Kendinize zarar veriyorsunuz bu kadar stresle olması çok zor zaten lütfen sakin olunben öle çok sıkıldım ki.öyle çok daraldımkii.öyle cok usandımki. öyle cokk yoruldumkii..öyle çokk kızıorum ki herşeye ve herkeze.kızıorum isyan ediorummm.kurtulmak istiorum.kafamdaki düşüncelerden kurtulmak istiorumm.eskisi ğibi umursuz yaşamak istiorummm.ben bunca caba sarf ederken etrafımda şakır şakır hamile kalanları duydukçaa yemin ediorumm kahroluorum..o haberleri duydukçaa kafamdan aşag kaynar sular iniooo.içim sızlıoo.yutkunamıorumm..pekii nedenn benn.benden sonra evlenenlerin hemen kaldıklarını düşündükçeee uyuyamıorum.arkadaşlarımın bebek görmeye gitmelerim ğünler öncesii kabuss oluoo.o ğünün gelmesini istemiorum... kimsenin mutluluguna ortak olmak istemiorummm.sıkıldım.çevremdekilerin üzülmeyecegimi bilsem oan intaar edecegim.neden benim bedenim hergünn eriooo.hiçbir saglık sorunumuz yok peki neden olmuoo.biliorum allah nasip etmediği için olmuoo dimii.eveet isyan ediorum allahım verdinnn kimisi çöpe attıı vrdin kimisi lagım çukuruna attıı verdin kimisi çöpe attıı. ben senin yolundaa bir müslüman yetiştirecegim diee duaa ediorumm ugraşıorum bana neden vermiosunn.herduydugumu yaparkenn daha kokusunu duyat duymaz midemin altüss olurkeennn soorunum yokkkennn haplar içerkennn artık yüzüme sivilcelerden bakılmaz hale gelirken allahım bana neden bunu reva gördünn.kızıorumm kendime kızıorumm. sorun sensin diorum kafamdaki düşüncelerden kurtulmak istiorum.uyumak istiorumm..atıkk istemiorum hiçbirşeeyy ne ilişkii nee ilaçç .zaten strestenn ilişkide zor oluoo. bunları düşündükçeee napayımm şimdi.uyuyamıorumm.uyumak istiorum .hep kabuslar görüorum arkadaşlarım bebekleri ve eşleriyle bebekk severken gördüğümde senin yook diorumm.daha adet olmadan hafta varkenn ğidip kan testi bilmem nee. ne parama acıdımm .nee kendime.yoruldum.eski ben olmak istiorum..eşime yalvardımm.düşüncelerden kurtulamıorum.beni kurtarrrr diee.eskisi ğibiolmak istiorum..allahımm kurtarr beniii.yoksa ...
bizimde bu ay 8. ayımız, rabbim henüz kısmet etmedi. vermiyorsa vardır bir hayır. üzülmüyor muyum tabi ki üzülüyorum ama artık eskisi kadar kafama takmıyorum. Allah eşime ve aileme sağlık,huzur,uzun ömür versin inşallah.ben öle çok sıkıldım ki.öyle çok daraldımkii.öyle cok usandımki. öyle cokk yoruldumkii..öyle çokk kızıorum ki herşeye ve herkeze.kızıorum isyan ediorummm.kurtulmak istiorum.kafamdaki düşüncelerden kurtulmak istiorumm.eskisi ğibi umursuz yaşamak istiorummm.ben bunca caba sarf ederken etrafımda şakır şakır hamile kalanları duydukçaa yemin ediorumm kahroluorum..o haberleri duydukçaa kafamdan aşag kaynar sular iniooo.içim sızlıoo.yutkunamıorumm..pekii nedenn benn.benden sonra evlenenlerin hemen kaldıklarını düşündükçeee uyuyamıorum.arkadaşlarımın bebek görmeye gitmelerim ğünler öncesii kabuss oluoo.o ğünün gelmesini istemiorum... kimsenin mutluluguna ortak olmak istemiorummm.sıkıldım.çevremdekilerin üzülmeyecegimi bilsem oan intaar edecegim.neden benim bedenim hergünn eriooo.hiçbir saglık sorunumuz yok peki neden olmuoo.biliorum allah nasip etmediği için olmuoo dimii.eveet isyan ediorum allahım verdinnn kimisi çöpe attıı vrdin kimisi lagım çukuruna attıı verdin kimisi çöpe attıı. ben senin yolundaa bir müslüman yetiştirecegim diee duaa ediorumm ugraşıorum bana neden vermiosunn.herduydugumu yaparkenn daha kokusunu duyat duymaz midemin altüss olurkeennn soorunum yokkkennn haplar içerkennn artık yüzüme sivilcelerden bakılmaz hale gelirken allahım bana neden bunu reva gördünn.kızıorumm kendime kızıorumm. sorun sensin diorum kafamdaki düşüncelerden kurtulmak istiorum.uyumak istiorumm..atıkk istemiorum hiçbirşeeyy ne ilişkii nee ilaçç .zaten strestenn ilişkide zor oluoo. bunları düşündükçeee napayımm şimdi.uyuyamıorumm.uyumak istiorum .hep kabuslar görüorum arkadaşlarım bebekleri ve eşleriyle bebekk severken gördüğümde senin yook diorumm.daha adet olmadan hafta varkenn ğidip kan testi bilmem nee. ne parama acıdımm .nee kendime.yoruldum.eski ben olmak istiorum..eşime yalvardımm.düşüncelerden kurtulamıorum.beni kurtarrrr diee.eskisi ğibiolmak istiorum..allahımm kurtarr beniii.yoksa ...
