Yeni Umutlarla gelsin ARALIK;))

günaydııınnnn topiğimizin kader ortağı güzel anne adayları :)

@zobiska........................3 Aralık.......................................Yıl sonu umut dolu
@yasuyasu......................4 Aralık ......................................Yeni yıl yeni umutlar
@nane-limon.................4 Aralık ......................................Yeni yıl yeni umutlar
@balarisi1.......................6 Aralık ......................................Yeni yıl yeni umutlar 1 Ocak
@tpm.............................6 Aralık ...................................... şüpheli
@KEVOK........................7 Aralık ..................................... ???
@ceyloss27......................8 Aralık .................................... ???
@kuse..............................9 Aralık .................................... Yeni yıl yeni umutlar
@denizz87.......................9 Aralık .................................... ???
@papatyak10...................10 Aralık ................................... Yeni yıl yeni umutlar
@hamel4215 ...................10 Aralık ................................... Yeni yıl yeni umutlar
@ZehreNur......................11 Aralık ................................... Yeni yıl yeni umutlar
@UYAA38.......................11 Aralık ...................................???
@fiyonkbakery ................11 Aralık ..................................???
@Duuyguu09...................12 Aralık
@nesnesly........................13 Aralık
@lamb-h..........................13 Aralık
@cnrma...........................13 Aralık
@srn_frh.........................14 Aralık
@aleysa............................15 Aralık
@Akasya..........................15 Aralık
@tanem7777....................15 Aralık
@kahve_delisi.................15 Aralık
@agustos72......................15 Aralık
@thetis_t.........................15 Aralık
@bahar12umut................17 Aralık
@sadecenben..................17 Aralık
@yaren92........................19 Aralık
@abadiss..........................19 Aralık
@hzrn6............................20 Aralık
@nurduaa........................21 Aralık
@azure34........................24 Aralık
@kedicik61 .....................25 Aralık
@only_time.....................26 Aralık
@Hijyenik........................26 Aralık
@zobiska..........................27 Aralık
@niliferrr.........................29 Aralık
@chickpeas......................29 Aralık
@kelebekk47 ................29 Aralık
@gokceasaf.......................31 Aralık
bat ı geçmiş ve gelen hanımlar hadi verin bize güzel bir haber

Günaydınnnn... Hadi bi güncelleme yapalım da artık listemizde "hamile" görelim yaw

Kim gecikti kimin günü bugün hepsi burda toplansin..

Günaydınnnn... Hadi bi güncelleme yapalım da artık listemizde "hamile" görelim yaw

Kim gecikti kimin günü bugün hepsi burda toplansin..
hamile görmeyi bırak kimisinin bat ı geliyor geçiyorda hiiiiçççç bilgilendirme yapılmıyor, yoruldum millete özelden msj göndermeye. listeye adını yazdırmakla olmuyor, buradaki kaç kişi hep merakla bekliyoruz acaba listeden ilk güzel haberi kim verecek, kimler hamiş olacak diye ama bazılarının umrunda değil.

Kizlar s.a. nasilsiniz ben bir topik buldum
Jinekoloji bolumunde hamile kalmak icin bitkisel karisim diye 2 yada 3.sayfda
Ben aldim malmeleri basladim bugun rabbim vesile kilar insAllah
biz kullandık onu 2 ay hiç bi işe yaramadı
konu sahibi ilk aydan hamile kalırsınız dedi sadece 1 kişi çıktı hamilşeyim diyen

Haklısın canım. Biz burda birbirimize destek olmak için varız. Liste uzayıp gidiyor ama biz daha hamiş haberi göremedik. Bat ı geçip de bir sebep belirtmeden haber vermeyenleri bence çıkar listeden canım.

