Hayırlısı olsun insallah bende cok sevindim gercektenn, bu moral bozukluguma ragmen sevindim senin adına, bugun bende görebilirdim pozitifi ama olmadı iste kısmet.....Akasya @gokceasaf @abadiss W Wonderful222 hepinizden Allah razı olsun kızlar, inşallah hepimiz peşpeşe doğum yaparız :)
AYNENN KATILIORUM.BAŞKA ZAMANN İSTERLER.YUMURTLAMA ĞÜNÜNDE UYURLAR YADA HASTA OLURLARR.HAİNLER:)Cok uzuldum canm hayirlisi diyecegiz napalim.ben de bu ay bebek nujdesi verecegini hic sanniyorum yunurtkama gunlerimdeyi ama birlikte olamiyorus yorgun gekio ve uyuyo bense sibirden kuduruyorm.
canım hayırlı olsun çok sevindim . benim de bat 1 ocak ekler misinkızlaarrrrr dayanamadım test yaptım. sonradan üzülmemek için kendimi çok heveslendirmeyim diyorum ama ikinci bir çizgi görüyorum sanki
Döllenme tam gerçekleşmiyorsa bebek kendiliğinden düşüyormuş.KIZLAR !size bişey soracagım ben yaklaşık 4 -5 ay önce adetime 5-6 ğün kala kanda gebelik testi yaptırdım degerim 19 çıktı.doktorr hamilesin kada yeni karışmış dediii.pozitif negatif birde şüpheli kriteri varyaa sayı degerlerin .benimkisi şüpheli yuksek oranla hamilesin demişti dr.iki ğün sonra kan testi yaptırdım degerim 1 çıktı.şimdi aklıma geldi kimyasal gebelik dedikleri bumu?yadakimyasal gebelik nee.ben biraz araştırdım adet gecikmeden yapılan testlwerde ortaya cıkarmış.ve deger düşermiş.bilğisi olan varmı?
KIZLAR !size bişey soracagım ben yaklaşık 4 -5 ay önce adetime 5-6 ğün kala kanda gebelik testi yaptırdım degerim 19 çıktı.doktorr hamilesin kada yeni karışmış dediii.pozitif negatif birde şüpheli kriteri varyaa sayı degerlerin .benimkisi şüpheli yuksek oranla hamilesin demişti dr.iki ğün sonra kan testi yaptırdım degerim 1 çıktı.şimdi aklıma geldi kimyasal gebelik dedikleri bumu?yadakimyasal gebelik nee.ben biraz araştırdım adet gecikmeden yapılan testlwerde ortaya cıkarmış.ve deger düşermiş.bilğisi olan varmı?
sende mi yaaaa... Bu ayda tırt cıktı desene... Psikoloji kesinlikle bozuluyo katılıyorum sana, kafaya takmamak adına farklı bi metod uygulamamız lazım ama ne, ne, ne, ne...İlk lekelenme geldi bir kaç saat sonra kırmızılar gelir ve bende bu ay dan sonra ne umut ederim ne hayal kurarım bebek lafı etmiycem artık 4gündür hop oturup hop kalkıyorum psikolojim bozuldu resmen rabbim herkesin gönlüne göre versin isteyen herkes bebeğini sağlıkla kucağına alsın inşallah
Bende valla şaka gibi bi de randevu aldım yarın için henüz tam başlamadı ama geleceğini nelli eden o ilk lekelenme geldi birde ilk defa bu kadar gecikince çok umutlanmıştımsende mi yaaaa... Bu ayda tırt cıktı desene... Psikoloji kesinlikle bozuluyo katılıyorum sana, kafaya takmamak adına farklı bi metod uygulamamız lazım ama ne, ne, ne, ne...
Bende bu ay daha cok yıkıldım 1 hafta gecikmeden sonra.. Önümüzdeki maclar umarım yanıltmaz biziBende valla şaka gibi bi de randevu aldım yarın için henüz tam başlamadı ama geleceğini nelli eden o ilk lekelenme geldi birde ilk defa bu kadar gecikince çok umutlanmıştımhakkımızda hayırlısı caNım ya hayırlı değilmiş demekki
canım görünmüyordun uzun zamandır, buarada aleysa çift çizgiyi gördü bugün, haberin devamını bekliyoruz:)Ben takip edemiyorum ne zamandır evet aleysa cım senin durumun ne
canım görünmüyordun uzun zamandır, buarada aleysa çift çizgiyi gördü bugün, haberin devamını bekliyoruz:)
Evet ya ben kötü günler yaşıyorum işyerindeneyse ya çok sevindim aleysa ne güzel bak senden umutluyduk bi anda mutluluğum tavan yaptı hadi bakalım test sonucuda gelsin ohhh miss :) ayyyy çok sevindim darısı iki gün sonra bana inşallah :))
ben demiştim size ikiniz sıkı çalışıyorsunuz ikinizden umutluyum diye, şimdi sıra sende güzel hayırlı haberlerle gel inşallah canım :)
En son 17. günde çalışma oldu işte başka da yapamadık geçen hafta pazar da çalıştım işyerinde üst düzeyde ydim onu bıraktım en başa döndüm normal personelim artık işi de bırakcaktım ama o yemedi işteağla ağla 10 gün boşa gitti işte neyse nasipte varsa olmuştur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?