İnşallah bakalım =)Hoşgeldin uğurlu gelir, güzel haberler paylaşırız inşallah burada:)
inşallah adet kanaması değildir, bebişin sana tutunuyordurgünaydınbenim dün adetim başlar gibi oldu dedim daha erken düzeni bozuldu heralde 2-3 damla geldi geçti şimdi de hafif başlıyor gibi hayırlısı önümüzdeki aya sanırım negatif göreceğim diye de test yapmaya korkuyorum . 4 gün önce yaptım hayal gibi bir çizgi çıktı ama buharlaşma çizgisi olduğuna karar verdim . strese girmek istemiyorum artık hayırlısı inşallah.
düşündükçe kendi kendimize psikolojik belirtiler çıkarıyoruz, inşallah hamilelik belirtisidirKasiklarimda bir agirlik var agri degil batma degil tuhaf bi baski sanki uzerine bisey oturmus gibi nefes alirken yururken otururken hissediyorum aklim hep orda bi fikri olan varmi acep?
bi kaç ay önce benimde olmuşyu sık idrara çıkma adete 1 hafta kala vücudum beni hep kandırıyo11 aralık canım.benimde karnım şişti.sivilcelendim.adet belirtilerim var yani.ama onun dışında bu ay çok sık idrarım geliyor bir ayağım wc de yani..bu iki belirti acaba mı dedirtiyor ama herşeye hazırım tabi
olmama ihtimali olma ihtimalinden daha yüksek
ne zamandır istiyosun tamam hepimiz üzülüyoruz ama sen çok karamsar olmuşsun bizimde 17 ay oldugerçekten bende bvirğün anne olacakmııyım
Oyyy isyan etme tatlım. Ben de 17.aydayım. Hiçbir sıkıntı yok ama olmuyor. Demek ki zamanı gelmedi. Çok zor biliyorum. Artık üzülmekten bile vazgeçtim o derece yani. Uğraş bul kendine. Kafanı dağıtmaya çalış. Ben hep kendime eğer nasibimizde çocuk varsa doğacağı tarih belli. Biz ne kadar yıpransak da bunu değiştiremeyiz diyorum. Sonuçta kadere inanıyoruz . O halde sakince devam edeceğiz yolumuza. İnşallah birgün bunları gülerek anlatırız birbirimize. Sevgiyle duaylaben öle çok sıkıldım ki.öyle çok daraldımkii.öyle cok usandımki. öyle cokk yoruldumkii..öyle çokk kızıorum ki herşeye ve herkeze.kızıorum isyan ediorummm.kurtulmak istiorum.kafamdaki düşüncelerden kurtulmak istiorumm.eskisi ğibi umursuz yaşamak istiorummm.ben bunca caba sarf ederken etrafımda şakır şakır hamile kalanları duydukçaa yemin ediorumm kahroluorum..o haberleri duydukçaa kafamdan aşag kaynar sular iniooo.içim sızlıoo.yutkunamıorumm..pekii nedenn benn.benden sonra evlenenlerin hemen kaldıklarını düşündükçeee uyuyamıorum.arkadaşlarımın bebek görmeye gitmelerim ğünler öncesii kabuss oluoo.o ğünün gelmesini istemiorum... kimsenin mutluluguna ortak olmak istemiorummm.sıkıldım.çevremdekilerin üzülmeyecegimi bilsem oan intaar edecegim.neden benim bedenim hergünn eriooo.hiçbir saglık sorunumuz yok peki neden olmuoo.biliorum allah nasip etmediği için olmuoo dimii.eveet isyan ediorum allahım verdinnn kimisi çöpe attıı vrdin kimisi lagım çukuruna attıı verdin kimisi çöpe attıı. ben senin yolundaa bir müslüman yetiştirecegim diee duaa ediorumm ugraşıorum bana neden vermiosunn.herduydugumu yaparkenn daha kokusunu duyat duymaz midemin altüss olurkeennn soorunum yokkkennn haplar içerkennn artık yüzüme sivilcelerden bakılmaz hale gelirken allahım bana neden bunu reva gördünn.kızıorumm kendime kızıorumm. sorun sensin diorum kafamdaki düşüncelerden kurtulmak istiorum.uyumak istiorumm..atıkk istemiorum hiçbirşeeyy ne ilişkii nee ilaçç .zaten strestenn ilişkide zor oluoo. bunları düşündükçeee napayımm şimdi.uyuyamıorumm.uyumak istiorum .hep kabuslar görüorum arkadaşlarım bebekleri ve eşleriyle bebekk severken gördüğümde senin yook diorumm.daha adet olmadan hafta varkenn ğidip kan testi bilmem nee. ne parama acıdımm .nee kendime.yoruldum.eski ben olmak istiorum..eşime yalvardımm.düşüncelerden kurtulamıorum.beni kurtarrrr diee.eskisi ğibiolmak istiorum..allahımm kurtarr beniii.yoksa ...
