Yeni Umutlarla gelsin ARALIK;))

Kendinize zarar veriyorsunuz bu kadar stresle olması çok zor zaten lütfen sakin olun

bizimde bu ay 8. ayımız, rabbim henüz kısmet etmedi. vermiyorsa vardır bir hayır. üzülmüyor muyum tabi ki üzülüyorum ama artık eskisi kadar kafama takmıyorum. Allah eşime ve aileme sağlık,huzur,uzun ömür versin inşallah.

günaydın benim dün adetim başlar gibi oldu dedim daha erken düzeni bozuldu heralde 2-3 damla geldi geçti şimdi de hafif başlıyor gibi hayırlısı önümüzdeki aya sanırım negatif göreceğim diye de test yapmaya korkuyorum . 4 gün önce yaptım hayal gibi bir çizgi çıktı ama buharlaşma çizgisi olduğuna karar verdim . strese girmek istemiyorum artık hayırlısı inşallah.

Hoşgeldin uğurlu gelir, güzel haberler paylaşırız inşallah burada:)
İnşallah bakalım =)
Benim bu ay regl dönemim aslına bakarsanız biraz karışık. geçen ay kimyasal gebelik yaşadım. 15 kasımda kanamam oldu. bu ay o yüzden 15 aralık olarak bekliyorum ama kısmet bakalım =)

inşallah adet kanaması değildir, bebişin sana tutunuyordur

Kasiklarimda bir agirlik var agri degil batma degil tuhaf bi baski sanki uzerine bisey oturmus gibi nefes alirken yururken otururken hissediyorum aklim hep orda bi fikri olan varmi acep?
düşündükçe kendi kendimize psikolojik belirtiler çıkarıyoruz, inşallah hamilelik belirtisidir
bi kaç ay önce benimde olmuşyu sık idrara çıkma adete 1 hafta kala vücudum beni hep kandırıyo

gerçekten bende bvirğün anne olacakmııyım
ne zamandır istiyosun tamam hepimiz üzülüyoruz ama sen çok karamsar olmuşsun bizimde 17 ay oldu

slm kızlar bizimde 15 ay oldu evleneli 6 aydır uğraşıyoruz her ay bir umutla bekliyorum ama sonu hüsran bu ay bat 14 aralık hepimiz için hayırlısı olsun

Oyyy isyan etme tatlım. Ben de 17.aydayım. Hiçbir sıkıntı yok ama olmuyor. Demek ki zamanı gelmedi. Çok zor biliyorum. Artık üzülmekten bile vazgeçtim o derece yani. Uğraş bul kendine. Kafanı dağıtmaya çalış. Ben hep kendime eğer nasibimizde çocuk varsa doğacağı tarih belli. Biz ne kadar yıpransak da bunu değiştiremeyiz diyorum. Sonuçta kadere inanıyoruz . O halde sakince devam edeceğiz yolumuza. İnşallah birgün bunları gülerek anlatırız birbirimize. Sevgiyle duayla

Benim bat 24-25 aralık. Klomen kullanıyorum. Çarşamba günü çatlatma iğnrsi olacağım. Bu 3.kullanım.biri iğnrli biri iğnesiz. 17.ay bu ay. Yaşım 28. Yarışmacı arkadaşlara başarılar.

Benim bat 24-25 aralık. Klomen kullanıyorum. Çarşamba günü çatlatma iğnrsi olacağım. Bu 3.kullanım.biri iğnrli biri iğnesiz. 17.ay bu ay. Yaşım 28. Yarışmacı arkadaşlara başarılar.
Hoşgeldin canım listemize. inşallah uğurlu gelirsin de listemizin açılışını yaparız. Henüz bir tane bile güzel haberimiz yok maalesef umudumuz T tpm idi o da ortalarda yok, haberi olan var mı kızlar ne oldu T tpm nin son surum?
KEVOK ve C ceyloss27 sizlerden var mı güzel bir haber?
@zobiska........................3 Aralık.......................................Yıl sonu umut dolu
@yasuyasu......................4 Aralık ......................................Yeni yıl yeni umutlar
@nane-limon.................4 Aralık ......................................Yeni yıl yeni umutlar
@balarisi1.......................6 Aralık ......................................Yeni yıl yeni umutlar 1 Ocak
@tpm.............................6 Aralık ......................................şüpheli
@KEVOK........................7 Aralık .....................................???
@ceyloss27......................8 Aralık ....................................???
@kuse..............................9 Aralık
@denizz87.......................9 Aralık
@papatyak10...................10 Aralık
H hamel4215 ...................10 Aralık
@ZehreNur......................11 Aralık
@UYAA38.......................11 Aralık
fiyonkbakery ................11 Aralık
@Duuyguu09...................12 Aralık
@nesnesly........................13 Aralık
@lamb-h..........................13 Aralık
@cnrma...........................13 Aralık
@srn_frh.........................14 Aralık
@aleysa............................15 Aralık
@Akasya..........................15 Aralık
@tanem7777....................15 Aralık
@kahve_delisi.................15 Aralık
@agustos72......................15 Aralık
@thetis_t.........................15 Aralık
@bahar12umut................17 Aralık
@sadecenben..................17 Aralık
@yaren92........................19 Aralık
@abadiss..........................19 Aralık
@hzrn6............................20 Aralık
@nurduaa........................21 Aralık
@azure34........................24 Aralık
kedicik61 .....................25 Aralık
@only_time.....................26 Aralık
@Hijyenik........................26 Aralık
@zobiska..........................27 Aralık
@niliferrr.........................29 Aralık
@chickpeas......................29 Aralık
Yadee ................29 Aralık
@gokceasaf.......................31 Aralık

