Yeni Umutlarla gelsin ARALIK;))

Bende kendimden umutluyum dua edin kızlar kendimi zor tutuyorum test yapmamak için

Kasıklarımda ağrı var sanki her an patlıcakmışım gibi o kadar bekledim bi gün beklemek zor geliyo varya. Bebiş varsa belirti yok ama

Bende kendimden umutluyum dua edin kızlar kendimi zor tutuyorum test yapmamak için
yapma canım yapma. evde 1tane test vardı ben 5-6 gün önce dayanamayıp onu yapmıştım ama sonucuna tabi hiç üzülmemiştim, bu ay çok da umursamadığım için. üzüleceksen eğer yapma bekle bat yarın zaten. hiçbir belirtin olmazsa yarında yapma birkaç günün geçsin öyle yaparsın

günaydın kızlar
yeni bat 12 ocak
@zobiska........................3 Aralık.......................................Yıl sonu umut dolu
@yasuyasu......................4 Aralık ......................................Yeni yıl yeni umutlar
@nane-limon.................4 Aralık ......................................Yeni yıl yeni umutlar 1 Ocak
@balarisi1.......................6 Aralık ......................................Yeni yıl yeni umutlar 1 Ocak
@tpm.............................6 Aralık ...................................... şüpheli
@KEVOK........................7 Aralık ..................................... Yeni yıl yeni umutlar
@ceyloss27......................8 Aralık .................................... ???
@kuse..............................9 Aralık .................................... Yeni yıl yeni umutlar
@denizz87.......................9 Aralık .................................... ???
@papatyak10...................10 Aralık ................................... Yeni yıl yeni umutlar
@hamel4215 ...................10 Aralık ................................... Yeni yıl yeni umutlar
@ZehreNur......................11 Aralık ................................... Yeni yıl yeni umutlar
@UYAA38.......................11 Aralık .................................... Yeni yıl yeni umutlar 6 Ocak
@fiyonkbakery ................11 Aralık ................................... Yeni yıl yeni umutlar
@Duuyguu09...................12 Aralık ................................... ???
@nesnesly........................13 Aralık ................................... Yeni yıl yeni umutlar 7 Ocak
@lamb-h..........................13 Aralık ................................... Yeni yıl yeni umutlar
@cnrma...........................13 Aralık ................................... ???
@srn_frh.........................14 Aralık ................................... Yeni yıl yeni umutlar
@aleysa............................15 Aralık ................................... hamiş
@Akasya..........................15 Aralık ................................... beklemede
@tanem7777....................15 Aralık ................................... ???
@kahve_delisi.................15 Aralık ................................... Yeni yıl yeni umutlar
@agustos72......................15 Aralık ................................... Yeni yıl yeni umutlar 12 Ocak
@thetis_t.........................15 Aralık ................................... Yeni yıl yeni umutlar 11 Ocak
@bahar12umut................17 Aralık
@sadecenben..................17 Aralık
@yaren92........................19 Aralık
@abadiss..........................19 Aralık ................................... Yeni yıl yeni umutlar 14 Ocak
@hzrn6............................20 Aralık
@nurduaa........................21 Aralık
@azure34........................24 Aralık
@kedicik61 .....................25 Aralık
@only_time.....................26 Aralık
@Hijyenik........................26 Aralık
@zobiska..........................27 Aralık
@niliferrr.........................29 Aralık
@chickpeas......................29 Aralık
@kelebekk47 ...................29 Aralık
@Esaskiz43 .....................29 Aralık
@gokceasaf.......................31 Aralık

Rabbim hayırlı zamanda hayırlı evlatlar versin inşallah, demek ki bu ay hayırlı değilmiş.

Bilmiyorum cnm ben cok anlamam daha ilk oldugu icin ama dr un demesi oyle. 2hafta sonra tekrar cagirdi kalp atislari icin
canım hiç belirtin varmıydı peki? birde özel birşey yaptın mı kür falalan.ilişki gün aşırı mı oldu
son olarak kaç aydır istiyordun?
ne çok sordum yav :) roportaj yapar gibi

gerçekten öyle bir bağ oluyor ki burda yazıştıksa aramızda bende aleysaya çok sevindim bir araya gelsek eski dostlar gibi konuşurduk bu topiktekilerle eminim

Kasigim agridi yok basim agridi yok goguslerim acidi derken bir ay daha husranla sonuclandi halbuki 2ay sogan kuru ictim duzenli iliski oldu ayaklarim havada bekledim rabbim nasip etmedi elimden hiiiic bisey gelmiyor dua etmekten baska 14aydir bebek yapmayi beceremedik biz artik hic bir belirti aramicam kendimde hiiic dusunmicem.

