Allahım kabul etsin dualarımızı inşallah. eşimde söylenip duruyor yıllarca istemedin istemedin al işte şimdi de olmuyor diyo iyice çıldırıyorum.Öyle iyi anlıyorum ki seni..Benim de çookk yakınımdaki insanlardan benden sonra isteyip hemen hamile kalanlar var, biz ise nerede yanlış yapıyoruz bilmiyorum, dua etmeye tevekkül etmeye çalışıyorum allah yardım etsin hepimize.
Arada Halil Sezai'den takılmak iyidir canım deşarj eder isyan insanıHoş bende dünden beri pek farklı değilim evde kutup rüzgarları, ben ise hala bu ay benim için bitti desem de içimde bir köşede salak ümit kırıntıları..2 günle olacak iş değil ya işte..
Sen iyi düşün iyi olsun çalışıyorsun en azından, inşallah yüzün güler bu ay:)
Allah korusun canım. inşallah kavuşuruz artık bizde biter bu hasretCanim rabbimin izniyle olur hersey bende 8.denemedeyim ama cevremde 1 2 3. Denemede olan cook ama evlar rabbimin dilemesi ve takdir ettigi zamanda olurRahatla sakin umitsizlige dusme rabbimize dua edip beklerken sabir istiycez takdir rabbimden diger turlu dusunmek bizi rabbimizin rizasindan alikoymasin Allah korusun.
ayyy inşallaaahhhhAralık başlasa da isimlerimizin yanına HAMİŞ yazsak teker teker
aynen canım yaa sabır çekicez artık hayırlısı olsun. ben düşünmemeye çalışıyorumbende 17 aralığı bekliyorum hiç gelmicek gibi sanki
kullanmadım ama soğan suyu işe yaramazsa bende kullanmayı düşünüyorum bal+tarçın+çörek otu karışımını. bu konuyla ilgili topikler var canım, kullananlar orada detaylı anlatmışlar bi oku oralardan istersenkızlar bişey sorucam çörekotu bal tarçın karışımını kullananlar ne şekilde kullanıyor anlatabilirmi acaba??
evet evet canım baktım az önce. kestane balı taze çekilmiş çörekotu ve aynı miktarda tarçını macun haline getirip günde 1 kaşık alıyolarmış sanırım. bide adetin 2. günü başlamak gerekiyomuş ben geç kaldım yanikullanmadım ama soğan suyu işe yaramazsa bende kullanmayı düşünüyorum bal+tarçın+çörek otu karışımını. bu konuyla ilgili topikler var canım, kullananlar orada detaylı anlatmışlar bi oku oralardan istersen
canım adetin 2.günü başlıyorsun 12.güne kadar devam ediyorusun.sabah aç karnına bir tatlı kaşığı, gece yatmadan bir tatlı kaşığı yiyorsunkızlar bişey sorucam çörekotu bal tarçın karışımını kullananlar ne şekilde kullanıyor anlatabilirmi acaba??
sen kaç yıllık evlisin canım ne kadardır bebiş istiyorsun.Allahım kabul etsin dualarımızı inşallah. eşimde söylenip duruyor yıllarca istemedin istemedin al işte şimdi de olmuyor diyo iyice çıldırıyorum.
Severim de halil sezai yi, doluyum zaten, iş çıkışı eve gidene kadar dinleyip dinleyip ağlayacağım, belki açılırım
Bizde geçen ay yumurtlama günlerine kadar gün aşırı çalıştık tam yumurtlama günlerinde eşimle bir küstük ayı küs kapattık. sıkıntıdan adetimde epey gecikti salak gibi kendimi hep hamile sandımama barıştıktan sonra da daha bir tatlı oluyor herşey
çok teşekkür ederim canım. inşallah gerek kalmaz gerçi bu ay hepimiz güzel haberler alırızcanım adetin 2.günü başlıyorsun 12.güne kadar devam ediyorusun.sabah aç karnına bir tatlı kaşığı, gece yatmadan bir tatlı kaşığı yiyorsun
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/bal-tarcin-corekotu-kasim-ayi.768339/
bu topiğe bakabilirsin.. ölçüleri herkes kendine göre yapmış. ben 2 tatlı kaşığı bala 2 çay kş tarçın 2 çay kaşığı öğütülmüş çörek otu katıp macun kıvamına getirdim.
bu ay bende ilk defa yaptım.inş faydasını görürüm.
Canim senin kacinci deneme
17 Aralığa daha çok var önce çalışmalara yoğunlaşmak lazım
Allahım kabul etsin dualarımızı inşallah. eşimde söylenip duruyor yıllarca istemedin istemedin al işte şimdi de olmuyor diyo iyice çıldırıyorum.
Severim de halil sezai yi, doluyum zaten, iş çıkışı eve gidene kadar dinleyip dinleyip ağlayacağım, belki açılırım
Bizde geçen ay yumurtlama günlerine kadar gün aşırı çalıştık tam yumurtlama günlerinde eşimle bir küstük ayı küs kapattık. sıkıntıdan adetimde epey gecikti salak gibi kendimi hep hamile sandımama barıştıktan sonra da daha bir tatlı oluyor herşey
Bugün başım ağrıyor ya napıcam bilmiyorum
Çalışınca bişeyin kalmaz canım unutursun dikkatin başka yere yoğunlaşır
Vaktin fırsatın varken her anı değerlendir
Haklısın da çok ağrıyo yaaa bide kombi bozuldu iyice beynim patlıcak duruma geldi
Hıımm işte o kombi olayı fena olmuş yaa en çok lazım olacağı zamandaÇalıştığınız kadarıyla artık Allah rast getirsin canım inşallah:)
Hayirlisi olsun canimMayısta korunmayı bırakmıştım ama eşim görevdeydi yoktu, eylülde çalışmalara başladık 3-4 ay oldu canım.Daha da kaç ay geçecek bilmiyorum hiç
4.yılın içindeyiz de son 7 aydır bebek için çalışıyoruz ama rabbim kısmet etmedi henüzsen kaç yıllık evlisin canım ne kadardır bebiş istiyorsun.
benim 11 ay oldu hiç korunmadık biz..şuan saglık acısından bir problemimizde yok..
ağlamak çözüm değilki bize düşen sabırla ve duayla beklemek.
Allah sabredenlerle beraberdir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?