Yeni Umutlarla gelsin ARALIK;))

gel de isyan etme. biz aylarca korunmayalım tık yok korunan insan nasıl hamile kalır yaaa inanamıyorum offff ağlıycam şimdi
İşteee burdan da anlıyoruz kii ümitlerimizi kesmememiz gerekiyormuş Allah isterse anında oluyormuş demekki. Hiç bir şey bahane olmuyormuş Allahım isterse. O yüzden ümit kesmek yok kızlarr

Günaydın bayanlar bugün benim bat günüm pazar ve pazartesi 2-3 damla kanama oldu ama sökülmedi şimdi temizim stresli bir dönemden geçiyorum sanırım reglim gecikecek çünkü şimdi test yaptım negatif
günaydın canım, öyle düşünme belki geç döllenmedir idrar testinde çıkmaz

bende bu ay senin gibi yapıyorum, dinlememeye çalışıyorum kendimi kafam rahat en azından

Inşallah yakında hamile haberi Alırız.. Aralık bi kıyak yapsın artık bize tamamen ümitsizliğe düşmeyelim.. kim olursa olsun yeterki çıksın biri de hamileğimmmmm desin.

Kızlar bende yumurtlama dönemine giriyorum şu 3 4 günü bi anlatsam da kafamı dinlesem bari adet olana kadar bebek ilişki yumurtlama vs gibi konulardan uzak kalayim herkese de bu yöntemi tavsiye ederim

#kelebekk47 katılıyorum canım ben de bu ay öyle yapmaya çalışıyorum

Hanimiş bizim o güzel listemiz, hanimiş bizim güzel anne adaylarımız

@zobiska........................3 Aralık.......................................Yıl sonu umut dolu
@yasuyasu......................4 Aralık ......................................Yeni yıl yeni umutlar
@nane-limon.................4 Aralık ......................................Yeni yıl yeni umutlar
@balarisi1.......................6 Aralık ......................................Yeni yıl yeni umutlar 1 Ocak
@tpm.............................6 Aralık ......................................şüpheli
@KEVOK........................7 Aralık .....................................???
@ceyloss27......................8 Aralık ....................................???
@kuse..............................9 Aralık ....................................???
@denizz87.......................9 Aralık ....................................???
@papatyak10...................10 Aralık
@hamel4215 ...................10 Aralık
@ZehreNur......................11 Aralık
@UYAA38.......................11 Aralık
@fiyonkbakery ................11 Aralık
@Duuyguu09...................12 Aralık
@nesnesly........................13 Aralık
@lamb-h..........................13 Aralık
@cnrma...........................13 Aralık
@srn_frh.........................14 Aralık
@aleysa............................15 Aralık
@Akasya..........................15 Aralık
@tanem7777....................15 Aralık
@kahve_delisi.................15 Aralık
@agustos72......................15 Aralık
@thetis_t.........................15 Aralık
@bahar12umut................17 Aralık
@sadecenben..................17 Aralık
@yaren92........................19 Aralık
@abadiss..........................19 Aralık
@hzrn6............................20 Aralık
@nurduaa........................21 Aralık
@azure34........................24 Aralık
@kedicik61 .....................25 Aralık
@only_time.....................26 Aralık
@Hijyenik........................26 Aralık
@zobiska..........................27 Aralık
@niliferrr.........................29 Aralık
@chickpeas......................29 Aralık
@kelebekk47 ................29 Aralık
@gokceasaf.......................31 Aralık

hadi denizz87 ver bize güzel bir haber de şenlensin topiğimiz

Günaydın kızlar
aleysa ben tahmin ettiğim gibi haftasonu kırmızı kartı yedim canım, adetliyim şuan, yazmıştım buraya da ama mesajların arasına kaynamış olabilir bilgilendireyim istedim.Güzel haberler için takipteyim

Kızlar günaydın hayırlı sabahlar dilerim :) Son 2 bakalım neler olacak rabbim nasip eder bu ay inşallah. Bi kaç başım döner gibi oldum çok sık tuvalete gidiyorum yalnız dün sivilcelerim çıktı bakalım ne olacak. Mevlam neyler neylerse güzel eylesin inşallah :))))

kusura bakma canım, hafta sonu çok takip edemiyorum gözden kaçırmışımdır. hemen güncelliyorum listeyi. hayırlı olsun hakkımızda inşallah

@zobiska........................3 Aralık.......................................Yıl sonu umut dolu
@yasuyasu......................4 Aralık ......................................Yeni yıl yeni umutlar
@nane-limon.................4 Aralık ......................................Yeni yıl yeni umutlar
@balarisi1.......................6 Aralık ......................................Yeni yıl yeni umutlar 1 Ocak
@tpm.............................6 Aralık ......................................şüpheli
@KEVOK........................7 Aralık .....................................???
@ceyloss27......................8 Aralık ....................................???
@kuse..............................9 Aralık ....................................???
@denizz87.......................9 Aralık ....................................???
@papatyak10...................10 Aralık ................................... Yeni yıl yeni umutlar
@hamel4215 ...................10 Aralık
@ZehreNur......................11 Aralık
@UYAA38.......................11 Aralık
@fiyonkbakery ................11 Aralık
@Duuyguu09...................12 Aralık
@nesnesly........................13 Aralık
@lamb-h..........................13 Aralık
@cnrma...........................13 Aralık
@srn_frh.........................14 Aralık
@aleysa............................15 Aralık
@Akasya..........................15 Aralık
@tanem7777....................15 Aralık
@kahve_delisi.................15 Aralık
@agustos72......................15 Aralık
@thetis_t.........................15 Aralık
@bahar12umut................17 Aralık
@sadecenben..................17 Aralık
@yaren92........................19 Aralık
@abadiss..........................19 Aralık
@hzrn6............................20 Aralık
@nurduaa........................21 Aralık
@azure34........................24 Aralık
@kedicik61 .....................25 Aralık
@only_time.....................26 Aralık
@Hijyenik........................26 Aralık
@zobiska..........................27 Aralık
@niliferrr.........................29 Aralık
@chickpeas......................29 Aralık
@kelebekk47 ................29 Aralık
@gokceasaf.......................31 Aralık

yok yok kısa zamanda güzel bir haber gelecek üstelik peş peşe birkaç tane gelecek hissediyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…