Kimse yok mu?
hayırlısı olsun canım inşallah, nasıl hala bir belirti yok mu ya da var mı bize güzel haberlerin :)Kızlarrr bişey sorucam :) normalde regl belirtilerim 8 9 gün kala en geç 5 gün önce başlardı göğüs ağrıları şişkinlik tatlı krizleri sinir stres vs şimdi 3 gün kaldı tık yok bu da bi belirti olabilir mi
burdayııımmmm :)Kimse yok mu?
Teşekkürler siz nasılsınız? Hayırlı haberler verirsiniz inşallah yarın :)Burdayım ben nasılsınız ?
amin canım hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah. umut etmeden de olmuyor işte napalım.Son 1 :) Rabbim hakkımızda hayırlısını versin inşallah.Bu sabaha doğru kasık ağrısı oldu ama bakalım herşeye ona yormak da istemyorum ama umut işte elde değil
Teşekkürler siz nasılsınız? Hayırlı haberler verirsiniz inşallah yarın :)
5 gün önceden çıkmaz diyorlar. Tam adet gününde bence tekrarla testi.Gunaydin guzel anne adaylari, dert ortaklarimmm benim reglime 5gun kaldi sabah test yaptim negatif çıktı bu aydami bos gecmis ben bayaaa uluydum oysaki
Test için erken ama hemen umitsizliğe kapılmaGunaydin guzel anne adaylari, dert ortaklarimmm benim reglime 5gun kaldi sabah test yaptim negatif çıktı bu aydami bos gecmis ben bayaaa uluydum oysaki
Insallah insallaahhh dedigin5 gün önceden çıkmaz diyorlar. Tam adet gününde bence tekrarla testi.
Test için erken ama hemen umitsizliğe kapılma
Test için erken ama hemen umitsizliğe kapılma
5 gün önceden çıkmaz diyorlar. Tam adet gününde bence tekrarla testi.
Bana sorarsan biraz daha bekle. Çıkmazsa üzülme sonra. Benimde 3 günüm var beklmek çok zor bende biliyorum ama negatif görmek istemiyorum. Mecburen bekliyorum o yüzden.İnşallah erken yaptigim icin cikmamistir yarin rapor almak icin saglik ocagina gidicem testmi yaptirsam bu acele niye anlamadim bende kendimi kanda cikarmiki acaba
:) sende bendensin. negatif çıkacağını bile bile dün akşam test yaptım. evde durdukça rahat bırakmıyordu o test beni ohhh yaptım kurtuldum,şimdi evde test kalmadıGunaydin guzel anne adaylari, dert ortaklarimmm benim reglime 5gun kaldi sabah test yaptim negatif çıktı bu aydami bos gecmis ben bayaaa uluydum oysaki
:) sende bendensin. negatif çıkacağını bile bile dün akşam test yaptım. evde durdukça rahat bırakmıyordu o test beni ohhh yaptım kurtuldum,şimdi evde test kalmadı
Bana sorarsan biraz daha bekle. Çıkmazsa üzülme sonra. Benimde 3 günüm var beklmek çok zor bende biliyorum ama negatif görmek istemiyorum. Mecburen bekliyorum o yüzden.
Benim de 4 tane erken gebelik testim var her gün yapasım geliyor ama sanki bu ayda olmadı.
Dün gece rüyamda kızım olduğunu gördüm o kadar tatlı bir bebekti ki.
Hayırlara çıksın inşallah.
Bana sorarsan biraz daha bekle. Çıkmazsa üzülme sonra. Benimde 3 günüm var beklmek çok zor bende biliyorum ama negatif görmek istemiyorum. Mecburen bekliyorum o yüzden.
Aynen öyle canım, sabredip dua edelim. Hiç olmadı bat tarihimizde yaparızHaklısın arkadasim gorelim mevlam neyler neylerse guzel eyler hayirlisini bekleyelim
yap 4ünü de peşpeşe bitir evdeki stokları rahatla :)Benim de 4 tane erken gebelik testim var her gün yapasım geliyor ama sanki bu ayda olmadı.
Dün gece rüyamda kızım olduğunu gördüm o kadar tatlı bir bebekti ki.
Hayırlara çıksın inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?