sağol canım, iyiki sizler varsınız sevincimizi üzüntümüzü paylaşıyoruz burada. öğleden sonra giderim herhalde dr aBazen hormonlardan oluyo cnm endişelenicek birşey olduğunu sanmıyorum..Hamileyken göğüsten sıvı son aylarda gelir..Ama kişiden kişiye değişir inşallah senin erken gelmiştir.ama bence hamilesin benim ilk hamileliğimde aynen böle çıkmıştı ilk test bence vakit kaybetme izin al doktora git. hem doktora sorar öğrenirsin
umutsuz olma canım belli olmaz. benimde hiç ama hiç umudum yoktu bu ay hala da yok ya neyse. dün adet oldum diye kaç kere lavaboya gittim. kasıklarımda da ağrı var. ama ilk defa da ikinci çizgiyi silikde olsa gördüm.benim hiç umudum yok ağrılarım iyice çoğaldı
sağol canım, iyiki sizler varsınız sevincimizi üzüntümüzü paylaşıyoruz burada. öğleden sonra giderim herhalde dr a
Evettt bende gördüm hemen kan vermeye çabuk çabukkızlaarrrrr dayanamadım test yaptım. sonradan üzülmemek için kendimi çok heveslendirmeyim diyorum ama ikinci bir çizgi görüyorum sanki
Bat günü geldi sabah test yaptım negatif hayırlısı bakalım. Senin adına çok sevindim çok heyecanlandım canım sonucu alır almaz yaz bizeumutsuz olma canım belli olmaz. benimde hiç ama hiç umudum yoktu bu ay hala da yok ya neyse. dün adet oldum diye kaç kere lavaboya gittim. kasıklarımda da ağrı var. ama ilk defa da ikinci çizgiyi silikde olsa gördüm.
sende iyiki varsın canım... tadını çıkar bence bu anınboş yere kendini strese sokma lütfen
Evettt bende gördüm hemen kan vermeye çabuk çabuk
sağolun canım inşallah hevesim kursağımda kalmaz gidicem bugün gün içinde inşallah dr a. sabah ise gelirken eczaneden iki tane almıştım testi şimdi ikinciyi de yaptım onda daha da belli ikinci çizgi acayip heyecanlandım. dualarım sizinle inşallah hepimizin hasreti biter bir an önceBat günü geldi sabah test yaptım negatif hayırlısı bakalım. Senin adına çok sevindim çok heyecanlandım canım sonucu alır almaz yaz bize
resim atsana bakalım :)sağolun canım inşallah hevesim kursağımda kalmaz gidicem bugün gün içinde inşallah dr a. sabah ise gelirken eczaneden iki tane almıştım testi şimdi ikinciyi de yaptım onda daha da belli ikinci çizgi acayip heyecanlandım. dualarım sizinle inşallah hepimizin hasreti biter bir an önce
bak canım bunda daha çok belli oluyorresim atsana bakalım :)
bak canım bunda daha çok belli oluyor
@zobiska........................3 Aralık.......................................Yıl sonu umut dolu
@yasuyasu......................4 Aralık ......................................Yeni yıl yeni umutlar
@nane-limon.................4 Aralık ......................................Yeni yıl yeni umutlar
@balarisi1.......................6 Aralık ......................................Yeni yıl yeni umutlar1 Ocak
@tpm.............................6 Aralık ...................................... şüpheli
@KEVOK........................7 Aralık ..................................... Yeni yıl yeni umutlar
@ceyloss27......................8 Aralık .................................... ???
@kuse..............................9 Aralık .................................... Yeni yıl yeni umutlar
@denizz87.......................9 Aralık .................................... ???
@papatyak10...................10 Aralık ................................... Yeni yıl yeni umutlar
@hamel4215 ...................10 Aralık ................................... Yeni yıl yeni umutlar
@ZehreNur......................11 Aralık ................................... Yeni yıl yeni umutlar
@UYAA38.......................11 Aralık .................................... Yeni yıl yeni umutlar6 Ocak
@fiyonkbakery ................11 Aralık ................................... ???
@Duuyguu09...................12 Aralık ................................... ???
@nesnesly........................13 Aralık ................................... Yeni yıl yeni umutlar7 Ocak
@lamb-h..........................13 Aralık ................................... Yeni yıl yeni umutlar
@cnrma...........................13 Aralık ................................... ???
@srn_frh.........................14 Aralık ................................... Yeni yıl yeni umutlar
@aleysa............................15 Aralık ................................... şüpheli
@Akasya..........................15 Aralık ................................... ???
@tanem7777....................15 Aralık ................................... ???
@kahve_delisi.................15 Aralık ................................... Yeni yıl yeni umutlar
@agustos72......................15 Aralık ................................... ???
@thetis_t.........................15 Aralık ................................... Yeni yıl yeni umutlar11 Ocak
@bahar12umut................17 Aralık
@sadecenben..................17 Aralık
@yaren92........................19 Aralık
@abadiss..........................19 Aralık ................................... Yeni yıl yeni umutlar14 Ocak
@hzrn6............................20 Aralık
@nurduaa........................21 Aralık
@azure34........................24 Aralık
@kedicik61 .....................25 Aralık
@only_time.....................26 Aralık
@Hijyenik........................26 Aralık
@zobiska..........................27 Aralık
@niliferrr.........................29 Aralık
@chickpeas......................29 Aralık
@kelebekk47 ...................29 Aralık
@Esaskiz43 .....................29 Aralık
@gokceasaf.......................31 Aralık
Caniim hayırlısı olsun hemen kan testi yaptir netlestir.cook sevindim senin adinabak canım bunda daha çok belli oluyor
bak canım bunda daha çok belli oluyor
[/QUOTE]Kuzum çoook heyecanladım ya :) allahım inşallah bebeğin seninledirsonunda bir hamile çıktı bu o kadar belli ki yanlış olma ihtimali yok bence ilk bebiş gelyo
hemen düzeltiyorum canım, haftasonu net e çok giremediğim için kaçırdım galiba o konuyu, çok sağol uyardığın içintatlım @fiyonkbakery konu açmıştı regl olduğuna dair.
Caniim hayırlısı olsun hemen kan testi yaptir netlestir.cook sevindim senin adina
Şükürler olsun çok sevindim canım ben demiştim senden umutluyum sıkı çalışıyorsun diyeBak açılışı sen yaptın ne güzel oldu
Öyle sevindim ki yüzümde tebessüm oldun bana da umut oldun
Hemen kan testi yaptır bence 2 saate çıkıyor zaten, sonra da kutlamalar başlasııınnnn
Gözün aydın canım
Gelişmeleri detayları bekliyoruz mutlaka
Cok kötü koyuyo insana yalnız, bu ay cookk umutluydum halbuki ya....Sanırım çok stres yaptığımız için gecikiyor bi rahat bırakabilsek kendimizi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?