Yeni Umutlarla gelsin ARALIK;))

Kızlarrr bişey sorucam :) normalde regl belirtilerim 8 9 gün kala en geç 5 gün önce başlardı göğüs ağrıları şişkinlik tatlı krizleri sinir stres vs şimdi 3 gün kaldı tık yok bu da bi belirti olabilir mi

Cnm yanma iki gun bende de oldu ama bu gun gecti

Ben diyorum bana kadar kimseden ses cikmicak

Hiç hamilelik haberi yok mu kızlar?

Kızlar bir konu var şimdi ona baktım şok ötesi bir şey yaşadım
Resmen şaka gibi ya arkadaş 5 aylık hamileymiş yeni öğrenmiş, doğum kontrol hapı kullanıyormuş ara kanamaları adet sanmış, oynayan bebişi de gaz sancısı
Allahın hikmeti...
İnsanlar nasıl beceriyor ya da ben nasıl beceremiyorum
Anlam veremiyorum yaşadıklarıma...

O konunun sahibi bebeğini kaybetmiş sanırım yanlış mı hatırlıyorum acaba? Fark etmediği için ilaç kullanmaya devam etmiş.
Hayırlısı canım bizim de bebeğimiz olacak

O konunun sahibi bebeğini kaybetmiş sanırım yanlış mı hatırlıyorum acaba? Fark etmediği için ilaç kullanmaya devam etmiş.
Hayırlısı canım bizim de bebeğimiz olacak

Yok o değil galiba, yeni konu bu akşam açmış hatta yarın doktora gidicem demiş.Daha önceki konularına baktım da bayanın daha önce de doğum kontrol hapı kullanırken hamile kalmış aldırmış.Korunurken 2 hamilelik..
Allah evlat ziyanlığı vermesin, rabbim isteyenlere nasip etsin ama herkesin imtihanı başka surette galiba..

kizlar benim bat 19 aralik daha çok var ama belimde ve kasiklarimda acayip bir ağrı var sanki adet olcakmisim gibi belirti olabilirmi bukadar erken

Günaydın bayanlar bugün benim bat günüm pazar ve pazartesi 2-3 damla kanama oldu ama sökülmedi şimdi temizim stresli bir dönemden geçiyorum sanırım reglim gecikecek çünkü şimdi test yaptım negatif

Günaydın bayanlar bugün benim bat günüm pazar ve pazartesi 2-3 damla kanama oldu ama sökülmedi şimdi temizim stresli bir dönemden geçiyorum sanırım reglim gecikecek çünkü şimdi test yaptım negatif
Günaydın denizz87 pazar ve pazartesi yerleşme kanaması yaşamış olabilirsin ve idrarda hemen çıkmaz kan testi yaptırma şansın var mı?

Günaydın denizz87 pazar ve pazartesi yerleşme kanaması yaşamış olabilirsin ve idrarda hemen çıkmaz kan testi yaptırma şansın var mı?
Günaydın Şimdi yine lekelenme gördüm bugün bi bekleyeyim yarın da gelmezse kan testi yaptırayım diyorum karın ağrım var adetim başlıyacak gibi. Çok stresli bir dönemden geçiyorum işimle ilgili belki o yüzden böyle olmuş olabilir

Hayırlısı olsun inşallah

Bir yumurtlama dönemini daha geride bıraktım artık beklemelerdeyim. Bu arada doktor tavsiyesiyle progestan kullanıyorum bu ay hamileliği destekler dedi.Düşünmemeye çalışıyorum artık çünkü düşündükçe psikolojik olarak belirtiler görmeye başlıyorum. Doktorum da odaklanma stres yapmak hamileliği zorlaştırır normal hayatına devam et şartlandırma kendini dedi. Zor ama öyle yapmaya çalışıyorum kızlar size de tavsiye ederim

gel de isyan etme. biz aylarca korunmayalım tık yok korunan insan nasıl hamile kalır yaaa inanamıyorum offff ağlıycam şimdi

kizlar benim bat 19 aralik daha çok var ama belimde ve kasiklarimda acayip bir ağrı var sanki adet olcakmisim gibi belirti olabilirmi bukadar erken
belirti uydurma konusunda aylardır uzmanlık aldım, bana sorarsan herşey belirtiydi ama sonuç yok :) artık son 1 aydır hiçbirşeyi belirti kabul etmiyorum, belirti aramıyorum, kendimi dinlemiyorum adet de olursam eskisi kadar üzülmeyeceğim. bence sizde kendinizi çok dinlemeyin biraz boşverin. kısmetiniz göbişinizde ise sürpriz olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…