Haklısın canım. Biz burda birbirimize destek olmak için varız. Liste uzayıp gidiyor ama biz daha hamiş haberi göremedik. Bat ı geçip de bir sebep belirtmeden haber vermeyenleri bence çıkar listeden canım.
listeden çıkartmak da istemiyorum hadi belki net e giremiyodur kırıcı olmayım diye düşünüyorum ama profillerine bakınca başka topiclerde yazdıklarını gezdiklerini görüyorum. birbirimize karşı keşke biraz daha ilgili saygılı olabilsek

Başka topiklere yazıyorlarsa bence onlar bize karşı kırıcı oluyorlar. Yine de sen bilirsin canım listeyi düzenleyen sensin. Bizim bu listeden bir çıkarımız yok, önemli olan sevinçleri umutları paylaşmak. Zaten paylaşmak isteyenler bizimleler sıkma canını

yok kuzum ne sıkcam canımı bunun için. kafaya takıcak daha önemli şeylerimiz var bizim ki onları bile takmamaya çalışıyorum. dur ben azcık kafa dağıtıyım şu alışveriş sitelerinde. var mı tavsiye edebileceğiniz hem şık hem kaliteli hem ucuz :) ürünleri olan bir alışveriş sitesi

canlar benim SAT 11 aralık oldu.. yeni yıl yeni umutlar diyoruzz ve bat 11 Ocak..

Ayy bizim şirkette bütün alışveriş sitelerini kapattılar giremiyorum artık Ben ev alışverişi yapmayı daha çok seviyorum internetten. Evmanya, bonvagon, altıncı cadde bakmayı sevdiğim siteler. Tchibonun her çarşamba sitesi değişiyor güzel şeyler geliyor ama biraz pahalı bence. Bir de günlük klasik hergün markafoni, trendyol, limango gezintilerim vardı ama elimden aldılar Neyse Allahtan kk'yı kapatmadılar

canlar benim SAT 11 aralık oldu.. yeni yıl yeni umutlar diyoruzz ve bat 11 Ocak..
hayırlısı olsun be canım, en azından gecikip daha çok strese sokmamış seni. inşallah yeni yıla bomba gibi bir giriş yaparız hepimiz

:) :) :) bizde de sosyal medya sözde yasak ama herşeyin bir çaresi var canım. zenmate diye bir program var google chrome da eklenti olarak kullanıyorum hoooppppp her site açık, yasak yok.

hayırlısı olsun be canım, en azından gecikip daha çok strese sokmamış seni. inşallah yeni yıla bomba gibi bir giriş yaparız hepimiz
İnşallah Hayırlısıyla olurda yeni yılın ilk ayı bomba bi sevinç olur =) incir kürünü deneyim bari bende bu ay =)

@zobiska........................3 Aralık.......................................Yıl sonu umut dolu
@yasuyasu......................4 Aralık ......................................Yeni yıl yeni umutlar
@nane-limon.................4 Aralık ......................................Yeni yıl yeni umutlar
@balarisi1.......................6 Aralık ......................................Yeni yıl yeni umutlar 1 Ocak
@tpm.............................6 Aralık ...................................... şüpheli
@KEVOK........................7 Aralık ..................................... ???
@ceyloss27......................8 Aralık .................................... ???
@kuse..............................9 Aralık .................................... Yeni yıl yeni umutlar
@denizz87.......................9 Aralık .................................... ???
@papatyak10...................10 Aralık ................................... Yeni yıl yeni umutlar
@hamel4215 ...................10 Aralık ................................... Yeni yıl yeni umutlar
@ZehreNur......................11 Aralık ................................... Yeni yıl yeni umutlar
@UYAA38.......................11 Aralık .................................... beklemede
@fiyonkbakery ................11 Aralık ................................... ???
@Duuyguu09...................12 Aralık
@nesnesly........................13 Aralık
@lamb-h..........................13 Aralık
@cnrma...........................13 Aralık
@srn_frh.........................14 Aralık
@aleysa............................15 Aralık
@Akasya..........................15 Aralık
@tanem7777....................15 Aralık
@kahve_delisi.................15 Aralık
@agustos72......................15 Aralık
@thetis_t.........................15 Aralık ................................... Yeni yıl yeni umutlar 11 Ocak
@bahar12umut................17 Aralık
@sadecenben..................17 Aralık
@yaren92........................19 Aralık
@abadiss..........................19 Aralık
@hzrn6............................20 Aralık
@nurduaa........................21 Aralık
@azure34........................24 Aralık
@kedicik61 .....................25 Aralık
@only_time.....................26 Aralık
@Hijyenik........................26 Aralık
@zobiska..........................27 Aralık
@niliferrr.........................29 Aralık
@chickpeas......................29 Aralık
@kelebekk47 ................29 Aralık
@gokceasaf.......................31 Aralık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…