Benim bat 24-25 aralık. Klomen kullanıyorum. Çarşamba günü çatlatma iğnrsi olacağım. Bu 3.kullanım.biri iğnrli biri iğnesiz. 17.ay bu ay. Yaşım 28. Yarışmacı arkadaşlara başarılar.Hepinize günaydın güzel anne adayları, hafta sonu topic le çok ilgilenemediğim için arada eklemeyi unuttuğum, durumunu kaçırdığım birileri varsa uyarırsanız sevinirim. Veeee güzel haberler varsa hemen yazalim, bu listenin buna çok ihtiyacı var
@zobiska........................3 Aralık.......................................Yıl sonu umut dolu
@yasuyasu......................4 Aralık ......................................Yeni yıl yeni umutlar
@nane-limon.................4 Aralık ......................................Yeni yıl yeni umutlar
@balarisi1.......................6 Aralık ......................................Yeni yıl yeni umutlar1 Ocak
@tpm.............................6 Aralık ......................................şüpheli
@KEVOK........................7 Aralık .....................................???
@ceyloss27......................8 Aralık ....................................???
@kuse.............................9 Aralık
@denizz87......................9 Aralık
@papatyak10..................10 Aralık
H hamel4215 ..................10 Aralık
@ZehreNur....................11 Aralık
@UYAA38......................11 Aralık
fiyonkbakery ................11 Aralık
@Duuyguu09.................12 Aralık
@nesnesly......................13 Aralık
@lamb-h.......................13 Aralık
@cnrma.........................13 Aralık
@srn_frh.......................14 Aralık
@aleysa..........................15 Aralık
@Akasya.........................15 Aralık
@tanem7777...................15 Aralık
@kahve_delisi.................15 Aralık
@agustos72......................15 Aralık
@thetis_t.........................15 Aralık
@bahar12umut...............17 Aralık
@sadecenben..................17 Aralık
@yaren92.......................19 Aralık
@abadiss.........................19 Aralık
@hzrn6..........................20 Aralık
@nurduaa.......................21 Aralık
@azure34........................24 Aralık
@only_time.....................26 Aralık
@Hijyenik........................26 Aralık
@zobiska..........................27 Aralık
@niliferrr.........................29 Aralık
@chickpeas......................29 Aralık
Yadee ...................29 Aralık
@gokceasaf......................31 Aralık
ben 28 yaşımı doldurdum canım,sen?8 aydır. sizlerin yaşı kaç?
Hoşgeldin canım listemize. inşallah uğurlu gelirsin de listemizin açılışını yaparız. Henüz bir tane bile güzel haberimiz yok maalesefBenim bat 24-25 aralık. Klomen kullanıyorum. Çarşamba günü çatlatma iğnrsi olacağım. Bu 3.kullanım.biri iğnrli biri iğnesiz. 17.ay bu ay. Yaşım 28. Yarışmacı arkadaşlara başarılar.
268 aydır. sizlerin yaşı kaç?
daha yaşında çok genç, hiç kendi kendine stres yapıp da üzülme. Allah dan hayırlısını iste, isyan etme. Allah korusun sağlıksız bir çocuk dünyaya getireceğine geç olsun güç olmasın hayırlısını iste24 yaşındayım martda 25 yaşında olacagım
24 yaşındayım martda 25 yaşında olacagım
ben yaşamadım ama bir arkadaşımdan duymuştum canım batina 5 gün kala boğazında yanma hissi başlamıştı gecikince doktora gitti doktor gebelikte normal yanma demiş.inşallah hamilesindir canimnerelerde bu topiğin güzel anne adayları yahu, kimseden ses çıkmıyo
Bi bakın hele ne sorcam size fıstıklar. az önce dikkatimi çekti birkaç gündür boğazımda yanma hissi var. acaba mı acaba diyorum :)???? olabilir mi ki diyorum???? hiç duydunuz mu yada yaşadınız mı böyle hamilelik belirtisi?
artık inşallah bile diyemiyorum kendimi umutlandırmamak içinben yaşamadım ama bir arkadaşımdan duymuştum canım batina 5 gün kala boğazında yanma hissi başlamıştı gecikince doktora gitti doktor gebelikte normal yanma demiş.inşallah hamilesindir canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?