24 yaşındayım martda 25 yaşında olacagım
daha yaşında çok genç, hiç kendi kendine stres yapıp da üzülme. Allah dan hayırlısını iste, isyan etme. Allah korusun sağlıksız bir çocuk dünyaya getireceğine geç olsun güç olmasın hayırlısını iste

@zobiska........................3 Aralık.......................................Yıl sonu umut dolu
@yasuyasu......................4 Aralık ......................................Yeni yıl yeni umutlar
@nane-limon.................4 Aralık ......................................Yeni yıl yeni umutlar
@balarisi1.......................6 Aralık ......................................Yeni yıl yeni umutlar 1 Ocak
@tpm.............................6 Aralık ......................................şüpheli
@KEVOK........................7 Aralık .....................................???
@ceyloss27......................8 Aralık ....................................???
@kuse..............................9 Aralık
@denizz87.......................9 Aralık
@papatyak10...................10 Aralık
H hamel4215 ...................10 Aralık
@ZehreNur......................11 Aralık
@UYAA38.......................11 Aralık
fiyonkbakery ................11 Aralık
@Duuyguu09...................12 Aralık
@nesnesly........................13 Aralık
@lamb-h..........................13 Aralık
@cnrma...........................13 Aralık
@srn_frh.........................14 Aralık
@aleysa............................15 Aralık
@Akasya..........................15 Aralık
@tanem7777....................15 Aralık
@kahve_delisi.................15 Aralık
@agustos72......................15 Aralık
@thetis_t.........................15 Aralık
@bahar12umut................17 Aralık
@sadecenben..................17 Aralık
@yaren92........................19 Aralık
@abadiss..........................19 Aralık
@hzrn6............................20 Aralık
@nurduaa........................21 Aralık
@azure34........................24 Aralık
kedicik61 .....................25 Aralık
@only_time.....................26 Aralık
@Hijyenik........................26 Aralık
@zobiska..........................27 Aralık
@niliferrr.........................29 Aralık
@chickpeas......................29 Aralık
Yadee ................29 Aralık
@gokceasaf.......................31 Aralık

24 yaşındayım martda 25 yaşında olacagım

Bende nisanda 25 yaşına giriyorum inşallah bizim gibi hasret çeken herkesin tez bi zamanda bebişi yerleşir karnımızâ..
Bizde 25 olmadan bebek haberi alırız inşallah

nerelerde bu topiğin güzel anne adayları yahu, kimseden ses çıkmıyo
Bi bakın hele ne sorcam size fıstıklar. az önce dikkatimi çekti birkaç gündür boğazımda yanma hissi var. acaba mı acaba diyorum :)???? olabilir mi ki diyorum???? hiç duydunuz mu yada yaşadınız mı böyle hamilelik belirtisi?

ben yaşamadım ama bir arkadaşımdan duymuştum canım batina 5 gün kala boğazında yanma hissi başlamıştı gecikince doktora gitti doktor gebelikte normal yanma demiş.inşallah hamilesindir canim

ben yaşamadım ama bir arkadaşımdan duymuştum canım batina 5 gün kala boğazında yanma hissi başlamıştı gecikince doktora gitti doktor gebelikte normal yanma demiş.inşallah hamilesindir canim
artık inşallah bile diyemiyorum kendimi umutlandırmamak için Allahım hayırlı ise versin ama hiç sanmıyorum kesin bendeki yanmanın başka bir sebebi vardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…