ise 2bardak damacana suyunu kaynattım. kaynamaya başlayınca içine 4e 5e böldüğüm bir adet soğanı koyup 5 dk daha kaynattım ve ılıyınca burnumu kapatıp içtim :)Bu soğan kürü gercekten ise yaramıs olabilir mi acaba? Nasıl yaptın?
sağol canım Allah razı olsun inanın hepiniz dualarımdasınız inşallah sizlerdende o güzel haberi çok geçmeden alırız. 2015 yılı herkese şans getirsin inşallah.Çok ama çok tebrik ederim Rabbim kucağına almayı da nasip etsin inşallah hayırlı olsun canım dualarında bizi de unutma olur mu Allaha emanet ol bebişimize ve kendine çok iyi bak :)
Artık beklemiycem ben canım ya bu ay çok üzüldüm belkide stresten geciktirdik ikimizdeResmen aynı seyi yasadık, bidahaki denemede günleri tutturmakta zorlanmayız insallah..
Beklemicem deriz ama yinede bekleriz bence sence bizde mi soğan kürü denesekkkArtık beklemiycem ben canım ya bu ay çok üzüldüm belkide stresten geciktirdik ikimizde
:)))))) aiyyy yoksa baska türlü icilmez o eminimm, valla yapıcam bende gaza geldim cok piss hani diyolar ya düsününce stres yapınca olmuyo vs.. Yapmadın mı hic birini gercekten? Beklemedin mi yani tarih falan :)ben yaradığını düşünüyorum inşallah birçok kişiye vesile olur. sabahları ve akşamları aç karınla içtim. yapılışı ise 2bardak damacana suyunu kaynattım. kaynamaya başlayınca içine 4e 5e böldüğüm bir adet soğanı koyup 5 dk daha kaynattım ve ılıyınca burnumu kapatıp içtim :)
yap canım yap,burnunu tıka da iç. hatta burnunu açmadan ağzına tatlı bişeyler atıp ye,ben öyle yaptım yoksa bir kere tiksinseydim hiç içemezdim.:)))))) aiyyy yoksa baska türlü icilmez o eminimm, valla yapıcam bende gaza geldim cok piss hani diyolar ya düsününce stres yapınca olmuyo vs.. Yapmadın mı hic birini gercekten? Beklemedin mi yani tarih falan :)
yap canım yap,burnunu tıka da iç. hatta burnunu açmadan ağzına tatlı bişeyler atıp ye,ben öyle yaptım yoksa bir kere tiksinseydim hiç içemezdim.
evet bu ay ilk defa stres yapmadım, illa olsun demedim, olmazsa napıcam endişesi duymadım hatta planımda bu ay adet olduktan sonra ovulasyon testine başlamak vardı :) tarih de beklemedim çünkü her ay muhakkak gecikir benim adetim, çok düzensizdir. sadece evde bir önceki aydan kalma 1tane gebelik testi vardı son 5-6 gün kala dayanamayıp yapmıştım hatta negatif çıkmıştı :)
yap canım zaten günün gelmiş merakla bekliyorum seni hadi hayırlısı, sonucu yaz mutlakaEvetttt yarın Büyük gün :) ben dayanamadım biraz önce iki tane gebelik testi aldım :) sabah bi deneme atışı yapıyım diyorum ne dersiniz arkadaşlar
yap canım zaten günün gelmiş merakla bekliyorum seni hadi hayırlısı, sonucu yaz mutlaka
Sabah ilk idrarla yapıcam da kasıklarım çok ağrıyor ayaklarım üşüyo o kadar çorap patiğe rağmen dün de çok ağrı olmuştu Kasıklarımda. Hayırlısı bakalım :) bizim üst kattaki sıpalar coştu yine ahh ahh ne tatlılar yaa onlar gürültü yaptıkça ben mutlu oluyorum :)
"Kaderimin yazıldığı gün".. Sezen Aksu'nun 'Mahsum değiliz' şarkısı ve ultrason da bebeğini gören 'Elif' beni mahhfeti..
gel artık annemmm ne olur bu ay bana tutun.. hissettiğim sertleşme ve kaşığımda ki sancı ne olur ki sen ol..
öyle oluyor gerçekten içimiz coşuyor taşıyor ya algıda seçicilik midir bilmiyorum ama sanki dışarıda evde tv de nette alışveriş sitelerinde mağazalarda sanki hep hamile bebek çocuk ya da bebek kıyafeti etrafım:)Apartmanda da bütün bebek çocuk sesi onların o bıcır bıcır konuşmaları kulağında kalıyor insanın..
Ben ki bir kaç ay öncesine kadar hamile kalmaktan ödü kopan kabus yaşayan ben...
Şimdi insanın burnunun direği nasıl sızlarmış çok iyi öğrendim..
Ayyy cok heyecanlandim simdi, insallah benim minik sana ugur getirsinEvetttt yarın Büyük gün :) ben dayanamadım biraz önce iki tane gebelik testi aldım :) sabah bi deneme atışı yapıyım diyorum ne dersiniz arkadaşlar
Hayirli olacaksa insallah olsun canim, insallah hayirlisiyla mucizen seninledir"Kaderimin yazıldığı gün".. Sezen Aksu'nun 'Mahsum değiliz' şarkısı ve ultrason da bebeğini gören 'Elif' beni mahhfeti..
gel artık annemmm ne olur bu ay bana tutun.. hissettiğim sertleşme ve kaşığımda ki sancı ne olur ki sen ol..
Ayyy çok sevindim canım topiğin ikinci annesi :) Telden bilmiyorum ben ama bilgisayardan mesaj kutusunun altında dosya yükle var.Ona tıklayıp bilgisayarından resim seçiosun. Hadi at da görelim bir an önce :)kızlarrrrr günaydın son 15 dakkadır resim atmaya çalıştım ama atamadım yaçift çizgiyi gördümmmmmmmmmm heyyyyyyyyyyyyy nası atılıyo bu resim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?