Yeni Umutlarla gelsin ARALIK;))

sağol canım, iyiki sizler varsınız sevincimizi üzüntümüzü paylaşıyoruz burada. öğleden sonra giderim herhalde dr a

Bat günü geldi sabah test yaptım negatif hayırlısı bakalım. Senin adına çok sevindim çok heyecanlandım canım sonucu alır almaz yaz bize

sende iyiki varsın canım... tadını çıkar bence bu anın boş yere kendini strese sokma lütfen

Evettt bende gördüm hemen kan vermeye çabuk çabuk

Bat günü geldi sabah test yaptım negatif hayırlısı bakalım. Senin adına çok sevindim çok heyecanlandım canım sonucu alır almaz yaz bize
sağolun canım inşallah hevesim kursağımda kalmaz gidicem bugün gün içinde inşallah dr a. sabah ise gelirken eczaneden iki tane almıştım testi şimdi ikinciyi de yaptım onda daha da belli ikinci çizgi acayip heyecanlandım. dualarım sizinle inşallah hepimizin hasreti biter bir an önce

resim atsana bakalım :)

@zobiska........................3 Aralık.......................................Yıl sonu umut dolu
@yasuyasu......................4 Aralık ......................................Yeni yıl yeni umutlar
@nane-limon.................4 Aralık ......................................Yeni yıl yeni umutlar
@balarisi1.......................6 Aralık ......................................Yeni yıl yeni umutlar 1 Ocak
@tpm.............................6 Aralık ...................................... şüpheli
@KEVOK........................7 Aralık ..................................... Yeni yıl yeni umutlar
@ceyloss27......................8 Aralık .................................... ???
@kuse..............................9 Aralık .................................... Yeni yıl yeni umutlar
@denizz87.......................9 Aralık .................................... ???
@papatyak10...................10 Aralık ................................... Yeni yıl yeni umutlar
@hamel4215 ...................10 Aralık ................................... Yeni yıl yeni umutlar
@ZehreNur......................11 Aralık ................................... Yeni yıl yeni umutlar
@UYAA38.......................11 Aralık .................................... Yeni yıl yeni umutlar 6 Ocak
@fiyonkbakery ................11 Aralık ................................... ???
@Duuyguu09...................12 Aralık ................................... ???
@nesnesly........................13 Aralık ................................... Yeni yıl yeni umutlar 7 Ocak
@lamb-h..........................13 Aralık ................................... Yeni yıl yeni umutlar
@cnrma...........................13 Aralık ................................... ???
@srn_frh.........................14 Aralık ................................... Yeni yıl yeni umutlar
@aleysa............................15 Aralık ................................... şüpheli
@Akasya..........................15 Aralık ................................... ???
@tanem7777....................15 Aralık ................................... ???
@kahve_delisi.................15 Aralık ................................... Yeni yıl yeni umutlar
@agustos72......................15 Aralık ................................... ???
@thetis_t.........................15 Aralık ................................... Yeni yıl yeni umutlar 11 Ocak
@bahar12umut................17 Aralık
@sadecenben..................17 Aralık
@yaren92........................19 Aralık
@abadiss..........................19 Aralık ................................... Yeni yıl yeni umutlar 14 Ocak
@hzrn6............................20 Aralık
@nurduaa........................21 Aralık
@azure34........................24 Aralık
@kedicik61 .....................25 Aralık
@only_time.....................26 Aralık
@Hijyenik........................26 Aralık
@zobiska..........................27 Aralık
@niliferrr.........................29 Aralık
@chickpeas......................29 Aralık
@kelebekk47 ...................29 Aralık
@Esaskiz43 .....................29 Aralık
@gokceasaf.......................31 Aralık

tatlım @fiyonkbakery konu açmıştı regl olduğuna dair.

bak canım bunda daha çok belli oluyor

Şükürler olsun çok sevindim canım ben demiştim senden umutluyum sıkı çalışıyorsun diyeBak açılışı sen yaptın ne güzel oldu
Öyle sevindim ki yüzümde tebessüm oldun bana da umut oldun
Hemen kan testi yaptır bence 2 saate çıkıyor zaten, sonra da kutlamalar başlasııınnnn
Gözün aydın canım
Gelişmeleri detayları bekliyoruz mutlaka

Caniim hayırlısı olsun hemen kan testi yaptir netlestir.cook sevindim senin adina

Akasya gokceasaf abadiss W Wonderful222 hepinizden Allah razı olsun kızlar, inşallah hepimiz peşpeşe doğum yaparız :)

@zobiska........................3 Aralık.......................................Yıl sonu umut dolu
@yasuyasu......................4 Aralık ......................................Yeni yıl yeni umutlar
@nane-limon.................4 Aralık ......................................Yeni yıl yeni umutlar
@balarisi1.......................6 Aralık ......................................Yeni yıl yeni umutlar 1 Ocak
@tpm.............................6 Aralık ...................................... şüpheli
@KEVOK........................7 Aralık ..................................... Yeni yıl yeni umutlar
@ceyloss27......................8 Aralık .................................... ???
@kuse..............................9 Aralık .................................... Yeni yıl yeni umutlar
@denizz87.......................9 Aralık .................................... ???
@papatyak10...................10 Aralık ................................... Yeni yıl yeni umutlar
@hamel4215 ...................10 Aralık ................................... Yeni yıl yeni umutlar
@ZehreNur......................11 Aralık ................................... Yeni yıl yeni umutlar
@UYAA38.......................11 Aralık .................................... Yeni yıl yeni umutlar 6 Ocak
@fiyonkbakery ................11 Aralık ................................... Yeni yıl yeni umutlar
@Duuyguu09...................12 Aralık ................................... ???
@nesnesly........................13 Aralık ................................... Yeni yıl yeni umutlar 7 Ocak
@lamb-h..........................13 Aralık ................................... Yeni yıl yeni umutlar
@cnrma...........................13 Aralık ................................... ???
@srn_frh.........................14 Aralık ................................... Yeni yıl yeni umutlar
@aleysa............................15 Aralık ................................... şüpheli
@Akasya..........................15 Aralık ................................... ???
@tanem7777....................15 Aralık ................................... ???
@kahve_delisi.................15 Aralık ................................... Yeni yıl yeni umutlar
@agustos72......................15 Aralık ................................... ???
@thetis_t.........................15 Aralık ................................... Yeni yıl yeni umutlar 11 Ocak
@bahar12umut................17 Aralık
@sadecenben..................17 Aralık
@yaren92........................19 Aralık
@abadiss..........................19 Aralık ................................... Yeni yıl yeni umutlar 14 Ocak
@hzrn6............................20 Aralık
@nurduaa........................21 Aralık
@azure34........................24 Aralık
@kedicik61 .....................25 Aralık
@only_time.....................26 Aralık
@Hijyenik........................26 Aralık
@zobiska..........................27 Aralık
@niliferrr.........................29 Aralık
@chickpeas......................29 Aralık
@kelebekk47 ...................29 Aralık
@Esaskiz43 .....................29 Aralık
@gokceasaf.......................31 Aralık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…