Yeni Umutlarla gelsin ARALIK;))

Cok uzuldum canm hayirlisi diyecegiz napalim.ben de bu ay bebek nujdesi verecegini hic sanniyorum yunurtkama gunlerimdeyi ama birlikte olamiyorus yorgun gekio ve uyuyo bense sibirden kuduruyorm.
AYNENN KATILIORUM.BAŞKA ZAMANN İSTERLER.YUMURTLAMA ĞÜNÜNDE UYURLAR YADA HASTA OLURLARR.HAİNLER:)

KIZLAR !size bişey soracagım ben yaklaşık 4 -5 ay önce adetime 5-6 ğün kala kanda gebelik testi yaptırdım degerim 19 çıktı.doktorr hamilesin kada yeni karışmış dediii.pozitif negatif birde şüpheli kriteri varyaa sayı degerlerin .benimkisi şüpheli yuksek oranla hamilesin demişti dr.iki ğün sonra kan testi yaptırdım degerim 1 çıktı.şimdi aklıma geldi kimyasal gebelik dedikleri bumu?yadakimyasal gebelik nee.ben biraz araştırdım adet gecikmeden yapılan testlwerde ortaya cıkarmış.ve deger düşermiş.bilğisi olan varmı?

Döllenme tam gerçekleşmiyorsa bebek kendiliğinden düşüyormuş.
Ben yaşadım kimyasal gebelik.
8 gün geçmişti günümden test yaptım pozitif 2 gün sonra kanamam başladı.

evet canım kimyasal gebelik kan da çıkıyor ama sonradan değer düşüyor. döllenen yumurta rahime tutunamayıp düşüyor. ben adet günümde kanda değerin 15ti adet günümden 2 gün sonra kanamam oldu değerim düştü. doktor sağlıklı değilmiş demek ki dedi.

İlk lekelenme geldi bir kaç saat sonra kırmızılar gelir ve bende bu ay dan sonra ne umut ederim ne hayal kurarım bebek lafı etmiycem artık 4gündür hop oturup hop kalkıyorum psikolojim bozuldu resmen rabbim herkesin gönlüne göre versin isteyen herkes bebeğini sağlıkla kucağına alsın inşallah

sende mi yaaaa... Bu ayda tırt cıktı desene... Psikoloji kesinlikle bozuluyo katılıyorum sana, kafaya takmamak adına farklı bi metod uygulamamız lazım ama ne, ne, ne, ne...

sende mi yaaaa... Bu ayda tırt cıktı desene... Psikoloji kesinlikle bozuluyo katılıyorum sana, kafaya takmamak adına farklı bi metod uygulamamız lazım ama ne, ne, ne, ne...
Bende valla şaka gibi bi de randevu aldım yarın için henüz tam başlamadı ama geleceğini nelli eden o ilk lekelenme geldi birde ilk defa bu kadar gecikince çok umutlanmıştım hakkımızda hayırlısı caNım ya hayırlı değilmiş demekki

Bende bu ay daha cok yıkıldım 1 hafta gecikmeden sonra.. Önümüzdeki maclar umarım yanıltmaz bizi

canım görünmüyordun uzun zamandır, buarada aleysa çift çizgiyi gördü bugün, haberin devamını bekliyoruz:)

Evet ya ben kötü günler yaşıyorum işyerinde neyse ya çok sevindim aleysa ne güzel bak senden umutluyduk bi anda mutluluğum tavan yaptı hadi bakalım test sonucuda gelsin ohhh miss :) ayyyy çok sevindim darısı iki gün sonra bana inşallah :))

ben demiştim size ikiniz sıkı çalışıyorsunuz ikinizden umutluyum diye, şimdi sıra sende güzel hayırlı haberlerle gel inşallah canım :)

ben demiştim size ikiniz sıkı çalışıyorsunuz ikinizden umutluyum diye, şimdi sıra sende güzel hayırlı haberlerle gel inşallah canım :)

En son 17. günde çalışma oldu işte başka da yapamadık geçen hafta pazar da çalıştım işyerinde üst düzeyde ydim onu bıraktım en başa döndüm normal personelim artık işi de bırakcaktım ama o yemedi işte ağla ağla 10 gün boşa gitti işte neyse nasipte varsa olmuştur

Canım allah yardımcın olsun allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın içini ferah tut yoluna girer inşallah her şey..
17.güne kadar gayet iyi yumurtlaman olmuştur zaten esas günleri değerlendirmişsin, nasipte varsa gelir meleğin.Allah hepimize nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…