Yeni Umutlarla gelsin ARALIK;))

yaaaa neden başak olsun istemiyorsun ben başak burcuyum
Hahahah bunu yazarken dedim şimdi başak burcu çıkacak söylenecek bana :) Başak erkekleri çok titiz oluyor, bayanları da çok duygusal ve kırılgan oluyor. Aslında genel anlamda bir sorunum yok ama tanıdığım başak burçlarıyla pek anlaşamadım.

yok canım neden söyleneyim, renkler ve zevkler tartışılmaz mış ya onun gibi birşey bu da. o da senin görüşün saygı duyarım, muhakkak yaşadığın birşeyler vardır ki istemiyorsundur. ama her başak da aynı değildir yaniii :) üstelik eşim de başak hakikaten titizlik konusunda offff yani ama ben bebişimin başak olmasını isterim. eşimde bende eylül doğumluyuz bebişimizde eylül de doğsa hiç fena olmaz :)

Bende akrep burcuyum genelde insanlar aman aman derler benim burcum için de :) eşimde akrep burcu, bende bebişim akrep olsun çok isterim ama bundan böyle demicem şu olsun bu olsun diye. bunlar planlayarak olan şeyler değilmiş. Allah en hayırlısını versin diyorum şimdi sadece.

amiiinnnn canım inşallah.

kızlar hiç öyle bir yıl falan beklemeyin spermiyogram testi için.. çünkü oldukça zaman alıcı şeyler..biz gebelik olmayınca 2.ayımızda özel bir hastanede test yaptırdık. sperm hız ve sayı düşüklüğü çıktı.ayrıca varikosel teşhisi koyulup acil ameliyat dediler.sonuçları birde devlet hastanesine götürelim dedik.ordaki drlar kesinlikle varikosel olmadığını söylediler.bize şoke olduk tabi..test içinde farklı aletler ve yöntemler kullanılabiliyormuş o yüzden bize araştırma hastanesinde test yapılmasını önerdiler.
araştırmaya gittik bu seferde bir ay sonrasına anca gün verdiler.2 hafta arayla iki tane test verdi.ondan sonraki ay hormon testi istediler o iyi çıktı.diğer ay testis filmi..ve son olarak idrar testi istediler.illallah ettim ben..bir sonucu görmeden diğer testi istemiyorlar araştırmada.resmen süründürlüler.toplam 3-4 ayı buldu test sonuçları..
son test sonuçları iyi çıktı Allaha şükür ama bütün sonuçları komisyona sunmak lazımmış.ona göre tedavi uyguluyorlarmış.yani eşime şimdiye kadar ilaç tedavisi vermediler.

sende haklısın aslında, varsa bir problem erkenden teşhis koymak adına ne kadar erken gidilirse o kadar iyi fakat ilk ayda da bebeği tutturmak çok düşük bir ihtimal o yüzden birazda beklemek gerek bence

Ayy aklım karıştı şimdi. O zaman ben bu ay adet olursam kendi doktoruma bi gideyim de danışayım. gerekli görürse test yaptırırız.

eşimde 4. ayımızda gitti kötü haberi öğrendide geldi hiç 1 yıl falan beklemeye gerek yok

Ne uygulandı peki canım tedavi olarak?
başta proxeed plus ve çeşitli ilaçlar, bitkisel tedavi keçiboynuzu, çakşır suyu fındık, fıstık ceviz. 1 tane aşılama
ameliyat şansıda var ama hiç sıcak bakmıyorum, ameliyat olanlarda aylarca bekliyo değerler yükselmiyo sonra yine tüp bebek

Allah hayırlısını versin canım, inşallah değerleri yükselir de bebişinize kavuşursunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…