canım hiç belirtin varmıydı peki? birde özel birşey yaptın mı kür falalan.ilişki gün aşırı mı oldu
son olarak kaç aydır istiyordun?
ne çok sordum yav :) roportaj yapar gibi
bat 15 aralık dı, tek belirtim 14aralık akşamı sol göğsümden koyu renkli bir sıvı gelmeye başladı,sıktıkça geliyordu. hatta çok korkmuş bütün gece kanser oldum diye ağlamıştım. sonra dün sabah baktığımda akıntının rengi resmen süt beyazdı. bunun üzerine şüphelenip test yaptım. ondan öncesinde hiç belirtim olmadı hala da yok. arada mide hatta yemek borumda yanma oluyordu da benim zaten bazen bu tarz şikayetlerim olurdu o yüzden onu hiç hamileliğe yormadım.
özel olarak ilk defa bu ay adet bitiminden 2 gün sonra soğan kürüne başlamıştım. 15 günlük kürü üşengeçliğimden 8.günde bitirdim,tamamlayamadım. eşime de arada keçiboynuzu pekmezi yedirdim. 8.ayımızdı denemelerde ama bu ay sıkı çalışmıştık :) 19.güne kadar gün aşırı hatta bazen hergün çalışmıştık :)

Beni artık çıkarabilirsiniz ilk defa bu kadar geciktim 6 gün sonra geldiler
@zobiska........................3 Aralık.......................................Yıl sonu umut dolu
@yasuyasu......................4 Aralık ......................................Yeni yıl yeni umutlar
@nane-limon.................4 Aralık ......................................Yeni yıl yeni umutlar 1 Ocak
@balarisi1.......................6 Aralık ......................................Yeni yıl yeni umutlar 1 Ocak
@tpm.............................6 Aralık ...................................... şüpheli
@KEVOK........................7 Aralık ..................................... Yeni yıl yeni umutlar
@ceyloss27......................8 Aralık .................................... ???
@kuse..............................9 Aralık .................................... Yeni yıl yeni umutlar
@denizz87.......................9 Aralık .................................... ???
@papatyak10...................10 Aralık ................................... Yeni yıl yeni umutlar
@hamel4215 ...................10 Aralık ................................... Yeni yıl yeni umutlar
@ZehreNur......................11 Aralık ................................... Yeni yıl yeni umutlar
@UYAA38.......................11 Aralık .................................... Yeni yıl yeni umutlar 6 Ocak
@fiyonkbakery ................11 Aralık ................................... Yeni yıl yeni umutlar
@Duuyguu09...................12 Aralık ................................... Yeni yıl yeni umutlar
@nesnesly........................13 Aralık ................................... Yeni yıl yeni umutlar 7 Ocak
@lamb-h..........................13 Aralık ................................... Yeni yıl yeni umutlar
@cnrma...........................13 Aralık ................................... ???
@srn_frh.........................14 Aralık ................................... Yeni yıl yeni umutlar
@aleysa............................15 Aralık ................................... hamiş
@Akasya..........................15 Aralık ................................... beklemede
@tanem7777....................15 Aralık ................................... ???
@kahve_delisi.................15 Aralık ................................... Yeni yıl yeni umutlar
@agustos72......................15 Aralık ................................... Yeni yıl yeni umutlar 12 Ocak
@thetis_t.........................15 Aralık ................................... Yeni yıl yeni umutlar 11 Ocak
@bahar12umut................17 Aralık
@sadecenben..................17 Aralık
@yaren92........................19 Aralık
@abadiss..........................19 Aralık ................................... Yeni yıl yeni umutlar 14 Ocak
@hzrn6............................20 Aralık
@nurduaa........................21 Aralık
@azure34........................24 Aralık
@kedicik61 .....................25 Aralık
@only_time.....................26 Aralık
@Hijyenik........................26 Aralık
@zobiska..........................27 Aralık
@niliferrr.........................29 Aralık
@chickpeas......................29 Aralık
@kelebekk47 ...................29 Aralık
@Esaskiz43 .....................29 Aralık
@gokceasaf.......................31 Aralık

gerçekten öyle bir bağ oluyor ki burda yazıştıksa aramızda bende aleysaya çok sevindim bir araya gelsek eski dostlar gibi konuşurduk bu topiktekilerle eminim
ayyyy çok sağol canım Allah razı olsun hepinizden, birbirimizin dert ortağı oluyoruz burda. canımız sıkılınca anlatıyoruz, dinliyoruz, sevincimizi, endişemizi paylaşıyoruz hepiniz iyiki varsınız

heh işte bende tam bu ay böyle dedim ve bunu gerçekten uyguladım,mucizem şuan benimle. ne olur oluruna bırakın,olmayınca üzülmeyin olmuyorsada vardır bir hayır deyin. geçen ay adet olunca çok üzülmüştüm sonra napıyorum ben dedim, Allahım vermiyorsa vardır bir bildiği demekki verse hayır olmayacaktı. hayırlı zamanda hayırlısını ver diye hep dua ettim, kafama bebek düşüncesi gelince oyalanacak bişeyler buldum

Cok sevindim canim senin adina rabbim hayirli, saglikli, guzel bir bebek nasip etsin uzun omurluolsun insallah nasil bir mucize demi tanimadigin insanin bebegi olacagi icin bile heyecanlanabiliyor insan kim bilir kendi icinde hissetmenin heyecani nasildir allah nazarlardan korusun...

Bu soğan kürü gercekten ise yaramıs olabilir mi acaba? Nasıl yaptın?

Çok ama çok tebrik ederim Rabbim kucağına almayı da nasip etsin inşallah hayırlı olsun canım dualarında bizi de unutma olur mu Allaha emanet ol bebişimize ve kendine çok iyi bak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…