Cnm yanma iki gun bende de oldu ama bu gun gectinerelerde bu topiğin güzel anne adayları yahu, kimseden ses çıkmıyo
Bi bakın hele ne sorcam size fıstıklar. az önce dikkatimi çekti birkaç gündür boğazımda yanma hissi var. acaba mı acaba diyorum :)???? olabilir mi ki diyorum???? hiç duydunuz mu yada yaşadınız mı böyle hamilelik belirtisi?
Ben diyorum bana kadar kimseden ses cikmicakHoşgeldin canım listemize. inşallah uğurlu gelirsin de listemizin açılışını yaparız. Henüz bir tane bile güzel haberimiz yok maalesefumudumuz @tpm idi o da ortalarda yok, haberi olan var mı kızlar ne oldu @tpm nin son surum?
@KEVOK ve @ceyloss27 sizlerden var mı güzel bir haber?
@zobiska........................3 Aralık.......................................Yıl sonu umut dolu
@yasuyasu......................4 Aralık ......................................Yeni yıl yeni umutlar
@nane-limon.................4 Aralık ......................................Yeni yıl yeni umutlar
@balarisi1.......................6 Aralık ......................................Yeni yıl yeni umutlar1 Ocak
@tpm.............................6 Aralık ......................................şüpheli
@KEVOK........................7 Aralık .....................................???
@ceyloss27......................8 Aralık ....................................???
@kuse..............................9 Aralık
@denizz87.......................9 Aralık
@papatyak10...................10 Aralık
@hamel4215 ...................10 Aralık
@ZehreNur......................11 Aralık
@UYAA38.......................11 Aralık
@fiyonkbakery ................11 Aralık
@Duuyguu09...................12 Aralık
@nesnesly........................13 Aralık
@lamb-h..........................13 Aralık
@cnrma...........................13 Aralık
@srn_frh.........................14 Aralık
@aleysa............................15 Aralık
@Akasya..........................15 Aralık
@tanem7777....................15 Aralık
@kahve_delisi.................15 Aralık
@agustos72......................15 Aralık
@thetis_t.........................15 Aralık
@bahar12umut................17 Aralık
@sadecenben..................17 Aralık
@yaren92........................19 Aralık
@abadiss..........................19 Aralık
@hzrn6............................20 Aralık
@nurduaa........................21 Aralık
@azure34........................24 Aralık
@kedicik61 .....................25 Aralık
@only_time.....................26 Aralık
@Hijyenik........................26 Aralık
@zobiska..........................27 Aralık
@niliferrr.........................29 Aralık
@chickpeas......................29 Aralık
@kelebekk47 ................29 Aralık
@gokceasaf.......................31 Aralık
Hiç hamilelik haberi yok mu kızlar?
O konunun sahibi bebeğini kaybetmiş sanırım yanlış mı hatırlıyorum acaba? Fark etmediği için ilaç kullanmaya devam etmiş.Kızlar bir konu var şimdi ona baktım şok ötesi bir şey yaşadım
Resmen şaka gibi ya arkadaş 5 aylık hamileymiş yeni öğrenmiş, doğum kontrol hapı kullanıyormuş ara kanamaları adet sanmış, oynayan bebişi de gaz sancısı
Allahın hikmeti...
İnsanlar nasıl beceriyor ya da ben nasıl beceremiyorum
Anlam veremiyorum yaşadıklarıma...
İnşallahhhhhYok galiba canım bir tpm vardı çift çizgi gören ondan da ses yok.
Bedevi gibiyiz topikçe yahu
İnşallah ilerleyen günlerde güzel haberlerle şenlenir burası.
O konunun sahibi bebeğini kaybetmiş sanırım yanlış mı hatırlıyorum acaba? Fark etmediği için ilaç kullanmaya devam etmiş.
Hayırlısı canım bizim de bebeğimiz olacak
Günaydın denizz87 pazar ve pazartesi yerleşme kanaması yaşamış olabilirsin ve idrarda hemen çıkmaz kan testi yaptırma şansın var mı?Günaydın bayanlarbugün benim bat günüm pazar ve pazartesi 2-3 damla kanama oldu ama sökülmedi şimdi temizim stresli bir dönemden geçiyorum sanırım reglim gecikecek çünkü şimdi test yaptım negatif
Günaydın Şimdi yine lekelenme gördüm bugün bi bekleyeyim yarın da gelmezse kan testi yaptırayım diyorum karın ağrım var adetim başlıyacak gibi. Çok stresli bir dönemden geçiyorum işimle ilgili belki o yüzden böyle olmuş olabilirGünaydın denizz87 pazar ve pazartesi yerleşme kanaması yaşamış olabilirsin ve idrarda hemen çıkmaz kan testi yaptırma şansın var mı?
Hayırlısı olsun inşallahGünaydın Şimdi yine lekelenme gördüm bugün bi bekleyeyim yarın da gelmezse kan testi yaptırayım diyorum karın ağrım var adetim başlıyacak gibi. Çok stresli bir dönemden geçiyorum işimle ilgili belki o yüzden böyle olmuş olabilir
öyle deme kızzz üzülürüm, herkes hamile olsun hep birlikte doğuralım :)Ben diyorum bana kadar kimseden ses cikmicak
maalesef yok canım ya, açılışı yapamadık dahaHiç hamilelik haberi yok mu kızlar?
gel de isyan etme. biz aylarca korunmayalım tık yok korunan insan nasıl hamile kalır yaaa inanamıyorum offff ağlıycam şimdiKızlar bir konu var şimdi ona baktım şok ötesi bir şey yaşadım
Resmen şaka gibi ya arkadaş 5 aylık hamileymiş yeni öğrenmiş, doğum kontrol hapı kullanıyormuş ara kanamaları adet sanmış, oynayan bebişi de gaz sancısı
Allahın hikmeti...
İnsanlar nasıl beceriyor ya da ben nasıl beceremiyorum
Anlam veremiyorum yaşadıklarıma...
Kızlarrr bişey sorucam :) normalde regl belirtilerim 8 9 gün kala en geç 5 gün önce başlardı göğüs ağrıları şişkinlik tatlı krizleri sinir stres vs şimdi 3 gün kaldı tık yok bu da bi belirti olabilir mi
belirti uydurma konusunda aylardır uzmanlık aldım, bana sorarsan herşey belirtiydi ama sonuç yok :) artık son 1 aydır hiçbirşeyi belirti kabul etmiyorum, belirti aramıyorum, kendimi dinlemiyorum adet de olursam eskisi kadar üzülmeyeceğim. bence sizde kendinizi çok dinlemeyin biraz boşverin. kısmetiniz göbişinizde ise sürpriz olsun :)kizlar benim bat 19 aralik daha çok var ama belimde ve kasiklarimda acayip bir ağrı var sanki adet olcakmisim gibi belirti olabilirmi bukadar erken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?