Yeni Umutlarla gelsin ARALIK;))

Malesef bende regl oldum insallah ocak ta sevindiriri rabbim bizleri
üzülme canım en azından bisey yokken geçikip boşa umutlandirmadi seni ben geçen ay 24 gün geciktim stresten ölçektim.inş. Bu ay bişey yoksa gecikmezçok kötü.

Bizim kocalar mı beceremiyor diye düşünmeye başladım

Hahaaha cok guldum annemin dedigi aklima geldi benim esim cok acelecidir herseyi hemen yapar acele eder sip saktir annem bigu bakti bakti benim adama ben sizin neden hala cocukyapamadiginizi anladim bu kocanin her isi boyleyse dedi ayyyy :))

Bizim kocalar mı beceremiyor diye düşünmeye başladım

Hahaaha cok guldum annemin dedigi aklima geldi benim esim cok acelecidir herseyi hemen yapar acele eder sip saktir annem bigu bakti bakti benim adama ben sizin neden hala cocukyapamadiginizi anladim bu kocanin her isi boyleyse dedi ayyyy :))

Alemsiniz kızlar iyi güldürdünüz

Bugün de güzel haber gelmedi
Hiç belirti yok

Kızlar size naçizane tavsiyem hiçbir şeyi belirti diye kafaya takmayın. Ne zaman ki adet geçikir çift çizgi çıkar o zaman tamam diyin. 16 ayda her belirtiyi yaşadım ama ortada bir şey yok
Eşiniz de siz de gidip kontrollerinizi yaptırın bir yıl falan beklemeyin erken teşhis önemli bence. Biz 2.ay gidip yaptırdık bende yara vardı yaktırdım. Eşimde bir sorun yok şükür. 1 yıl beklemenin eğer çok genç değilseniz alemi yok. 3 ay olmayınca gidin bence. Bir de çok okumayın her şeyi bilmeyin. Yok yumurtladım yok çatladı patladı daha çok stres yapıyor. Ve nasipten öte köy yok zorlamayın akışına bırakın

Sat 15 kasım,son döngüm 46-47 gün sürdü,üstelik hep düzensizdir de ama ne akla hizmetse az önce evde bir tane test vardi gittim onu yaptim. Sonuç mu tabi ki tek çizgi.gelde kızma şimdi bana,ay çok kızdım kendime yaaa

Daha erken canım çıkmamış olması normal ama şu sabır bekleme olayı yok hiçbirimizde vesselam..Bat 5-6 gün kala başlıyorum ben de hep kurtlanmaya..
Zaten akşam yapmışsın sabah ilk idrar da değil çıkmaması normal güzel haber gelebilir inşallah hiiç belli olmaz daha zaman var

Günaydın kızlar hayırlı günler

inşaallah canım ama hiç umudum yok benim. ne akla hizmet yaptım testi de hiç bilmiyorum

GÜNAYDINLARR!DÜN KOCAM ANLATIO 2 ĞÜN ÖNCE BABASI ĞİLE ĞİTMİŞDİİ.BABASI SORMUŞ NASIL GİDİOO KAVGA FALAN EDİONUZMU DİEE YOK ETMİOZ DEMİŞ.ÇOÇUK İŞİNİ NE YAPCANIZ DEMİŞ. BENİMKİ NASİP KISMETT DEMİŞ..KAVG ETMİOSANIZ ÇOÇUK EDİNİN YAŞINIZ GECİOO.HEM ĞÜZEL OLUOO DEMİŞ.. HERKEZİİ Bİ DERT ALDI GİTTİİ

:) boşver be canım takma bunları

Ayy hiç takma canım. Sadece aile,arkadaşlar sorsa iyi annemlerin apartman görevlisi kadın bile sormuş geçenlerde bebek yokmu diye. Biz sanki istemiyoruz alla alla yaa.

@zobiska........................3 Aralık.......................................Yıl sonu umut dolu
@yasuyasu......................4 Aralık ......................................Yeni yıl yeni umutlar
@nane-limon.................4 Aralık ......................................Yeni yıl yeni umutlar
@balarisi1.......................6 Aralık ......................................Yeni yıl yeni umutlar 1 Ocak
@tpm.............................6 Aralık ......................................şüpheli
@KEVOK........................7 Aralık .....................................???
@ceyloss27......................8 Aralık ....................................???
@kuse..............................9 Aralık ....................................Yeni yıl yeni umutlar
@denizz87.......................9 Aralık ....................................???
@papatyak10...................10 Aralık ................................... Yeni yıl yeni umutlar
@hamel4215 ...................10 Aralık ................................... Yeni yıl yeni umutlar
@ZehreNur......................11 Aralık
@UYAA38.......................11 Aralık
@fiyonkbakery ................11 Aralık
@Duuyguu09...................12 Aralık
@nesnesly........................13 Aralık
@lamb-h..........................13 Aralık
@cnrma...........................13 Aralık
@srn_frh.........................14 Aralık
@aleysa............................15 Aralık
@Akasya..........................15 Aralık
@tanem7777....................15 Aralık
@kahve_delisi.................15 Aralık
@agustos72......................15 Aralık
@thetis_t.........................15 Aralık
@bahar12umut................17 Aralık
@sadecenben..................17 Aralık
@yaren92........................19 Aralık
@abadiss..........................19 Aralık
@hzrn6............................20 Aralık
@nurduaa........................21 Aralık
@azure34........................24 Aralık
@kedicik61 .....................25 Aralık
@only_time.....................26 Aralık
@Hijyenik........................26 Aralık
@zobiska..........................27 Aralık
@niliferrr.........................29 Aralık
@chickpeas......................29 Aralık
@kelebekk47 ................29 Aralık
@gokceasaf.......................31 Aralık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…